ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Eylül 2017 02:34
Toplam Mesaj:
49 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mert tırpancı
Doğum Tarihi:
05 Mayıs 1995
İl:
Izmir
Meslek:
Gediz Üniversitesi Mimarlık(1. sınıf)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
120"50"65 amerikan jaguar,green terrör,astronot,red terrör(?mayan),vatoz,ters yüzen çöpçü,çizgili botia. Amerikan türleri 5-6cm aranıyor..!
SON 10 MESAJI
İzmirde toplu Helena ( Katil Salyangoz )
Herkese selamlar eğer alım hala geçerliyse bende 10 adet alabilirim.
Herkese selamlar eğer alım hala geçerliyse bende 10 adet alabilirim.
İzmirli Akvaristler İmza
Ellerine sağlık Ümit Abi teşekkürler.
Güzel İzmir'in değerli hobicileri için çok güzel bir konu olmuş imzalar çok şık duruyor :)
Ellerine sağlık Ümit Abi teşekkürler.
Güzel İzmir'in değerli hobicileri için çok güzel bir konu olmuş imzalar çok şık duruyor :)
Tylomelania: Poso Orange Rabbit Snail
Atilla abi gerçekten bu türü ülkemize kazandırdığın için teşekkürler.Umarım ileride üretiminide yaparsın.Acaba hangi siteden ve ne şekilde getirttiğiniz konusunda daha detaylı bilgi verme şansınız var mı?Bu tür ülkemizde az bulunan canlılar her zaman ilgimi çekmiştir.Belki bu şekilde farklı hobiciler farklı türleri sahiplenebilir.Konuda fotoğraflar dışında bu canlılar hakkında bizi bilgilendirirseniz eğer çok yararlı olur diye düşünüyorum.Sağlıklı büyütüp yavrular edinmeniz dileklerimle.
Atilla abi gerçekten bu türü ülkemize kazandırdığın için teşekkürler.Umarım ileride üretiminide yaparsın.Acaba hangi siteden ve ne şekilde getirttiğiniz konusunda daha detaylı bilgi verme şansınız var mı?Bu tür ülkemizde az bulunan canlılar her zaman ilgimi çekmiştir.Belki bu şekilde farklı hobiciler farklı türleri sahiplenebilir.Konuda fotoğraflar dışında bu canlılar hakkında bizi bilgilendirirseniz eğer çok yararlı olur diye düşünüyorum.Sağlıklı büyütüp yavrular edinmeniz dileklerimle.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Herkese merhaba konuyu bir solukta okudum açıkçası 141 sayfa nasıl geçti anlamadım.Balıklar gerçekten çok ama çok güzeller.Daha hobiye başlamadan önce internette tesadüfen gördüğüm bir fotoğraf sayesinde festae ve jaguar sayesinde bu hobiye başlamıştım.Yaklaşık bir buçuk yıldır büyük bir akvaryum kurma çabasındaydım ve sonunda 400litre bir akvaryum kurdum ve kurduğum gün akvaryumcuda jaguar gördüm açıkçası daha mutlu olamazdım.Cenk abi size ne kadar teşekkür etsek az bu balığın Türkiye'de yaygınlaşması konusunda gerçekten çok önemli bir adım.Umarım ileride yavrularıda görürsünüz hayırlısı ile.Bize maşallah demekten başka birşey demek kalmıyor açıkçası.Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Herkese iyi günler sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
Herkese merhaba konuyu bir solukta okudum açıkçası 141 sayfa nasıl geçti anlamadım.Balıklar gerçekten çok ama çok güzeller.Daha hobiye başlamadan önce internette tesadüfen gördüğüm bir fotoğraf sayesinde festae ve jaguar sayesinde bu hobiye başlamıştım.Yaklaşık bir buçuk yıldır büyük bir akvaryum kurma çabasındaydım ve sonunda 400litre bir akvaryum kurdum ve kurduğum gün akvaryumcuda jaguar gördüm açıkçası daha mutlu olamazdım.Cenk abi size ne kadar teşekkür etsek az bu balığın Türkiye'de yaygınlaşması konusunda gerçekten çok önemli bir adım.Umarım ileride yavrularıda görürsünüz hayırlısı ile.Bize maşallah demekten başka birşey demek kalmıyor açıkçası.Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Herkese iyi günler sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
İzmir'de Halfmoon Betta Arayanlar
Herkese merhaba bugün ege akvaryuma uğradım ve gözlerimle gördümde tahminen 30 ile 50 bardakta arası betta vardı gerçekten çok ama çok güzeller halfmoon fiyatları 25tl normal ve taç kuyruklar 5tl''di oradaki ismini bilmediğim abla ve Faik abi gerçekten çok ama çok ilgililer saolsunlar oturduk muhabbet ettik bir çaylarını içtik ilgi alakaları çok içten ve samimi.Eğer yanımda yeterli miktarda para bulunsa en az 5-6 adet halfmoon alabilirdim ancak öğrencilik malum 1 adet aldım ve mutluyum :)Sadece balık konusunda değil yem,su hazırlıyıcları,kuş vb. her konuda yardım alabileceğiniz birileri yolu düşen herkese en azından bir kez uğramalarını öneririm.
Herkese iyi günler sağlıklı hobiler dilerim.
Herkese merhaba bugün ege akvaryuma uğradım ve gözlerimle gördümde tahminen 30 ile 50 bardakta arası betta vardı gerçekten çok ama çok güzeller halfmoon fiyatları 25tl normal ve taç kuyruklar 5tl''di oradaki ismini bilmediğim abla ve Faik abi gerçekten çok ama çok ilgililer saolsunlar oturduk muhabbet ettik bir çaylarını içtik ilgi alakaları çok içten ve samimi.Eğer yanımda yeterli miktarda para bulunsa en az 5-6 adet halfmoon alabilirdim ancak öğrencilik malum 1 adet aldım ve mutluyum :)Sadece balık konusunda değil yem,su hazırlıyıcları,kuş vb. her konuda yardım alabileceğiniz birileri yolu düşen herkese en azından bir kez uğramalarını öneririm.
Herkese iyi günler sağlıklı hobiler dilerim.
10L AKVARYUM İÇİN TÜR ÖNERİSİ
[QUOTE=bay_ilker] 10 litrede canlı beslemek hem size hem besliyeceğiniz canlılara büyük eziyet olacaktır.Fakat yinede akvaryum kıyıda köşede boş durmasın bi işe yarasın diyorsanız;Akvaryumu full bitkili bir tank yapıp içinde karides vb. besleyebilirsiniz.[/QUOTE]
Selam,arkadaşın önerisine katılıyorum ayrıca karides dışında betta,salyangozda yapabilirsiniz.Bence bol bitkilendirin 1 adet erkek güzel bir betta ve salyangoz ile gerçekten çok hoş olabileceğinden eminim.
İyi günler.
[QUOTE=bay_ilker] 10 litrede canlı beslemek hem size hem besliyeceğiniz canlılara büyük eziyet olacaktır.Fakat yinede akvaryum kıyıda köşede boş durmasın bi işe yarasın diyorsanız;Akvaryumu full bitkili bir tank yapıp içinde karides vb. besleyebilirsiniz.[/QUOTE]
Selam,arkadaşın önerisine katılıyorum ayrıca karides dışında betta,salyangozda yapabilirsiniz.Bence bol bitkilendirin 1 adet erkek güzel bir betta ve salyangoz ile gerçekten çok hoş olabileceğinden eminim.
İyi günler.
Bitkili Akvaryumum
Erdal Bey çok özür diliyorum gözlerim seçemedi tam ortada şimdi siz söyleyince dikkatli baktım gerçekten görünüyormuş kusura bakmayın :) İyi dilekleriniz için teşekkürler sağlıklı balıklar dilerim.
Erdal Bey çok özür diliyorum gözlerim seçemedi tam ortada şimdi siz söyleyince dikkatli baktım gerçekten görünüyormuş kusura bakmayın :) İyi dilekleriniz için teşekkürler sağlıklı balıklar dilerim.
Sıfırdan Beta Akvaryumu Kurmak
[QUOTE=Li0nHeadd] [QUOTE=mertT]Öncelikle merhaba,
Bettalar gerçekten çok nadide ve güzel balıklar.Herkesin beslemesini önerdiğim çok güzel bir tür.Bir erkek bir dişi demişsiniz ancak her iki balığından çiftleşmeye hemen hazır olma ihtimali düşük olduğu için öncelikle akvaryumu ikiye ayırmanız gerekecek ki hem taraflar birbirlerini görsün hemde forma girsinler.Üretim için düşünenler genelde yumurtaları daha sonra erkek balık rahat taşısın diye cama cam kumsuz bomboş akvaryumda düşünüyorlar ancak bana kalırsa şimdilik 50"30"30 45 litre bir akvaryum yaptırın ikiye bölün bir tarafa dişi bir tarafa erkek bol bitkilendirin su üstü bitkileri mutlaka olsun gerekirse bambu vb. bitkiler olsun sonra baktınız balıklar hazır gibi görünüyor standart 10lt bir akvaryumuda bölersiniz cama cam bir tarafa dişi bir tarafa erkek beklersiniz erkek burada çiftleşmeye tam hazır olur köpük falan yapar sonra burada üretirsiniz.Yani kısaca bir akvaryumda form kazandırıp görsellik sağlarsınız diğerinde ise sadece üretim yaparsınız.Açıkçası sayı olarak çok betta besledim ancak üretim konusunda daha deneyimli kişilerden yardım almanızı öneririm.Işıklandırma düşük destekli moss,saz vb. az ışık isteyen bitkiler ve su üstü bitkileri (pistia,su mercimeği) gibi bitkiler kullanmanız daha uygun olur tasarruflu ampüllerden akvaryum litrenize göre çok yüksek wattlı olmayan öneririm çünkü bettalar pek ışığı sevmezler.Dip ve temizlik açısından en uygun tür bence değişik salyangoz türleridir.Elma,nerite vb. bir çok salyangoz türünden hem bettanız rahat eder hemde fazla yemleriniz akvaryumda sorun yaratmaz.Çöpçü,vatoz gibi balıkların bettaların kuyruklarına özellikle saldırabileceklerini düşünüyorum.Eğer balıkları üretirseniz o zaman yemleme konusunda daha detaylı bilgi alırsınız araştırma daha çok yaparsınız.Önceliğiniz bettalar için sağlıklı ve doğal ortamlarını yaratmak olsun üretim en son düşünceniz olsun sonuçta biz balıkları sadece üretim için bakmıyoruz üreticiler vb. bazı kesimler dışında.Unutmayın onlarda birer canlı ve onlara bakmak istiyorsanız belirli konularda onları düşünerek sorumluluklarınız olduğunu bilmelisiniz.Başka sorunuz olursa seve seve cevaplarız.İyi günler sağlıklı hobiler dilerim.
[/QUOTE]
Selam,
Açıkçası şu anda önceliğiniz akvaryumları kurmak ve bitki vb. konular olmalı bence.Herşeyi hallettikten sonra zaten balıkların alışma süreçleri form kazanma birbirlerine uyum sağlama sürelerinde siz internetten araştırırsanız birçok bilgi bulacaksınzı zaten üretime geçemeden hemen öncede konu açıp resimlerle nasıl ürettiğinizi anlatırsınız bu aradada hobici dostlar size yardımcı olacağını düşünyorum.Bence aceleci davranmayın öncelikle kurun bir akvaryumu bir süreç geçsin kimi betta 1 ayda kimi 2 haftada kimide aylar sürer yavaş yavaş akışına bırakın olayları.
İyi günler sağlıcakla kalın.
[QUOTE=Li0nHeadd] [QUOTE=mertT]Öncelikle merhaba,
Bettalar gerçekten çok nadide ve güzel balıklar.Herkesin beslemesini önerdiğim çok güzel bir tür.Bir erkek bir dişi demişsiniz ancak her iki balığından çiftleşmeye hemen hazır olma ihtimali düşük olduğu için öncelikle akvaryumu ikiye ayırmanız gerekecek ki hem taraflar birbirlerini görsün hemde forma girsinler.Üretim için düşünenler genelde yumurtaları daha sonra erkek balık rahat taşısın diye cama cam kumsuz bomboş akvaryumda düşünüyorlar ancak bana kalırsa şimdilik 50"30"30 45 litre bir akvaryum yaptırın ikiye bölün bir tarafa dişi bir tarafa erkek bol bitkilendirin su üstü bitkileri mutlaka olsun gerekirse bambu vb. bitkiler olsun sonra baktınız balıklar hazır gibi görünüyor standart 10lt bir akvaryumuda bölersiniz cama cam bir tarafa dişi bir tarafa erkek beklersiniz erkek burada çiftleşmeye tam hazır olur köpük falan yapar sonra burada üretirsiniz.Yani kısaca bir akvaryumda form kazandırıp görsellik sağlarsınız diğerinde ise sadece üretim yaparsınız.Açıkçası sayı olarak çok betta besledim ancak üretim konusunda daha deneyimli kişilerden yardım almanızı öneririm.Işıklandırma düşük destekli moss,saz vb. az ışık isteyen bitkiler ve su üstü bitkileri (pistia,su mercimeği) gibi bitkiler kullanmanız daha uygun olur tasarruflu ampüllerden akvaryum litrenize göre çok yüksek wattlı olmayan öneririm çünkü bettalar pek ışığı sevmezler.Dip ve temizlik açısından en uygun tür bence değişik salyangoz türleridir.Elma,nerite vb. bir çok salyangoz türünden hem bettanız rahat eder hemde fazla yemleriniz akvaryumda sorun yaratmaz.Çöpçü,vatoz gibi balıkların bettaların kuyruklarına özellikle saldırabileceklerini düşünüyorum.Eğer balıkları üretirseniz o zaman yemleme konusunda daha detaylı bilgi alırsınız araştırma daha çok yaparsınız.Önceliğiniz bettalar için sağlıklı ve doğal ortamlarını yaratmak olsun üretim en son düşünceniz olsun sonuçta biz balıkları sadece üretim için bakmıyoruz üreticiler vb. bazı kesimler dışında.Unutmayın onlarda birer canlı ve onlara bakmak istiyorsanız belirli konularda onları düşünerek sorumluluklarınız olduğunu bilmelisiniz.Başka sorunuz olursa seve seve cevaplarız.İyi günler sağlıklı hobiler dilerim.
[/QUOTE]
Betta yavruları hakkında bilgi verirseniz sevinirim (kaç tane doğar, ne ile beslenir, kaç hafta aynı akvaryumda kalabilir vb.)
[/QUOTE]Selam,
Açıkçası şu anda önceliğiniz akvaryumları kurmak ve bitki vb. konular olmalı bence.Herşeyi hallettikten sonra zaten balıkların alışma süreçleri form kazanma birbirlerine uyum sağlama sürelerinde siz internetten araştırırsanız birçok bilgi bulacaksınzı zaten üretime geçemeden hemen öncede konu açıp resimlerle nasıl ürettiğinizi anlatırsınız bu aradada hobici dostlar size yardımcı olacağını düşünyorum.Bence aceleci davranmayın öncelikle kurun bir akvaryumu bir süreç geçsin kimi betta 1 ayda kimi 2 haftada kimide aylar sürer yavaş yavaş akışına bırakın olayları.
İyi günler sağlıcakla kalın.
Bitkili Akvaryumum
Selam,
Akvaryumunuz gerçekten çok güzel tam hayallerimdeki gibi diyebilirm :) Ancak akvaryuma mangrove kökleri eklerseniz çok daha şık duracağından eminim.Sağlıklı balıklar iyi günler dilerim.
Selam,
Akvaryumunuz gerçekten çok güzel tam hayallerimdeki gibi diyebilirm :) Ancak akvaryuma mangrove kökleri eklerseniz çok daha şık duracağından eminim.Sağlıklı balıklar iyi günler dilerim.
SON MESAJLAR
- Karideslerim Ölüyor Mu? MasterChief, 02:13
Omurgasızlar - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Elyaf Çok Pis ahmetfiratozkaya, 01:54
Yeni Üye Forumu - Japon Akv ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi ahmetfiratozkaya, 00:50
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor Tulpar99, 00:36
Yeni Üye Forumu - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - Doğuma Daha Var Mı ? Gokalpp, 22:32
Yeni Üye Forumu - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Hangi Tür Karides Daha İyi Buğra.B, 22:20
Omurgasızlar - Shallow Tank HarunYILDIRIM, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme MCY4, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Kuyruk Erimesi Helpmep89, 18:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 01:54
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 01:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 01:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 01:07
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:04
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 00:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 00:40
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:24
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 00:20
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 00:20
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 00:17
- Black Flame Wood cagdas_0606 00:08
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 23:40
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 23:39
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:27
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:27
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:25
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:25
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:25
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 23:10
- Clear Akvaryum Ve Mdf Dolabı Serdariekrem 22:51
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:50
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 22:43
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 22:43
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 22:20
- Christmas Moss Furkann 22:20
- Bronz Çöpçü Corydoras Aeneus akomania 21:56
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 21:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 21:07
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:45
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 20:45
- Hb.white Big Dorsal Dişi jaloreef 20:44
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 20:44
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:37
- Mikro Kurt wallece 20:16
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:57
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 19:57
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 19:47
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 19:43
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 19:42
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 19:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 19:30
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 19:20
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 19:20
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 18:53
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 34 Üye
Online Kullanıcılar
Akax,
Habitat,
Tekin35,
husnu58,
sakpolat,
MasterChief,
Hüdai,
CrownBetta,
spitemre,
EyupAsik3452,
ahmetfiratozkaya,
bluesbant,
FatihBezirgan,
kadirik,
R0h1rr1m,
chapi,
kdrackgz,
Koymenumut,
BarisD,
HOPPALA,
erosennin,
Ra93,
Balik76,
Berke39,
guven06,
Ehtiyar,
cihatkaraca,
berkeyazer,
Kayrabarlas,
achiiles_622,
Osmanlı19,
Dexter85321,
Kaan59,
Nedimcan,
ezzalisi,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.