astronot ve discus


fishermenÇevrim Dışı

Kayıt: 18/07/2009
İl: Konya
Mesaj: 76
fishermenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2009 23:16
[QUOTE=cemooka]  Siz sanırım hediye kısmına takıldınız hediye güzel birşeydir hem vermesi hem alması alınacak birşey söz konusu değil.Çıkar alışverişi yapmıyoruz ben sizden maddi bir karşılık beklemeden bunları yazmıştımTebessüm
 
 Destek olmakta güzel birşeydir tabi ama; fear factor yarışmasında su yılanı olmayıpta havuzda insanlarla yüzdürülüp hayvana işgence yapılması ve ya tarla farelerini bayanların üstüne atıp onların tırnakarıyla parçalarcasına ayıklayıp birbirinden, üzerine basmasıysa. (sanki burda acı çeken yarışmacıymış gibi) etrafında onu alkışlayıp,ıslıklamayarak onu işe teşfik etmekten bir farkı yok bu desteğin.
 
 Bahsedilen 'sorunsuzluk' ne burada ayrıca, oskarın discusun finlerini hafif tırtıklamasımıTebessüm
 
 Akvaryum.com ülkenin en iyi formunu oluşturmuştur istisnasız ama burası sizin için kıstas olmamalı.Yaşınız engellemiş olabilir ama size 1999'da farklı forumlarda açılmış ve hala yanına bile yaklaşılamamış projelere ve sonuçlarına göz atmanızı öneririm.
 
 Son olarak 'akvarist' ben olamadım şimdiye kadar, siz olduğunuzu sık sık belirtmişsiniz.Bir hobinin iki canlıyı biraraya getirirken, gösterilmesi gereken uyumun nasıl olması gerektiğini siz mutlaka çoktan kestirmişsinizdir.Ben yinede size aceleci olmamanızı öneririm çevre ve doğa mantığının biraz eğitim düzeyinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu size hatırlatmak isterim!
 
 Sizi kırdıysam eğer çok özürdilerim niyetim sizi üzmek değil kendi fikirlerimi belirtmekti.
 
Saygılar,
 
 
[/QUOTE]
 
Bende yanlış anladığım için özür dilerim.Neyse arkdaşlar biraz düşününce ayrı beslemek daha iyi olacak diye üşündüm.Zaten hazırda akvaryum var discus için herşeyide dahil ben o akvaryumda discus besliyecem.oscarlar burakalımda kendi başlarına kalsınlar.
Really2009-08-01 01:58:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir