2. Akvaryum Yarışması Sonuçları


batuhanbayramÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[C]2,1,14686[/C] [B]2776,2[/B] [C]2,3,14686[/C]
Kayıt: 11/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4498
batuhanbayramÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 10:11

Katılan herkesi tebrik ediyorum. Gerçekten adil bir derecelendirme olmuş. Ben olsam Yiğit beyin tankını ilk üçe bir yere sıkıştırırdım.Sanırım zaman yetmedi tankın oturmasına. Ben de budama zaafımdan kaybettim:D

Yeni yarışmalarda görüşmek ümidiyle.
 
Herkesi tebrik ederim.
 
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YBNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1247
YBNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 11:34
Dereceye girmemem daha iyi olmuş :D Zaten oturmamış bir akvaryumdu ve dereceye girseydim tekrar katılamayacaktım :D Akvaryumun şu anki hali çok daha farklı, halen oturmamış olmasına rağmen yarışmaya katıldığım halinden daha iyi durumda ;)
 
Bence değerlendirme gayet adil olmuş, fakat büyük boyutlu tankların değerlendirilmesi oldukça zor çünkü fotoğraf boyutu küçük olduğu için büyük tank'larda atraksiyonlar görünemiyor. Sanırım birde tankın yüksek çözünürlükte fakat sadece jüri'nin göreceği fotoğraf linkini de göndermek iyi olur. Birde fotoğraf açılarında çeşitlilik iyi olurdu, yani en az bir en çok 3 fotoğraf ile katılabiliyoruz. Bence olması gereken 1 karşıdan çekilmiş tam boy fotoğrafın kesinlikle istenmesi ki, yarışmada boy fotoğrafı olmayan yada boy fotoğrafı niyetine açılı çekilmiş fotoğraflar mevcut, boy olmayan fotoğraf akvaryum hakkında yanıltıcı olabilir. Bunun hericinde en çok 6 fotoğraf iyi olurdu, özellikle katılımdaki fotoğraf çözünürlüğü düşükken daha fazla fotoğraf hakkı akvaryumun en azından daha iyi anlatılabilmesini sağlayabilir.
 
Elbetteki yarışma da zamanla şekillenecek, bence katılım fotoğraflarının tamamının en az 1600 küsür piksel olması gerekli fakat bunun içinde bir altyapı hazırlanması gerekiyorki çokta kolay bir olay değil. Zamanla yarışmalar da şekillenecektir, herşeyi bir anda beklememek lazım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir