Akvaryumlar.....


angerwolfÇevrim Dışı

Kayıt: 05/05/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 146
angerwolfÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2008 12:43

Serkan BEY;

Ben sizlere arkadaşlar lütfen suyu tasarruflu kullanın bakın suyumuzu bilinçsizce kullanıyoruz ve suyumuzu biz bitiriyoruz diye birşey söylemedim sizce ben GERİZEKALI mıyım ben bilmiyormuyum barajların neden kuruduğunu? Ama zararın neresinden dönülse kardır düşüncesindeyim madem öyle sorun yeraltı ve yer üstü kaynaklarının artık orayı besleyememesinden o zaman bizde istediğimiz gibi kullanalım suyu harvurup har savuralım zaten yer altı yer üstü kaynakları orayı beslemiyor zaten elinde sonunda su biticek dimi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AklazararÇevrim Dışı

Kayıt: 06/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 122
AklazararÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2008 15:27

Serkan Bey,

Ahmet Bey bizlere küresel ısınmadan,ozon tabakasından mı bahsetmiş.Sadece biraz daha tasarruflu olmamız için güzel bir konu açmış.Sizin bahsettiğiniz küresel ısınmanın önüne bizler mi geçeceğiz?Arabalar vs bunların önüne bizler mi geçeceğiz?Bir sürü küresel ısınmaya HAYIR kuruluşları,dernekleri ve kurumları var mesela ben TEMA ya üyeyim,Küresel Isınmaya Hayır diye yeni bir kampanyamız var ; ama neye fayda.

   Ahmet Bey'in bu konusunu okudum ve artık gerçekten önceden boşa döktüğüm suyu artık değerlendirmeye çalışıyorum.Burada bizlerin yapması gereken tasarruflu olmaktır,Ahmet Bey'inde anlatmak istediği budur.Sizin üzerinde durduğunuz konu Ahmet Bey'in konusuyla biraz alakasızdır.Öyleyse sizde forumdışı konulara Küresel Isınma diye yeni bir konu açın orada da Küresel ısınmadan bahsedelim.Bizim amacımız aynen sizinde söylediğiniz gibi 10 yıllık suyu tasarruflu olup bir çaresi bulunana kadar tasarruflu bir şekilde kullanmaktır.
 
  Ahmet Bey çok iyi bir şekilde konuya duyarsız olmamış ve yapılabilecek şeyleri bizimle paylaşıp tasarruflu olma yollarını arz etmiştir,sizden ricam şudur ayrı bir konu açıp Küresel Isınmanın önüne geçebileceğimiz yani bizim elimizden gelebilecek şeyleri bizimle paylaşmanızdır!!!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

angerwolfÇevrim Dışı

Kayıt: 05/05/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 146
angerwolfÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2008 15:36
Teşekkür ederim Barış Bey Serkan Bey sanırım ilk okulu yeni bitirdiğim için beni daha 10 yaşında çocuk zannetti....
 
Ama neyse biliyorum ki o da en az bizim kadar duyarlı bundan hiç şüphem yok hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir