10 Aylık akvaryum gelişimi (güncelleme sf.16)


KeysÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]6,1,117945[/C] [B]10482,3[/B]
Kayıt: 29/10/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1462
KeysÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2014 01:27
Hocam bu ara forumda sorunlar oldugu icin sormak istedim. Sıkıntı neydi? Bilmek isteriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BlueFallÇevrim Dışı

[B]10683,3[/B]
Kayıt: 14/05/2012
İl: Gaziantep
Mesaj: 722
BlueFallÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2014 02:28

[QUOTE=Keys]Hocam bu ara forumda sorunlar oldugu icin sormak istedim. Sıkıntı neydi? Bilmek isteriz. [/QUOTE]

Uğur hocam konunun temelinde son yarışma var. Biliyorsunuz yarışma akıbeti hakkında hiç bir açıklama yapılmadı, canlı yarışması için 68 katılım, bitkili akvaryum yarışması için 27 katılım,toplamda en az 95 kişi yarışmanın akibeti konusunda açıklama bekledi (yarışmaya katılanlar dışında sonucu merak edenleri saymıyorum bile) Yarışmaya katılım tarihi geçtiği halde yeni tanklar dahil edildi sonra tekrar çıkartıldı tuhaf tuhaf şeyler oldu vessalam. Asıl mesele akvaryum.com gibi bir sitenin sorun başladığı ilk gün "sitemizle ilgili şöyle bir sorun var, bu ayki yarışma konusunda şöyle bir takvim izlenecektir, üyelerimize bildiririz" şeklinde bir açıklama yapması şık bir davranış olurdu. Bu açıklama yapılmadığı gibi gayet saygı ve iyi niyet çerçevesinde yönetime attığım mesaja adam yerine konulupta hiç bir karşılık verilmedi.Yönetime attığım mesajın metni aşağıdadır. Fotoğrafın üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz. 


Tüm bunlar etkiye karşı tepkiyi doğurdu ve şu konu altına yorum yazdım. 

http://www.akvaryum.com/Forum/forum_yarismasinda_neler_oluyor_k800930_sn1.asp

Yorumum şöyleydi "Yönetim ne açıklama yapıyor ne de özelden attığımız mesajlara insan yerine koyup cevap veriyor. Suyu çıktı forumun artık iyice." 

Bugün yönetimden gelen bir mesajla bu yorum nedeniyle özel üyeliğimin alındığı belirtildi. Özel üyeliğimin alınması,yarışma,yarışmadan kazandığım plaket,yem,ödül,madalya hiç birşey umrumda değil. Ancak site yönetiminin yarışma gibi bir organizasyonda gösterdiği vurdum duymazlığı üzerine bir de eleştiriye açık olamayıp özel üyeliğimin alınması bardağı taşıran son damla oldu. Profilimi kontrol ettim şimdiye kadar 700 küsür mesaj yazmışım ve bu mesajların %90'ı bilgi vermeye yönelikti.Bilgim dahilinde ve dilim döndüğünce forumdaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım hep. Yani öyle " xxx bey nerelerdesiniz hiç görünmüyorsunuz" türevi mesajlarla mesaj sayımı şişirmek istemedim hiç bir zaman. Ben bu kadar hassas iken yönetimin ciddi bir konuda açıklama yapmaması, özel mesaja karşılık verilmemesi dokundu açıkcası.İşin tuhaf yanı özel üyeliğimin alındığını belirten yöneticiye, aşağıdaki yolladığım özel mesaja da yanıt gelmedi   Yine fotoğrafın üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.


Konuyu daha da uzatmak istemiyorum, sitenin çözüm odaklı bir tavrı olmadığını ve  "ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin" havasında olduğunu hissettiğim için böyle bir karar aldım. Bu mesaj yönetimce silinir mi,cevap yazılır mı, üyeliğim tamamen iptal edilir mi bilmiyorum, bundan sonra siteyi çok nadir kullanacağım için umrumda da değil.
Üzüldüğüm nokta forum arkadaşlarımla çok daha seyrek görüşecek olmam. Dediğim gibi isteyenler facebooktan ekleyebilir.

Son olarak kimseyi siteye karşı doldurmak amacımın olmadığını da belirtmek isterim. Bunlar benim yaşadığım rahatsızlıklardı, herkes aynı görüşte olmayabilir ona da saygı duyarım. 

[QUOTE=gkagan]Tebrik ederim bilal bey madalya hayırlı olsun görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum ve destekçinizim haberiniz olsun o kadar faydalı konu açayım dedim konu yanlış yere açılmıştır diye benim bilgi içeren konularımı kaldırdılar maalesef alakasız konulara dokunmadılar bile [/QUOTE]

Çok Teşekkürler Gürkan bey, site konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum artık yorum sizlerin..


BlueFall2014-10-04 02:45:51

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Acil StopÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2011
İl: Aydin
Mesaj: 1182
Acil StopÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2014 08:32
Forum için yararlı insanların bu gibi basit nedenlerle foruma küstürülmesi hiç iyi bir durum değil. Altı üstü üyeler  tarafından atılan mesajlara bir cevap verilse bu kadar sorun yaşanmayacak. Yönetimin üye soru ve sorunlarına karşı olan stratedijisini ya da heyecanı kaçmış olan yöneticilerini değiştirmesi gerekiyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

osmank.Çevrim Dışı

Kayıt: 29/06/2013
İl: Kocaeli
Mesaj: 320
osmank.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2014 11:01
Ben kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Yeni arayuze geçileceği için şu an ilgilenemediklerini söylemişler. Biraz sabretmek gerekir zira eskiye nazaran baya buyumuş bir forum sitesi ve aradıklarımın yuzde seksenini bu sitede buluyorum. Muhtemelen özelden sürekli mesaj atanlar oluyordur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir