Ankara Amerikan Türleri


LegendryÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2013
İl: Ankara
Mesaj: 614
LegendryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 01:42
Merhaba arkadaşlar.

Siteden çeşitli arkadaşlardan amerikan balıkları arıyordum buldum çokda sağlıklılar. Green terrör, jack dempsey gibi tarzlarda balıklarda bulmak zor değil ankarada fakat astronot sayımı yükselticem bulamıyorum. 8-12 Cm arası Bakır, albino, tiger hepsini arıyorum fakat hiçbir yerde bırakın türlerini o boylarda astronot bile göremiyorum. Üretimhanelerde de malesef astronot tercih edilmiyor.

Toptancılardan buluyorum fakat şu anda bulunmuyor. Her toptancı kışa doğru diyordu her balık için ne oldu ? Kış geliyo nerdeyse hala hiçbir yerde balık yok. Bu ankara neden bu kadar çeşitsiz bir il. Buranın Esnafı neden akvaryum, klasik lambalar, japon, lepistes gibi çok satan klasik şeyler satıyorl ?.

Bir çok yere gittim yok. Kızılay ve Ulusdan hiç alışveriş yapmadım. Açıkcası Ulusuda pek sevmiyorum oradan alınmış balıkları gördüm daha önce birilerinde pek sağlıklı değillerdi.

Fakat son çare yine Ulusa gidicem. Benim sorum Kızılayda, avm hariç selanik, inkilap sokak gibi yerlerde çok balıkçı var buralarda böyle türler ve çeşit balık olan nereler var? Ve Ulus da olabilir son çare.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir