Full Red'lerim


kaanyavuzÇevrim Dışı

Kayıt: 08/04/2014
İl: Kocaeli
Mesaj: 240
kaanyavuzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 20:25
Herkese merhaba,

Sizlerle Full Red Lepisteslerimin videolarını paylaşmak istedim.Lütfen herkes kişisel görüşlerini, düşüncelerini ve önerilerini söylesin.Bilgiliyim ama deneyimli değilim bu yüzden lepisteslerimi incelemenizi de istiyorum.Biliyorum video kalitesi pek iyi değil, teşekkürler...

Erkekler:

http://youtu.be/89vRXto7pSA

Dişiler:(Hamilelik durumlarına da bakarsanız sevinirim.) :)

http://youtu.be/66S7e4nChY8

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NeferÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]11797,1[/B]
Kayıt: 02/09/2013
İl: Ankara
Mesaj: 3824
NeferÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2014 22:42

Merhabalar.

Balıklar oldukça sağlıklı görünüyor, varyete seçiminizde oldukça iyi. Yalnız tek varyete olarak bakabilirseniz en azından doğacak yavrularda anaçları gibi olur. Sarı renklere sahip bir dişi gördüğüm için diyorum.
Birde akvaryumda yeterli sirkülasyon var mı ? İyi bir havalandırma için şelale aparatını su yüzeyinin biraz üstüne koymak çok daha iyi olur.
Hamilelikleri ile ilgili ise hakikaten doğumlarına az kalmış, 10 gün sonra çok büyük ihtimalle doğumu bitmiş olur bu güzel dişilerin.
Akvaryumun genel bir görüntüsü olmadığı için yavruların yeterli saklanma alanları var mı, yok mu bilemiyorum. Akvaryumu bitkilendirmek, mümkün değil ise rafya ile yavruların saklanabileceği alanlar yaratmak daha sağlıklı olur. Yavruluk dişiyi biraz daha strese sokmakta, doğalda değil.

Kolaylıklar dilerim. :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir