corydoras yumurtaları mı? (resimli)


MalibayÇevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2011
İl: Bursa
Mesaj: 111
MalibayÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 14:31
[QUOTE=bjk21] Selim bey diğer balıklar didiklemiyomu diye sormuştu.bende hayır demiştim.ama heralde çöpçülerin hareketliliğinden pek yeltenmediler.yumurtlama işlemi bittikten sonra didikleme çalışmaları başladı.bende şçyle bi yöntem buldum.bir tül parçasını kesip 4 kenarını vantuzların içinden geçirdim ve yumurtaların üzerini örtücek şekilde yapıştırdım.şimdi yaklaşamıyolar.
 
diğer sorulara gelince çöpçüler yaklaşık 3 senedir bende.6 tane bronz 3 tanede cinsini tam bilmediğim çöpçü var.boylarını tam bilmiyorum.3cm falan var heralde.su ısısı 26 derece.
 
Muhammed sanırım biraz dalga yapsın diye dedin havayı.onu yapamadım ama iç filtrenin çıkışını yumurtalara çevirdim.çok yakında değil.hafiften bi dalga yapıyodur oraya.artık olursa bakalım.gelişmeleri paylaşırım yine.
[/QUOTE]
Demek istediğim dalga yapması değil aslında yumurtanın havalanmasını sağlıycak ve mantar olmasını önlemek amacı ile daha önceden üretimini yaptıgım için söylemiştim.ufak hava taşın varsa hafif hava vererekte yapabilirsin benim demek istediğimi vantuzla yumurtaların altına yapıstırırsınki yumurtaların mantar olma riskinden azda olsa kurtulsun,inşallah hepsi çıkar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjk21Çevrim Dışı

Kayıt: 25/12/2006
Mesaj: 85
bjk21Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 18:19
Tamam bir hava taşı koyayım.filtrede havalandırır diye düşündüm ama garanti olsun.teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir