F0 calvus


ytknshnÇevrim Dışı

Kayıt: 13/01/2007
İl: Antalya
Mesaj: 101
ytknshnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2013 22:33
      Calvus beslemeye karar verdim,daha öncede beslemiştim .Çok özel balıklar kendilerine ait güzellikleri var,tabi ki troplar kadar hareketli değiller ancak yem yeme tarzları bile bir avcı olduğunu hissettiriyor.
Umut Katipoğlu arkadaşımızın açtığı konuda da( http://www.akvaryum.com/Forum/shell_dwellers_ve_lamprologiniler_k665637.asp)
bahsettim.
    Ancak orada belki fazla görünmez diye bi konu açıp sormak istedim.Umut arkadaşımızda gündemde olmayan cinsleri tekrar hatırlatmaya çalışmış tebrik ederim.
   benim soruma gelince ben F0 calvus alıcam,ticari ilan veren firmalarda gördüm ,özellikle ld akvaryum ve aquaselçuk resul 'da ilanlarından takip ediyorum.İlk defa uzaktan bu şeklilde balık alacağım için tereddütlerim var,bu firmalardan alışveriş yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fenrirÇevrim Dışı

Kayıt: 13/06/2011
İl: Balikesir
Mesaj: 478
fenrirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 00:54
Aquayı bilemem ama ben ld akvaryum Lütfullah abiden defalarca balık aldım dişi erkek oranı net sağlıklı düzgün balıklar geldi hiç bir sorun yaşamadım hatta daha bu sabah nkonde bright yellowlarım geldi Ld akvaryum bu işi profesyonelce yapan bir ekiptir tavsiye ederim....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir