Haddini bilmez kendini yönetici zanneden bir kişilik !


SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 17:37
Şikayetin Nedeni: Kendini yönetici statusüne sokup 'astım kestim' tavırlarda bulunma

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:  'OLDBOND' NİCKLİ KULLANICI

Olayın Detayları: Şahsiyet su piresi ilanım üzerine bana farklı ithamlarda bulundu. Forum yöneticisi bana bu yönde bir uyarı göndermezken gidip kendini bu vasıfa sokup böyle bir ithamda bulunması beni rahatsız etti . Ki orada kullandığım ifade gayet açık ve nettir . O arkadaş önce elini vicdanına koyucak ve düşünücek... Düne kadar bu tür insanlar su piresi üretiminde bakteri mayası(pakmaya) , at gübresi kullanın diyen insanlardı. Çünkü insanlar pireyi alsın suya mayayı atsın ve aradan 3 gün geçtikten sonra oksijensizlikten canlılar olsun diye düşünürken , biz yeni nesil bu olaya farklı bir boyut kazandırıp üretimi sağladığımızda çekilmez olduk. Eğer bu vatanda işinin ehli insanlar varsa ve bu insanlar adam gibi balık piyasaya sürücekse üretilen su piresi bunlara feda olsun. Biz herşeyden önce piyasada kaliteli balıklar görmek isteyen nesiliz . Ve elimizden geldiğince üretim yapıp suyu yeşillendirip üretim konusunda elimizden geldiğince yardımda bulunuyor isek . Kendi çapımızda bir harçlık sağlamamızda emeğimizin hakkı olarak düşünüyorum . Vergi ödemiyorum , kira ödemiyorum doğrudur. Ki ben hobici ayağına yatıp 10 tonluk yüzme havuzlarında canlıda üretmiyorum ;) Sözlerim meclisten dışarı. Bu işi emeğiyle hakkıyla yapan onca abilerimiz ve kardeşimiz mevcut. 

KANIT =

Bir hata ettiysek affola...

Herkeze bol ve sağlıklı canlılar dilerim ...

SAYGILARIMLA ...
SuPiresiAtakan2013-03-03 17:43:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mendosÇevrim Dışı

Kayıt: 31/01/2012
İl: Ankara
Mesaj: 453
mendosÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 21:28
Merhaba,

Anlayışınıza sığınırak, ilanınızda 'müşteri' kelimesine neden kullanıyorsunuz? Bir yerde hobici dostlar derken diğer bir yerde 'müşteri' derken ne demek istiyorsunuz? Söz konusu ürünlerinizi satarken 'diğer petshoplar veya hobicilerde satılan' gibi cümleler kullanmanıza, başkalarından güç almaya çalışmanıza gerek var mıdır? 

Dostlar Piyasada Su Piresi kültürü satan onlarca pet shop ve hobici şahsiyetler mevcut fakat şöylede bir durum var ki genelde ücret endexli bakılıyor bu duruma . Benim önceliğim müşterimi memnun etmek ve bu sebeptendir ki siz değerli dostlara Su piresi kültürünü hediye olarak gönderiyorum.

Ben açıkçası ilanınızı anlayamadım. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
mendos2013-03-03 22:05:53

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1217
SalemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 22:18
Ortada gerçekleşen bir alışveriş yok. İki kişi arasındaki dialog hakaret, tehdit vs geçmedikce yönetimi de ilgilendirmemekte. Dolayısı ile konu şikayet konusu vasfı taşımadığı için kilitlenmiştir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir