çok sevinçliyim KADRİYESPOR 3. lig yükselmede


abdullah07Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/11/2008
İl: Antalya
Mesaj: 915
abdullah07Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 21:36
Merhaba arkadaşlar belki bazı arkadaşlar biliyordur ben Antalyanın serik ilçesine bağlı kadriye beldesinde yaşıyorum ve aslen buralıyım.
 
Beldemizin takımının başarısını sizinle paylaşmak istedim. Takımımız akdeni bölgesi 3. lik yükselme maçlarına kalmıştır. dahada önemlisi gelecek sene yeni kurulacak olan 3. lik yükselme klasmanına kalmayı haketmiştir. yanı bikaç ay sonra düzenlenecek olan 3. lik yükselme müsabakalarında elense bile yeni kurulan ve 3. lik yükselme klasmanı sayılabilecek deplasmanı lige katılmayı haketmiştir. olay nasıl geliştir.
 
geçen hafta aramızda 3 puan olan manavgat spor ile kendi sahamızda yaptığımız maçta gerek hakemin taraflı maç yönetmesi (toplamda 13 dakika uzatma göstermesine rağmen 20 dk oynatarak) gerekse kenti futbolcularımızın kötü oyunu sonucu 90+son dakkada yediğimiz golle yıkılarak puanlar eşit hale geldi (ikili avarajta üstün oldukları iin öne geçtiler)
 
ama üniversite sınavları dolayısıyla bugun oynanan maçlarda kadriye spor deplasmanda antalya muratpaşa sporu 2-  0 yenerek manavgat maçını sonucunu beklemeye başladı manavgat spor ise kendi evinde beldemizin bağlı olduğu ilçenin takımı olan serik spor ile oynayacaktı. aynı saatte başlayan maç nedense 2006 yılındaki fenerbahçe denizli maçı gibi kadriye sporun maçı bittikten 15 dakika sonra bitti Ama yüce Allahın(c.c.) sopası yokki gözüne soksun hesabı manavgatspor ile serik spor berabere kaldı ve 2 puan farkla kadriye spor manavgatın üstüne çıkarak bir üst gruba yükseldi. bir anlamda belde takımımızın amatörlükten çıkarak profesyönelleşme adına büyük bir adım oldu

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FantasticaÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 23/05/2007
İl: Manisa
Mesaj: 403
FantasticaÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2010 19:55
Sizin gibi insanlar olduğu için sevinçliyim.Tebrikler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir