Ali Kustepesi akvaryum sorunla ilgilenmiyor...


SalemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1217
SalemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2012 15:51
Eğer şikayet var konusuna müdahil değilseniz ve konuya katkı sağlayıcı bir bilgi vermeyecekseniz, lütfen konuya dahil olmayınız.

---


Buna binayen yorumların büyük çoğunluğu silinmiştir. Bu bölümün amacı diğer alışveriş yapacak şahısları bilgilendirmek, anlaşmazlıkları çözmektir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

abecheÇevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2010
İl: Ankara
Mesaj: 85
abecheÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 20:04
Konuyu tekrar açan yonetici arkadasa teşekkürler, konu sikayet edilene iletilmesine rağmen hala bir cevap alınamadığını da belirtmek isterim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Salih BudakÇevrim Dışı

Kayıt: 02/04/2010
İl: Denizli
Mesaj: 47
Salih BudakÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 20:39
Çetin kardeşimin Şikayet Konusu Hallolmuştur ve ben buradan beni kırmayan Ali ustaya sonsuz teşekkürlerimi sunarım ben heriki taraflada görüşüp konuştum ve olay bitmiştir çetin kardeşim alo dediği zaman gidilip ve yapılacaktır artık yazacak çizecek bi olayda kalmamıştır bu yazdıklarıma Çetin kardeşimde onayını almak istiyorum görüştüğme dair heriki tarafla Saygı ve sevgilerimle

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

okngrcÇevrim Dışı

Kayıt: 11/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 31
okngrcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 03:45
Konuya katkı sağlar mı bilmiyorum ancak biz ilgili kişiden sorunsuz bir tank almak için artık Salih beye mi başvuracağız? Söz konusu kişinin burada cevabı bile yok. Mağdur olan olmuş, bir özür bile dilenmemiş. Anca eğer sorun giderildiyse bayağı tantana ile ve çok geç giderilmiş. bana tüketicihakları açısından hiç tamin edici gelmedi. Üreticinin nedenini nasılını açıklamasını beklerdim.
 
"Konuya katkı sağlayıcı " ama bayağı katkı sağlayıcı, arkadaşlara yasal haklarını gösteren bir mesajımın silinmesini de anlayamadım. Kanunları hatırlatmak kötü sanırım.
 
Yönetici arkadaş şunu demiş: "bölümün amacı diğer alışveriş yapacak şahısları bilgilendirmek, anlaşmazlıkları çözmektir."
 
Diğer alışveriş yapacak şahıslar bu arkadaşın nasıl mağdur olduğunu öğrenememiş oldu şimdi. O arkadaş kırk defa mesaj yazdı, kendisine duyarsız davranıldığını söyledi. "Bilgilendiren" mesajları silerek mağdur edeni korumuş oldunuz. Bu gibi tavırlar mağdur edene cesaret vermekten başka bir işe yaramaz. Naçizane fikrim budur.
 
Lütfen bu mesajı silmeden önce "bölümün amacı diğer alışveriş yapacak şahısları bilgilendirmek, anlaşmazlıkları çözmektir." mesajını düşen admin arkadaş açıklasın, cevap versin de ben de herkes de anlasın başka kimse nasıl mağdur olmayacakmış. Çünkü Salih bey müdahale etmezse sorun çözülemiyor; görülen o!
 
Ek: - Bıkkınlık ve artık içimin bayılması () nedeniyle kaldırılmıştır. 

okngrc2012-09-13 23:28:22

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kazım_öcaldıÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
Kayıt: 14/06/2008
İl: Adana
Mesaj: 1887
kazım_öcaldıÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 15:25
Ek: Bu olayı "düzelten" ama yazı yazarken nokta virgül bilmeyen, Türkçe katili Salih isimli şahıs bu şikayetten o denli rahatsız olmuştur ki, mağdur olanın yanında olmam nedeni ile "akıllı ol da allah seni anana babana bağışlasın; seni bulurum" vs gibi sözler sarf etmiştir. Mesajlar halen özel mesaj kutumda bulunmaktadır ve avukata verilmiştir. Sanırım korkunç bir çıkar ilişkisi söz konusu ki akıllı olmazsam beni öldüreceğini söylüyor. Her şeyimi bulurmuş temizlermiş beni ama kendisini güzel bir tazminat ve ceza temizliği bekliyor. Umarım bu kişinin alacağı ceza bu gibi durumlara da, bu gibi hallerde ne yapmamız gerektiğine de ışık tutar. Nitekim bu şahsın öfkesinin nedeni mahkemede çıkacaktır (çıkar ilişkisi ya da değil bilemiyorum).

Bu Ek kısmında yazılanlar benim hiç ama hiç hoşuma gitmedi.Bariz tehditler varsa ki Okan Bey olduğunu ve ispatlayacağını mahkemeye verdiğini belirtiyor.Site yönetiminin bu konuyu ciddi şekilde değerlendirmesi taraftarıyım.Bu şekilde bir mesajlaşma söz konusu ise gereken yapılmalı ,üyelik iptali,uzaklaştırma gibi uygun görülen yaptırımlar ilgili şahsa uygulanmalıdır.Salih Bey bana attığı mesajda gayet kibardı ve ben de kibarca cevap verdim ,birilerini bu şekilde tehdit etmişse eğer üzücüdür.İlan sahibinin ısrarla sorun çözülmedi demesine rağmen sorunun çözüldüğünün vurgulanması beni şaşırttı.Ali Usta çöz şu konuyu yahu...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

egemen1903Çevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 2740
egemen1903Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 15:37
Umarım sorun çözülür. En baştan kaliteli bir firma ile iş yapsaymışsınız cebinizden belki 300-400 lira daha fazla çıkacaktı ama başınız bu kadar ağrımazdı. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 16:18
[QUOTE=egemen1903]Umarım sorun çözülür. En baştan kaliteli bir firma ile iş yapsaymışsınız cebinizden belki 300-400 lira daha fazla çıkacaktı ama başınız bu kadar ağrımazdı. [/QUOTE]Egemen bey bahsi geçen firmada bu piyasada isim yapmış ve bilindik bir firma.Ben müşteri bulmanın ve elinde tutmanın zor olduğu bu günlerde (kendim müşterilerimi memnun etmek için olağanüstü çaba harcıyorken) bu kadar bilindik ve köklü firmalar hakkında açılan bu konuları gördükçe hayretler içinde kalıyorum,bazıları çocukların yapmayacağı işleri yapıyorlar.Bu konuda bence yönetime yüklenmektense artık açılan şikayet yazılarından ders alarak bu işletmelere en güzel cevabı bizler vermeliyiz,minibüsçü zihniyetinden kurtulurlar belki yada yok olurlar.Saygılarımla. GÖKHAN ÖZDEMİR2012-09-13 16:19:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

abecheÇevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2010
İl: Ankara
Mesaj: 85
abecheÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 16:25
Salih Bey sadece bu konu baslığı altında tanışmış olmamıza rağmen iyi niyet gostererek ve değerli vaktini harcayarak Ali Beyle görüşmemize aracılık etmiş telefon numaramı ona vermiştir. İlgisi icin cok teşekkür ederim, iyi niyetle yardımcı oldu... Eğer sorun çözülürse Salih Bey sayesinde çözülmüş olacak. Ali Bey henüz beni aramadı, Ankara dışında olduğum için ben de onu aramadım, o aramazsa dönüşte ben son bı kez arayacağım. Yine ilgilenmezse ki zannetmiyorum bu forum konusunun açık kalmasını istiyorum, sorun tamamen çözülene kadar lütfen burada kişisel tartışma içine girmeyelim. Herkese iyi niyet ve dilekleri için teşekkürler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

egemen1903Çevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 2740
egemen1903Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 16:30
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR][QUOTE=egemen1903]Umarım sorun çözülür. En baştan kaliteli bir firma ile iş yapsaymışsınız cebinizden belki 300-400 lira daha fazla çıkacaktı ama başınız bu kadar ağrımazdı. [/QUOTE]Egemen bey bahsi geçen firmada bu piyasada isim yapmış ve bilindik bir firma.Ben müşteri bulmanın ve elinde tutmanın zor olduğu bu günlerde (kendim müşterilerimi memnun etmek için olağanüstü çaba harcıyorken) bu kadar bilindik ve köklü firmalar hakkında açılan bu konuları gördükçe hayretler içinde kalıyorum,bazıları çocukların yapmayacağı işleri yapıyorlar.Bu konuda bence yönetime yüklenmektense artık açılan şikayet yazılarından ders alarak bu işletmelere en güzel cevabı bizler vermeliyiz,minibüsçü zihniyetinden kurtulurlar belki yada yok olurlar.Saygılarımla. [/QUOTE]

Valla o firmayı biliyorum bana hiç bir zaman kaliteli gelmedi. Kim sorsa da alma derim. İşçiliğini biliyorum. Forum Ali beyle çok içli dışlı ve gereksiz kayırdığını düşünüyorum. Eski site yöneticilerinden bir arkadaşım kendisinden 150 cm lik akvaryum aldı. Almaya gittiğimizde tüm akvaryumlarına bakmıştım, cama camları çok kalitesiz. işçilik sıfır. kullanım ömrü sıfır. 10mm lik camları silikonla birleştirmek demek değildir her şey. mobilyalarına bir şey demem. ama akvaryumları çok başarısız. zamanında arkadaşıma 300 lira fazla ver Taymurdan al dedim pintilik yaptı. şimdi akvaryumu ufak ufak dökülüyor. buhar camları elinde kalıyor çocuğun, akvaryum içinden cam parçaları topluyoruz. gözede hiç hoş gelmiyor ayrıca. 
kendi şahsi düşüncemdir; bim den adı sanı duyulmamış garip ürünler alacağıma giderim çağdaştan adam gibi kaliteli ürünler alırım. 
Şimdi yeni akvaryumlarında çok iyi iş çıkartıyor diye bilirler korumak isteyenler, seri üretim akvaryumlarında bence durum değişmemiştir. Taymur kalitesini mesela ucuza mı verecek veremeyecek tabi. 
Umarım yazım silinmez. Sanmasam da.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1217
SalemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 16:46
Konuya yazan yönetici olarak açıklamada bulunayım madem talep var:

Şikayet var bölümünün amacı, herhangi bir alışveriş sonrasında ortaya çıkacak bir aksaklığı düzeltmek, firma ile müşteri arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi için daha göz önünde bir platform sunmaktır. Bu platformda firmanın tutumunu gören potansiyel müşteriler de fikir sahibi olup, kendi başlarına benzer durum geldiğinde ne gibi bir tavırla karşılaşabileceklerini öngörmüş olurlar.

Şayet firma ilgilenmiyor ise, veyahut ilgisiz bir tavır sergiliyorsa hepimiz bunu görür ve buna göre kendi yapacağımız alışverişi tekrar düşünüp daha temkinli yaklaşır veyahut alışverişi hiç gerçekleştirmeyiz.

Dolayısı ile burada bağlayıcı olan mağdur şahıs ve satıcının söyledikleridir. Burada amacımız satıcıyı sözlü bir linç ile kaçırmak değildir. Bahsi geçen satıcı tarafından mağdur edilmiş başka kişiler varsa onlar da gidip şikayet konusu açabilir. Konuları karıştırmanın gereği yok.

Firmayı tanıyıp da görevi olmadığı halde aracı olmaya çalışan kişi de bizim gözümüzde mahkemenin adresini tarif edenden daha "kıymetlidir". Kimseye kanunsal haklarını hatırlatmak suç değildir fakat burada öncelikli amaç çözüm bulmaktır. Malumunuz burası bir hukuk sitesi değil.
Okuyan üçüncü bir şahıs olarak hepimiz bahsi geçen firmanın burada açıklama yapmadığını ve dolayısı ile konu ile ne kadar ilgilendiğini görebiliyoruz. Dolayısı ile sizin de bizlere açıklama yapmanız gerekmemekte.

Şayet özel mesaj ile tehdit, hakaret vs. gibi durumlar söz konusu ise bize kanıtlanması durumunda bahsedilen şahısa yaptırım uygulanabilir, veyahut hukuksal yollara başvurulduğunda talep doğrultusunda ip vs. gibi gereken tüm bilgiler de gerekli kurumlara teslim edilir.

Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erhanocaÇevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2012
İl: Bartin
Mesaj: 70
erhanocaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 17:08
Bende akvaryum yaptırdım. Allahtan akvaryumda sorun yok ama Ali beyin esnaflığı beş para etmez.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Salih BudakÇevrim Dışı

Kayıt: 02/04/2010
İl: Denizli
Mesaj: 47
Salih BudakÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 21:27
Merhabalar ben buradan şunu söylemek isterimki heriki taraflada görüşerek ve madur olan arkadaşımın maduriyetini gidermek ve adı geçen firma yetkilisiylede görüşerek iki elimde iki telefonla birinde ali kultepe birinde madur olan Çetin kardeşimle bire bir görüşerek iyi niyetlerini alarak her iki taraflada bu olaya aracı olmak istedim ve Çetin kadeşim şehir dışında olmasından dolayı şuanda aralarında bi görüşme geçmedi bu olay harfiyan budur ve Çetin kardeşim döndüğü anda işi görülecektir bu konuda Ali kardeşimden söz aldım Buradan şunuda söyleyim okngrc şahıs beni tehtid etdi falan filan arkadaşlar hiç bir zaman çocukla çocuk olmam bu bir iki kendisi bana ilk mesaj atarak beni cahillikle yok türkce bilmiyen olarak yok ben nerden gelmişim yok atatürk cü olsayımışım türkceyi bilirmişim ya kendisi anadolu çocuymuşda ben nerden gelmişim arkadaşlar ben Özümle Sözümle Sivaslıyım - daha neler neler ben bir genç deli kanlıyı tehtid edecek kapasitede olan bir insan asla değilim çünki muhatdap almam ve aşırı yazdıklarından dolayı Yönetici arkadaşdan bile vallahi yardım istedim allah aşkına alın şu arkadaşı başımdan diye adam resmen yazdıklarıyla beni rencide ediyor diye ve şunuda söyleyimki allah anana babana bağışlasın kelimesini arkadaşın türkcesi kuvetli olduğundan çarpıtarak tehtit etdi diyor benim söylediğim kelime harfiyan şudur ya koçum allah aşkına seninle benim işim olmaz allah seni anana babana bağışlasın  kelimesinden ibaretdir en son bana gönderdiği mesaj anne babasını katarak sen benim soyadıma bi bak benim annem babam savcımı bişey dedide tam hatırlayamadım bakın arkadaşlar eyerki benim yerimde cahil bir insan olsaydı gerçekten arkadaşa allah yardım etsin derdim ben yönetimdeki tüm arkadaşlardan ricam bu şahıs kimdir nedir ve aşırı türkcesi kuvetli olduğundanmı bu forumda bulunmaktadır allah aşkına bana yazdıklarını sizler biliyorsunuz benim yerimde bi başkası olsa vallahi dayanamazdı ya burada yazılanlarda bazen har eksik ve bazende nokta bürgül koymuyoruz bazende kılavyemizde bir arıza olabiliyor BURADAN ŞUNU SÖYLÜYORUM ASIL DAVA EDİLECEK BİRİSİ VARİSE BENİM DAVA ETMEM LAZIMDIR YÖNETİMDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMDAN RİCAM BU YAZILANLARI PAYLAŞILMASIDIR HERKESE SEVGİ VE SAYGILARIMLA  BENİM BURADAN YÖNETİMDEN Bİ RİCAM OLACAK ALLAH AŞKINA BU arkadaşlarla bizleri muhatdap etmeyin benki şahısın daha ikinci mesajında yönetici arkadaşımla paylaştım engel olunacağına bu arkadaş 2 mesajın ardından daha 4. 5 mesaj göndermesi bir insanı gerçekten çileden cıkarır bide bu şahıs anne babasını yetkisiylemi bu forumda bulunmaktadır tüm arkadaşlarımdan özr dilerim kafanızı ağrıtdım kusurma bakmayım

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

okngrcÇevrim Dışı

Kayıt: 11/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 31
okngrcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 22:26
Olay sizin forumda bana direkt saldırmanızdan ve hakaret etmenizden kaynaklandı. Zaten log yönetime ulaştırılmıştır. Forumdaki o hakaret mesajı tüm arkadaşlar tarafından ağır şekilde kınandı ve moderasyon direkt olarak o mesajı kaldırdı. Ben ise hiç hakaret etmeden sizin hakaretinize özel mesajla tepki verdim. Asla ama asla nereden geldin diye birşey söylemedim. Bu kadar berbat bir laf olamaz çünkü... Ayrıca tüm ifadelerim sizli bizlidir.  Attığım mesajın başlığı bile "merhaba"dır.
 
Hiçbir yorum yapmadan sizin söylediğinizi iddia ettiğiniz sözü ve gerçeğini alt alta yazıyorum:
 
"Kelime harfiyen" (kelimesi kelimesine demek istediniz sanırım) söylediğinizi iddia ettiğiniz şey:
"ya koçum allah aşkına seninle benim işim olmaz allah seni anana babana bağışlasın"
 
Gerçeği:
"akıllı ol ve bana bidaha yazma sakın yazdığın insanın kim olduğunu bilmeden allah seni anana babana bağışlasın ??? "
 
Not: Bu olaya bulaştığım için kendime ne kadar kızsam azdır. O kadar midem bulandı ki hukuki girişim falan da düşünmüyorum. Bir tehdit var ama ciddiye alınacak bir tarafı yok çünkü. Moderatör arkadaşlar bu karşılıklı tartışmayı kaldırabilir çünkü olan mağdur olmuş olan arkadaşa oluyor konu dağılınca.
 
Not 2: Dayanamadım ya.. Salih Bey o "bürgül" değil "virgül".
 
 
 
okngrc2012-09-14 19:34:33

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

IskarmozÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 08/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 3315
IskarmozÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 19:33
Bilgi vermek için attığım mesajdan beri konu bayağı bir özelleşmiş, atılan mesajları okumadan kim olduğunu bilemem ve yönetime karışıyor değilim sadece kendi düşüncem ama anladığım kadarıyla birinin ceza alması gerekiyor.Mahkemelik ceza mı yoksa forum içinde verilecek bir ceza mı bilmiyorum.Umarım yöneticilerin müdahale etmesi gereken bir durum olmaz.

Saygılarımla.
Iskarmoz2012-09-14 19:46:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir