Dalgıç floresan bitkili tankta


emokaan82Çevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2017
İl: Ankara
Mesaj: 211
emokaan82Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2017 15:03
Eski bi konu belki ama bunu ilk defa okudum ve kime sorduysam olur mu öyle şey dedikleri için soruyorum. Yapan kişiye direk :) Dalgıç floresan tüpünün içindeki floresan değiştirilemiyor diyor herkes, siz nasıl yaptınız hocam? Ben zorlamaya korkuyorum bide. Roxin in dalgıcı var. Sizde ne vardı, hala var mı bilmiyorum ama 10 sene öncesinin konusu malum [:)] nasıl değiştirdiniz flo yu anlatabilir misiniz?

[QUOTE=Gihot]Ben şuan yoğun bitkili akvaryumumda 1 tanesi olmak üzere dalgıç flo kullanıyorum. Kapak yaptırmak yerine bu ürünü tercih ettim ve herhangi şikayetim yok. Yalnız alırken içindeki florasını değiştirin çünkü kalitesiz çıkmaktadır.

Ayrıca yaklaşık 3 sene önce su mercimekleri yüzünden bu floyu akvaryum içinde kullandım. Aşağıdaki adresten görebilirsiniz.

http://www.akvaryum.com/Forum/su_mercimeginin_golgesi_k151026.asp?PN=2

Sonuç olarak içerisindeki florasını değiştirdikten sonra şikayetim olmadı.



[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GihotÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/10/2006
İl: Bursa
Mesaj: 286
GihotÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2017 23:48
[QUOTE=emokaan82]Eski bi konu belki ama bunu ilk defa okudum ve kime sorduysam olur mu öyle şey dedikleri için soruyorum. Yapan kişiye direk :) Dalgıç floresan tüpünün içindeki floresan değiştirilemiyor diyor herkes, siz nasıl yaptınız hocam? Ben zorlamaya korkuyorum bide. Roxin in dalgıcı var. Sizde ne vardı, hala var mı bilmiyorum ama 10 sene öncesinin konusu malum [:)] nasıl değiştirdiniz flo yu anlatabilir misiniz?

[/QUOTE]

Merhaba, şimdikiler hakkında bilgim yok fakat o zaman ki üründe değişim olanağı vardı. Tepe kısmından çevirerek açıp işlemi yapıyordum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir