ağzına aldı ve bıraktı
arkada?lar benim ciklit 3 hafta önce yavru vermi?ti bi arkada?ym geldi kusturdu Dünde erke?i kazymaya ba?lady kumlary bu sabah kalkty?ymda di?inin bo?az kysmynyn ?i?ti?ini gördüm ve yavru akvaryuma attym.Neyse biraz takip ettim balyk kendini sa?a sola dönerek yerde olan kum tanelerine sürtmeye ba?lady.yeni eve geldim ve baktymki yumurtalary a?zyndan atmy? ne yapmam gerekiyor:baly?ymyn cinsini bilmiyorum açyk deniz mavisi renginde.Ahliye benziyor
Birde baly?yn çenesi yumurtayy a?zyna aldy?y günmü ?i?er ben bu gün saymada hep yanylyyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
tam anlayamadym di?iyi ba?ka bir akvaryuma aldygynyzda yavrulary attyysa ürktüyü içindir.ben genelde ilk gün ayyrmyyorum.yumurtalary agzyna iyice yerle?tirmesi için.ama mutlaka birden fazla di?i
?imdi di?inin alt kysmy a?zyna aldy?y ilk günden itibarenmi ?i?meye ba?lar. ?imdi anneyi tekrar ana akvaryuma aldym.Yumurtalar yavru akvaryumda kaldy herhangibir problem olur mu?
asa?ydaki aparaty denemeni tavsiye ederim.Aksi halde yumurtalarynyn mantarlasaca?y kesindir.linkteki aparat yapaq olarak yumurtalaryn anne a?yzyndaki gibi sürekli hareket etmesini ve sürekli taze su ile bulusmasyny sa?lar.
gecmis olsun umarym yumurtalar çykar tabiki erkekte görevini yapmyssa.Sonucu paylasyrsan sevinirim ucakbileti@ttnet.net.tr
Saygylar
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16643& PN=1