04/02/07 Yeni İstanbul Buluşmasına Davet


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 13:40
Fatih bey arkadaşlar arasında biz bir bütünüz. O kişi dediğinizde kimleri kasttetiğinizi öğrenebilirmiyim. Senin ihtiyaç duymadığınız kişi belki en samimi arkadaşımız. Herkes burada üstüne alınıyor. Lütfen daha geniş açıklama bekleriz. Burada tartışmak artık bize yakışmaz ama öğrenmek amacımız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

shockingÇevrim Dışı

Kayıt: 23/06/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1152
shockingÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 13:41

Evet bende üzüldüm bu siteyi bize kavuşturan insanları aramızda görmekten çok mutluluk duyardık...

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

jüpiterÇevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 212
jüpiterÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 13:47
arkadaşlar bende ümraniye taşdelendeyim kısmetse bende katılmayı düşünüyorum bu arada sizlere bir şey diyecegim elinde su mercimegi olan arkadaşlar    satmak isterse lütfen gelirken getirsin  çünkü uzun zamandır arıyorum  herkese saglıklı balıklar görüşmek üzere.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 13:52

Arkadaşım önceki sayfaları okursan "Balabey" Kümesaqa'da çok var. 7,50 liraya arkadaş satıyor. Herkesi bekliyoruz.

Buyrun, buyrun; dostluk burada, arkadaşlık burada. Balıklar, su mercimeği, yemler, sohbet.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ARDA68Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1763
ARDA68Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 13:58
[QUOTE=ARDA68][QUOTE=ARDA68][QUOTE=ARDA68]

Selamlar,

Sayın arkadaşlar,04/02/2007 tarihinde allah nasib ederse,saat 12:00 da Üsküdardaki Eminönü iskelesinde buluşuyoruz.Eminönü gurubu saat 11:00-11:30 arası Eminönündeki Üsküdar iskelesinde olacak şekilde kendini ayarlar.

Sayın arkadaşlar,sizlerde çok iyi biliyorsunuzki bu toplantılar bütün üyelerimize açıktır.Müsait olan bütün arkadaşlarımızı 04/02/2007 tarihindeki toplantımıza bekliyoruz.Allah gelendende,gelmek isteyip gelemeyendende,gelmeyendende razı olsun.

Saygılarımla.

[/QUOTE] [/QUOTE] [/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:00

Arkadaşlar bir eczacıya sordum, balıklar için  öyle çanta varmış ama kendilerinde yokmuş. Marketlerde satılır dedi. Bilen haberi olan varmı?

Fatih bey; bu konu altında yazı yazan herkes zan altında kalmıştır. Atakan beyin dediği gibi hiç te önemli değil teşrif etmeniz. Bence yönetim olarak, böyle tahrik etmelerinizi anlayamıyorum.

Lütfen açıklama bekliyoruz. Diğer yönetimdeki arkadaşlarında konuyla ilgilenmesi gerekir bence. Belli bir kısma açıksa gideriz biz.

Ben şuna inanıyorum, benim gibi arkadaşlar burada, site buradadır. Sadece benimle site olmaz, nede başkaları gidincede bu site kapanmaz. 

SİLİVRİLİ2007-1-31 14:10:9

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:06
Mehmet Bey, ve bu başlıktaki diğer değerli arkadaşlar,

Bu site için çok sabahladık, halada sabahlıyoruz. Ailemizden, işimizden gücümüzden çaldığımız vakti burada harcıyoruz. Neden mi? Bizim öldürdüğümüz balıkları yeni arkadaşlar öldürmesin, bizim harcadığımız gereksiz paraları onlar harcamasın, elalemin yabancı sitelerine forumlarına muhtaç olamayalım diye. Hiçbirimizin cebine 5 kuruş para girmedi bu siteden aksine işimizi gücümüzü kaybettik belki. Ama tüm bunları "Sonunda yavru aldım", "Yabancı yarışmada derece aldım".... vb  gördükçe mutlu olup, kötü şeyleri unutuyoruz.

Gelgelelim bunları ve bundan sonra yazacaklarımı yazma nedenime. Bizlerin bunca uğraşı bu başlıkta çoğu zaman hiçe sayıldı. Lafım herkese değil, hiçe sayanlara. Defalarca bu ve önceki başlıkta uyarılar yaptım, ricalarda bulundum bırakın umursamayı, dinleyen çıkmadı. Bunuda sineye çektik ancak onunlada yetinilmedi akvaristlik adına hiçbir yorumu bulunmayanlar sadece bu başlıkta etkinlik gösterdi yetmezmiş gibi site aleyhine olan ve tamamında haklı olduğumuzun ispatlandığı tartışmalarda bu kişiler bizlere karşı demediklerini bırakmadılar. Sonra bana sordular aaaaaa neden gelmiyosunuz diye.

Nedenlerinden birkaç tanesini sıralayayım,

Mehmet Bey, (silivrili)
2. bir üyelik alıp "yönetici" nicki ile konular açtınız, site yönetimine karşı ağır ithamlarda bulundunuz. Ancak bu üyeliğinizden site sayesinde buluşmalar düzenlediğinizi söyleyip bizleri bir anlamda onure ettiniz. Sonra işin perde arkasını, şikayetlerinizi iletmek istediğiniz için beni buluşmada görmek istediğinizi söylediniz. (ne şikayetiyse artık)
Hadi buraya kadar yönetime tepkidir diyelim, her ne kadar usulen son derece yanlış olsada. Peki "Sarışın" nicki ile bir üyelik açıp sevda hanım olup Okan Beyi (arda68) neden küçük durumlara düşürdünüz. Hani silivrili üyeliğinizde kendisini yerlere göklere sığdıramıyordunuz? Neden Okan Beyin size asıldığını iddia ettiniz, neden tüm erkekler aynı oldu birden size yardımcı olacak erkek arıyodunuz, Okan beye kanınız ısınmıştı vs. Kısacası söylediğiniz gibi çok şey kaçırmadım, herşeyin farkındayım. (Herşey derken gerçekten kelimenin hakkını veriyorum, siz bilirsiniz burada anlatmadıklarımı)

Gelelim Levent Beye, (cotter)

Hemen her fırsatta site aleyhine yazılarınızla tanıdım sizi. Bu çok doğal sanırım çünkü sitenin oluşum amacı olan akvaryum hobisine dair araştırma yapmak adına veya bildiğiniz konularda yardımcı olmak adına olan mesajlarınızı görmedik pek. Bunun yerine söylediğim gibi sürekli kırmızı mont espirisi yapmayı, bu başlığı kirletmeyi uygun gördünüz. Sayısını hatırlamadığım kadar rica da bulundum size, ama siz ricamı ikinci bir üyelik açarak yanıtladınız. "oncan atakan" (onatakan) oldunuz bir anda. Aynı sayfada her iki üyeliğinizdende mesajlar gönderdiniz. Yapmayın etmeyin dedik, her neden silindim, mesajlarım neden silindi, vb başlığında aktif rol oynadınız. Bir üyeliğinizden yazdığınız mesajı diğer üyeliğinizden kendinize katılarak desteklediniz.

Daha çok yazmak gereken şeyler, çok bahsetmek gereken bu başlıkta aktif rol oynayan üyeler var ancak 2 tanesi dava konusu haline dönüşeceğinden ötürü ve artık gerçek anlamda üzüldüğüm için devam etmek istemiyorum.

Sizleride bu anlamda deşifre etmek istemezdim ama artık ziyadesiyle haddinizi aştınız. Hiç bir uyarıyı dikkate almadınız ve bizi çok yıprattınız. Emin olun bunu da "oh olsun" diye yapmadım. İkinizde belki özünüzde delikanlı çocuklarsınızdır. Bu yüzden yaparken içim cız etti. Size haddim olmayarak bu tip şeylerden vazgeçmenizi, kişiliğinizden ödün vermemenizi öğütlemekten başka yapacağım birşey yok. Sonuçta silmekde çözüm değil, anlayacak adam anlar, anlamayan yeni üyelik alıp aynen devam eder.

Buluşmayada bu tür şeyleri bile bile, göre göre sizlerle (yalnızca bahsi geçen iki arkadaşı kastetmiyorum, açıklamadıklarımda dahil) kaynaşamayacağım için katılamayacağım. Çünkü dostluklar kurulmazsa anlamı yok gelmenin.

Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:34
Sn.Fatih Taştan;
1)Siz burda hep şak şakçı kişilerin olmasını,sizleri devamlı poh pohlayıp övmesini istiyorsunuz.Hiç bir zaman eleştiriye hoşgörüyle bakmadınız.
2)Piyasada paralarımızı alıp,emek verdiğimiz balıklarımızın ölmesine neden olan firma ve akvaryumcuları ''Bizler yandık,sizler yanmayın''diye uyarmamıza müsade etmeyen,burada yazdıklarımızı silen bir anlayışa,
3)Sohbet odalarında yazalım sohbet edelim diye sohbet odalarınız kullanalım dedik,4 kişi oldu sohbet odalarınnız kitlendi ve yazdıklarımız ekrana çıkmamaya başladı,kurduğu düzen çalışmamasına rağmen insanlara devamlı sohbet odalarına davet eden anlayışa,
4)Evet kırmızı mont esprisinden sizin dışınızda rahatsızlık duyan birini bana gösteremeyen anlayışa,
5)Burası ne ?-Forum.forumda ne yapılır?Yazılır.Ben yazarım başka arkadaşım yazar,bunu engelemk isteyen anlayışa,
6)Evet şak şakçı olmadığım için bana verdiğiniz 10 günlük cezaya karşılık ikinci nickimi açtım ve burada diğer forumlarda yine yazdım.Kişilere sadece eleştiriyor diye ,şak şakçılık yapmıyor diye 10 günlük ceza vermeyi uygun gören anlayışa,İTİRAZIM VAR.
Dostluklar kurmak için duvar yapmak önemli,duvarı yıkmak değil.Sizi dostluk kurmak amacıyla aramıza davet ettik,konuşalım uzlaşalım diye.
Davete riayet etmemek bizde hoşgörülmeyen bir davranıştır,sizde belki çok hoş gözükebilir,SN.Fatih Taştan

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:35

Delikkanlı olduğumuz doğrudur. Sizinle çatışmamdaki sebep ve size kızıpta yazdığım yazılardan ötürü 8 gün ceza almış bulunmaktayım. Sizin "yönetim böyle gördü" diyerek, astığım astık, kestiğim kestik yazılarınıza sinirlendim. Ben bu forma kayıt olmadan önce 3 ay gibi bir süre sadece yazılanları okudum. Beni bu sitede müptela yapan, İstanbul Buluşmasında edinilen dostluklar, bilgi paylaşımıdır.

Bir insanın kanı ısınmaz ya, aynen öyle. Yazınızı bile sinirlenerek okudum. 

Benim "sarışın" nickle Okan beye nazım geçer ne de olsa, kimseyi rencide etmedim ve küçümsemedim. Onu sadece siz yaparsınız.  Benim sarışın olarak yazdığımı kendileri bilirdi zaten. Sadece renk katmaktı.

Bu konu buluşma olarak geçiyor. Burada hasta balığımızı mı yazalım, buluşmada edinilen dostluğu pekiştirdik. Buluşma formu altında kimse birbirleriyle tartışmadı daha çok yakınlaştı.   

Bana siz "siz de yönetici olun" dediniz. Benim yönetici olmadığımı nereden biliyorsunuz. Siz hep karşınızdaki kişileri hep böyle mi görürsünüz. Ben bunları yazıyorum ama kendimizi müdafaa ettik diye tekrar ceza almayayım. Nede olsa anında kesersiniz değil mi? Sayın Fatih bey ben hep alçak gönüllüyümdür, ben her yere sığarım. Tam aksine kendiniz öylesiniz. Banada böyle ithamlarda bulunmayınız.

Ben inanıyorum ki" Oh olsun " demişsinizdir. Ben ve Levent beyi yakından tanıyan arkadaşlar çok iyi bilirler dostluklarımızın nasıl olduğunu. Sizin nasıl düşündüğünüzün hiç önemi yok benim için.

Ama keşke gelseydiniz, şimdi daha çok istedim gelmenizi. 

Bence biz gelmesekte siz gelmezsiniz, bilgisayar başında asıp geçmekle olmuyor. Siz başlattınız tartışmayı ve konumuzu çok bulandırdınız. Ondan sonra diğer yönetici de tartışma var diye konuyu kapatır. Lütfen İstanbul Buluşmasına gölge düşmesini istemem. Bizleri tahrik etmeyin, Siz tartışma yaratmayın. Cevaplarınızı fazlasıyla Levent bey ve benden aldınız. Neden iki kişi sizden rahatsız acaba, belki çok daha vardır. Sadece kendim olsa, haksız olsam tamam bir de açıklamayla beni yazıyorsunuz. Bu olanların hepsi sizin tahrikiniz sonucudur. Biz yine şakşakçılık yapmayacağız. Eleştiriye açık olun. 

SİLİVRİLİ2007-1-31 14:47:27

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:36
Tek sorum var Levent Bey,

Cotter üyeliğiniz aktif iken neden diğer üyeliğinizi kullandınız o halde? ve neden bir üyeliğinizden diğerini desteklediniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:39
Okan Beyin konu hakkında bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum, kendisi o konuya nokta koyduğumda teşekkür etmişti. Ayrıca diğer üyelerin durumunu ve forum kurallarını gözetmek durumundayım.

Olunmaz doğulur vb konuşmalarınızı çocukluğunuza veriyorum. Sonuçta yapılanlar ortadadır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:44

Aslında Fatih Bey astığım astık gibi görünüyor ancak asıl ben öyleyim. Yani şuanda bu kişiler hala forumda yazıp kendini savunabiliyorsa Fatih Bey sayesindedir, daha ne kadar özgürlük olabilir ki? Ama işte pek çok sakin sakin yazışmak isteyen kişinin huzurunu kaçırıp, aman bana da sataşır mı ki diyip yazmasına engel oluyorsunuz.

Sitede o kadar çok şey eleştirilerle yapıldı ki bilemezsiniz. Eleştriler üzerine şuanda ilanlar için ile göre sıralama yapıyorum bitmek üzere. Ama işte eleştirmenin adabı var, niyeti var. Yıllardır bu işi yapıyoruz, insanları kolay tanıyoruz.

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:45

[QUOTE=Fatih]Tek sorum var Levent Bey,

Cotter üyeliğiniz aktif iken neden diğer üyeliğinizi kullandınız o halde? ve neden bir üyeliğinizden diğerini desteklediniz? [/QUOTE]

Bu tartışmayı uzatmak gibi bir amacım yok,olmazda.Üyeliğim 10 gün ceza almama rağmen,nickimin aktif olduğu doğru olduğu kadar;aynı nickle forum açamamam ve forumda yazamadığımda doğrudur.İkinci nickı açmış olmam forumda yeniden yorum yazabilmektir....Düşüncelerimi satırlarımda yazdım,daha fazla bu konuyu uzatmak niyetinde değilim.Sadece soru sormuşsunuz yanıt hakkım doğduğu için cevap yazdım.Benim açımdan bu konu hakkınızda düşündüklerimi yazdığım için kapanmıştıt.Ayrıca teşekkür ederim (yöneticiler) hakkınızda yazdığım düşüncelerimi yayınlayıp,silmediğiniz için.Yeniden ceza alırsam da şaşırmayacağım....

cotter2007-1-31 14:49:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:55
[QUOTE=bjkalley]

Aslında Fatih Bey astığım astık gibi görünüyor ancak asıl ben öyleyim. Yani şuanda bu kişiler hala forumda yazıp kendini savunabiliyorsa Fatih Bey sayesindedir, daha ne kadar özgürlük olabilir ki? Ama işte pek çok sakin sakin yazışmak isteyen kişinin huzurunu kaçırıp, aman bana da sataşır mı ki diyip yazmasına engel oluyorsunuz.

Sitede o kadar çok şey eleştirilerle yapıldı ki bilemezsiniz. Eleştriler üzerine şuanda ilanlar için ile göre sıralama yapıyorum bitmek üzere. Ama işte eleştirmenin adabı var, niyeti var. Yıllardır bu işi yapıyoruz, insanları kolay tanıyoruz.

Saygılar,

[/QUOTE]

Bizim sizinle bir atışmamız söz konusu değildir. Siteye saldırdık bir zamanlar ve devam ediyordum, çünkü Fatih beyin o cevapları üzerine.

Okan beyin daha sonra haberi oldu, amacımız renk katmaktı demiştim

İnsanları çabuk tanırsınız siz belki ama ben Türkiyeni en yoğun bankasında çalışıyorum, sizden daha çok insanların içindeyim.Siz uzaksınız kişilerden, okur geçersiniz. Ben yazımda belirttim ceza konusunu, vede haklıymışım.

Ne demek "bu" kişiler Rafet bey, lütfen üslübunuzu takınında öyle hitap edin bizlere. Biz size şu ve bu dedik mi? Hala ağır tahrik ediyorsunuz.

Bizde çok sakindik, Fatih bey bizi tahrik etmeyene kadar. Eleştirilere açık olmayacaksanız, bizlere ve yazdığımız konulara eleştiri yapmayınız.

Bir İstanbul Buluşmasınada damganızı vurdunuz Fatih bey.

 

SİLİVRİLİ2007-1-31 15:2:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir