denize dönüş


dark_shadowÇevrim Dışı

Kayıt: 20/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 291
dark_shadowÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2009 13:18

İyi günler arkadaşlar ;

 
Benim elimde imzamda görülen tanklar var ve küçük olanını deniz yapmak istiyorum ama 10 yıldır tatlı suyun her türlüsünü besledim neredeyde.Tuzlusu ilk olacak ve buna dün gece karar verdim.Dediğim gibi tuzlusuda hiç bilgim yok yani "0" nasıl bir yol izlemeliyim sizce fazla büyük ölçekli birşey değil sadece başlangıç ( kurulum-canlı-bitki-kayalar kum ve malzemeler tabii )
 
Sadece balık ve bitki
Lütfen fikir belirtin az da olsa!
 
Şimdiden teşekkürler, hayırlı balıklar...halongan2009-10-07 14:21:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahimfevziÇevrim Dışı

Kayıt: 25/05/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 193
ibrahimfevziÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2009 15:46
Öncelikle hayırlı olsun. Güzel karar vermişsiniz ancak ben olsam ufak olanı değilde diğerini tuzlu suya çevirirdim, ölçüleri daha iyi  görsel açıdan daha güzel durur.
 
Tuzlu suda hiç bilginiz olmadığını söylemişsiniz bu durumda yapmanız gereken ilk iş yeterli teorik bilgiyi edinmek olacak, tuzlu suyla ilgili aradağınız bir çok bilgiyi bu ve bunun gibi birçok internet paylaşım sitelerinden, güvendiğiniz akvaryumcu dostalarınızdan ve hobici arkadaşlardan edinebilirsiniz.
 
Aceleci davranıp, Yeterli ve doğru bilgiye ulaşmadan kurulum yapmamanızı tavsiye ederim, sonuçları hem maddi hemde manevi açıdan ( hobiden soğumak gibi ) sizi yıpratabilir.
Şimdiden kolay gelsin..
 
Saygı ve Sevgilerimle..
  

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir