bodybuilding


antiparazitÇevrim Dışı

Kayıt: 06/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 127
antiparazitÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 09:24
Alihanerdem abi bende öyle duydum ve yazdım oraya da boy kısa kalabilir diye .Örneklerini kendi gözümle de gördüm.Batuhanaydın abi öyle diyerek neyi kast ettiniz acaba ? Ben body yapmayı söylemiştim :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Batu-han____Çevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 941
Batu-han____Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 15:53
[QUOTE=Batuaydin]Benim etrafımdaki doktorlar öneriyor. Leblebide bitkisel protein vardır bu hayvansal protein kadar etki göstermez. Protein tozlarının da sunisi ve doğalı vardır. Kaldıki zararı olsa bile alkol alan veya sigara kullanan birine göre zararı çuvalın yanındaki leblebi tanesi kadardır.

Ayrıca günlük yaşamda bir çok kimyasal tüketiyoruz. Meyve suları, şekerlemeler, hazır gıdalar, fast-food, tuz, meyveli yoğurt, hazır çorba, ketçap, mayonez, hazır baharat köfte karışımları, cips, gazlı içecekler vs. bunların hiç birini kullanmıyorum demezsin heralde.

Kimyasallar artık hayatımızın içinde, o yüzden ister istemez maruz kalıyoruz.
[/QUOTE]
Hic yalan soylemiyim saydigin seylerin ben %90 nini tuketmiyorum abi sahsen igrenc seyler bu arada tuz kimyasal olabilir aslinda ama kararinca kullanilinca zarari olmuyir birde ben dogal protein tozu oldugunu bilmiyordum cunku kullanmiyorum buyuk ihtimel dogali suniden iki kat pahalidir ve Turk halkinin buyuk kismida bu ucaza yoneldigi icin doktorlar oyuzden bukadar kibirlidir ama birde su var hepimizin yapisi imyadan olusuryor yani sonucta hepimizin yapitasi atomlar yani bu is cok karisik oyuzden saglikli kimyasallar tuketelim :) sacmaladiysam affola

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir