calvusun boyutları


SONADORÇevrim Dışı

Kayıt: 25/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1407
SONADORÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 19:27
[QUOTE=mercedesclk]Kardeş sana o kadar söyledim resimleri gönderirsen kararımı veririm diye makinem yok dedin usb kablom yok dedin sonra cumartesi abi resimleri göndereceğini ve bende ona göre karar vereceğimi söyledim kararımda beğenmediğimi söylemiştin ilanda resimleri başında yada daha sonra ilana resimleri ekleseydin kimsenin kafasında soru işareti kalmazdı...[/QUOTE]
Abi benden büyüksün saygısızlık yapmak istemem ama  bu balıklardan daha değerli olsan bu balıkların resimle değil görünce boyutlarını anlayabilirdin.Ben resimden anlayıp yok bu boy değil demene ve  samimi olmamana kızdım.Hala da kızgınım yazılarında calvusları öldürmüşsün bakamamışsın ama bilgisizlikten ama şansızlıktan.Benim hatam sizinle muhattap olmak bir balığa ilk görüşte fiyat veren bir insanla hobici gibi konuşamam kusurabakmayın.Saygılar.


[QUOTE=careem2] Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama okuduğum kadarı ile hepiniz calvusta tecrübelisiniz..4 yıllık Malavi serüvenimden sonra 1mt standart bombeli tankıma 1e 1d damızlık calvus aldım.Sizlere bi sorum olacak..
Öncelikle forumdan araştırmamı yaptım,sizler gibi bazı kardeşlerime-abilerime sorular sordum.Calvus ortamını oluşturdum,kayalıklar yarıklar siyah taban kabuk vs..
Dişi 10 gün kadar kabuktan hiç çıkmadı,erkek başını bekledi kumları taşıdı vs..
3 gündür dişiyi hep dışarda görüyorum,kabuğun ağzından ayrılmıyor ama içeride pek girmiyor.
Yumurta tüpü hala var.
Sizce yumurtlamışmıdır?Yumurtaldığını nasıl anlayabilirim?
 
[/QUOTE]

Kardeşim calvus çok sabır isteyen bir balık ve inan sabrının sonunun ödülünü alacaksın.Umarım o kabuktan herhangi bir sabah o yavruların yüzüşlerini izlersin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KulAhmetÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 340
KulAhmetÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 19:29
Yumurtladıktan sonra ara ara dışarı çıkabilir. 10. günü gibi kabuğu takip et çanağa canlanan yavrulardan en azında birkatanesi düşecektir.
 
 
Sağlıklı Balıklar
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir