dış filitre


MERT MURATÇevrim Dışı

Kayıt: 06/02/2007
İl: Samsun
Mesaj: 1377
MERT MURATÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 23:37
[QUOTE=GodSpeed][QUOTE=GÜVEN] Aferim size niye ters çalıştırdınız anlamadım ama.Kafasi%20Karismis Tekrar ediyorum. Siz sorun yaşamadınız diye genelleme yapıp başkalarına tetratec ten şaşmayın diyemezsiniz. Eheım ve fluvaldan iyi dersiniz siz şimdi.Big%20smile
Bir yanlış bilgi daha büyük pet shoplardan almanız bir şey değiştirmeyecektir.Kizgin Çünkü şu anda bütün Tetratecler Çin'de üretiliyor.

Ayrıca bir mesajı 3 kere yollamanızın nedenini de anlamış değilim.Kafasi%20Karismis


[/QUOTE]
 
Sizde çin malı diye genelleme yapıyorsunuz şu anda piyasada kullanılan çoğu popüler üründe çin malı,çin mallarını boykot mu ediyorsunuz.Çin malı mallar kullanılamıycak kadar kötü mü? Öyle olsaydı şu an akvaryum hobisiyle uğraşamazdık.
 
Tekrar diyorum yanlış kullanmazsanız kurculamazsanız tetratec sızdırma yapmıycakdır.Çünki yeni alan arkdaşlarımdan da gördüm.Pet shoplardan alın dememin sebebi,pet shoplara alman ithal çok geldiğinden stokda çok ve orda alman itahla rastlamanız mümkün ancak tekrar ediyorum kullanmasını bilriseniz çin vs fark etmez.    Kendi yaptığımız yanlışları dış filitreye yıkmayalım ...
[/QUOTE] DansEğer anadolu petten farklı bir yerden siz getirecekseniz mesela Almanya'dan falan sizden alalım.Lütfen mantıklı konuşun tetranın tek distrübütörü vardır oda Anadolu pet firmasıdır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gdaldaÇevrim Dışı

Kayıt: 06/04/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 33
gdaldaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2009 10:40
Life tech 835  kullandığım için öneriyorum gayet sessiz temizliğide güzel yapıyo bende ilk alırken tereddüt etmiştim ama yanılttı beni fiyatıda bütceyi sarsıcak bi fiyat deil dışarda 100 lü rakamlara satılıyo ama teleskop akvaryumdan ben bu ürünü 1 ay önce 70 tl ye aldım.
Şimdiden hayırlı olsun.
 
[QUOTE=hes3]
Arkadaşlar 200 lt akvaryumum var acaba hangi marka ve model dış filitre önerirsiniz şimdiden teşekkürler
 
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir