Yurtdışından Canlı / Yumurta Alışverişi?

flanormimarÇevrim Dışı

İl: Istanbul
flanormimarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2025 18:18
Selamlar iyi forumlar. Klasik herkeste olan herkesin kolayca erişebileceği türler dışında alternatif sıradışı farklı ve sohbet başlangıcı türden canlılar sipariş etmek istiyorum. Bütçe sorunu yoktur. Yeterki bu kriterleri sağlasın :)

Yeni yurtdışından internet alışverişi yasal düzenlemeleri sonrası yumurta veya direkt canlı sipariş edebileceğim websiteleri var mı tecrübeli akvaristlerden geri dönüş beklerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M0ntyÇevrimiçi

İl: Düzce
M0ntyÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2025 19:09
[QUOTE=flanormimar]Selamlar iyi forumlar. Klasik herkeste olan herkesin kolayca erişebileceği türler dışında alternatif sıradışı farklı ve sohbet başlangıcı türden canlılar sipariş etmek istiyorum. Bütçe sorunu yoktur. Yeterki bu kriterleri sağlasın :)

Yeni yurtdışından internet alışverişi yasal düzenlemeleri sonrası yumurta veya direkt canlı sipariş edebileceğim websiteleri var mı tecrübeli akvaristlerden geri dönüş beklerim. [/QUOTE]
hocam web site bulabilir misiniz bilmiyorum ama bir kac instagram sayfasi gormustum endonezyada taylanddan veya abd den getirilebiliyor ama güvencesini ben vermem
sağlıklı hobiler[8)]

Beğenenler: [T]258303,flanormimar[/T]

EMİR G.Çevrim Dışı

İl: Gaziantep
EMİR G.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2025 23:52
Bende alabilsem alırım ama gümrükta takılma riski var hobi amaçlı 1 çift balık yanınızda getirmediğiniz sürece zor
Bende eBAY'dan killifish yumurtası getirmek istiyordum ama nasıl getirim diye bakınca hevesim kaçtı[:((]

Ömer tÇevrim Dışı

İl: Ankara
Ömer tÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2025 00:28
Sipariş vermek kolay gümrükte takılma riski oldukça yüksek bu konuda güvence veren kimselere itimat etmeyin..

EMİR G.Çevrim Dışı

İl: Gaziantep
EMİR G.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2025 01:21
Gereken izinleri alırsanız gelir yapaz zekaya sorabilirsiniz ama yapaz zeka 1 çift değilde 20-30 çift getirmek daha mantıklı diyor en iyi sizin 1 ithalatçı bulmanız