D.İ.Y


aqualine(bursa)Çevrim Dışı

Kayıt: 30/01/2006
İl: Bursa
Mesaj: 1549
aqualine(bursa)Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 12:25
 
Mesaj
 
Simge 

  





Alıntı aqualine%28bursa%29bullet Konu: Bakteri Filitresi
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 18:21

Sağlık sektöründe nebulizasyonda kullanılıyor bazı türlerin farklı kullanım alanları mevcut peki tabi ben bu filtreyi size  neden gösterme gereği gördüm.
 
 Bu filtre sağlık sektöründe kullanıldığı gibi akvaryum sektöründe kullanılabilir ayrıca modifiye edilip geliştirilebilir ,içindeki elyaf çıkarılıp akvaryumdaki akıntı motorlarının suyu attıkları ağıza  monte edilebilir yekpare olmamak kaydıyla istenildiği taktirde çıkartılması amacıyla modül tek parçadır.
 
 Suyun atıldığı yer emildiği yer gibi belli bir su basıncına maruz kalır ancak emişte bu basınç alanın genişliği nedeniyle ağızdan çıkan su kadar tazyikli değildir parça bu  nedenle ağıza takılıyor.
 
 Şimdi herkezin merak ettiği nasıl kullanılabilir yada ne amaçla kullanılır olacak, bu bölüm kimyasal filtreleme yada organik malzemeleri etkin bir şekilde kullanmak için kullanılabilir sürekli hareket halinde olduğu gibi tortu tutmaz ayrıca akvaryum içi kullanımı kolaydır.
 
 Yani tankın içindeki filtrelerde tıkanan fosfat removerlar ve muadili organik ve kimyasal atıcı ve düzenleyiciler için idealdir ayrıca aktif karbon gibi malzemeleride bu bölümde kullanabilirsiniz suyun çıkışı her daim hareketli olduğundan pislik ve tortu tutmayacaktır.
 
 Kendim için bir adet hazırladım belki patent bile alırım Smile şaka bir yana her kez bunu hazırlayabilir.

aqualine(bursa)2007-10-21 08:31:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir