Dişi yunuslarım bir türlü yumurta tutmuyor


taliptuncÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2008
İl: Erzurum
Mesaj: 35
taliptuncÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2008 21:43
[QUOTE=reis][QUOTE=taliptunc][QUOTE=reis]Talip Bey,eğer dişi sayısını arttırırsanız erkeğin dikkati ağzı dolu dişinin üzerinden diğerlerine dağılır ve bu sayede anne yumurta tutar.[/QUOTE]
 
Teşekkürler Uğur Bey haklısınız fakat akvaryum biraz küçük (180 lt) 6 sarı prenses 3 yunus sizce kaç dişi daha koyabilirim bu akvaryuma. Yada iki tane daha dişi yunus koyarsam sarı prenseslerden çıkarmama gerek varmı. Tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler. (Bu arada akvaryumuda 2 ay önce sizin makalelere bağlı kalarak kurmaya çalıştım ve çok da faydasını gördüm bunun içinde ayrıca teşekkür ederim)
[/QUOTE]
 
Rica ederim Talip Bey.
 
180 lt. tek başına yunus'lar için bile yeterli bir hacim değil.Bu sebepten ben tek tür olarak 5 dişi 1 erkek bakmanızı tavsiye ederim.Eğer imkanınız varsa akvaryum hacmini biraz daha büyüterek hem sarı prenselere hemde yunus'lara bakabilirsiniz.
 
Saygılar...
[/QUOTE]
 
Uğur bey evdekileri razı edebilseydim 2 m lik bir akvaryum kuracaktım ama 1 m lik akvaryuma bile zor razı oldu bizmkiler :). Yinede ilerde evdekilere bir süpriz düşünüyorum ;). Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
taliptunc2008-05-20 21:45:11

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir