Beyaz Kurt Bakımı Ve Beslenmesi


EsakvaristÇevrim Dışı

Kayıt: 04/05/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 532
EsakvaristÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2022 20:16
ES Akvarist kanalımda herkese merhabalar. Bu videomda beyaz kurt bakımı ve beslemesinden bahsettim. Umarım sizler için de faydalı olmuştur. Bu tarz paylaşımların devamını istiyorsanız videolarımı beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın. Ayrıca beni "esakvarist" instagram hesabımdan da takip edebilirsiniz. Herkese iyi hobiler dilerim.

[VID]https://youtu.be/aZhtCxZGEyw[/VID]

Beğenenler: [T]228728,Barisdeniz[/T]
Teşekkür Edenler: [T]228728,Barisdeniz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BarisdenizÇevrim Dışı

Kayıt: 29/12/2020
İl: Istanbul
Mesaj: 171
BarisdenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2022 00:42
[QUOTE=Esakvarist]ES Akvarist kanalımda herkese merhabalar. Bu videomda beyaz kurt bakımı ve beslemesinden bahsettim. Umarım sizler için de faydalı olmuştur. Bu tarz paylaşımların devamını istiyorsanız videolarımı beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın. Ayrıca beni "esakvarist" instagram hesabımdan da takip edebilirsiniz. Herkese iyi hobiler dilerim.

[VID]https://youtu.be/aZhtCxZGEyw[/VID][/QUOTE]

Merhaba,beyaz kurt koku yapiyor mu?
Herhangi bir bitki topragi isimizi gorebilir diye anliyorum.koku yapmiyorsa (ilk defa deneyecegim) bir kulturu nereden temin edebilirim?
Balkonda bakmayi dusunuyorum.surekli gunes alan,kapali bir balkonda isimi gorur sanirim.kucuk bir saklama kabi yeterli olur mu? Ilk defa kuracagim sayet koku yapmiyorsa kurulumu ve baliklara verilisi,bakimini iceren daha detahli bir anlatim var midir?
Teşekkürler.[EDIT]Barisdeniz,2022-01-05 00:42:58[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir