ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
hadess
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Haziran 2014 02:49
Toplam Mesaj:
119 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ahmet demir
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1985
İl:
Istanbul
Meslek:
dokumacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ahmet demirkol
yeniden başlıyorum :)
yeniden başlıyorum :)
SON 10 MESAJI
Çok acele bitkili kurulum
[QUOTE=G@nd@lf1974]
hocam adam gibi bişi yapmak istiyorum artık devamlı olarak uğraşmak değilde adam gibi temiz temiz bir akvaryum kurucam ilk kurulumda dediğiniz gibi 2 yada 3tane tasarruflu ampul kullanayımda mh yi alana kadar idare etsin :) teşekkür ederim :)
[QUOTE=G@nd@lf1974]
Madem metal halide duşunuyorsunuz o zaman zaten bitkileri ilk diktiğiniz aşamada fazla ışığa ihtiyaç olmayacağı için bence seyyar dediğimiz şekilde 2 li veya 3 lu duz tasarruf ampulleri ile bu sureci aşabilirsiniz. O sıradada metal halide armaturu çözerseniz çok guzel olur.Bende bir ara metal halideyi duşuynmuştum ama hem elektrik faturası hemde ısı problemi nedeniyle vaz geçtim.Bende 6x39 watt t5 armatur var ama şu yeni çıkan power led armaturleri dikkatimi çekti onları araştırıyorum şuan.
[/QUOTE]hocam adam gibi bişi yapmak istiyorum artık devamlı olarak uğraşmak değilde adam gibi temiz temiz bir akvaryum kurucam ilk kurulumda dediğiniz gibi 2 yada 3tane tasarruflu ampul kullanayımda mh yi alana kadar idare etsin :) teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim ilginize 2 yıl önce bıraktım hobiyi mecburen rahatsızlığımdan ötürü bitkili akvaryumum vardı zaten :)) o konuda sıkıntı yok bilgi konusunda ama aceleye geldiği için unuttuklarım oluyor malesef bana kalsa 1 ay daha sürer kurulum ama malzemelerin hiç habersizce alınması vede kargolanması işi bozdu açıkcası dün akşam üzeri öğrendim bende sürpriz yaptı bana bana geçici olarak ışık problemini çözmek için fikir lazım normal şartlarda metal halide alacaktım aklımda olan buydu flolar rahatsız ediyor beni daha önceki deneyimlerimde flolarla çok uğrşatım bir kaç kez çarpıldım kablo derdi balast derdi uğraşmak istemiyorum bu sefer profosyonelce kurulum yapmak niyetindeydim ama özgem sağolsun sürprizle iki ayağımı bir papuca soktu :) zaten aşağı yukarı 2 yada 3 hafta boyunca günde ortalama 6 saat ışıklandırma olacak 1 aylık sürede kontrol ve gübreleme şeklinde olacaktı ama bu kız aklımı başımdan aldı elim ayağım birbirine dolandı işte geçici çözüm ışıklandırma lazım banada 3 tane kadar tasarruflu ampulmü kullansan napsam hoş bide armatür lazım buna yaaa. :)
[QUOTE=G@nd@lf1974] Öncelikle kolay gelsi diyeyim.Bitkili akvaryum için bu kadar aceleci olmanız bir yönden guzel bir yondende tehlikeli:)
Teşekkür ederim ilginize 2 yıl önce bıraktım hobiyi mecburen rahatsızlığımdan ötürü bitkili akvaryumum vardı zaten :)) o konuda sıkıntı yok bilgi konusunda ama aceleye geldiği için unuttuklarım oluyor malesef bana kalsa 1 ay daha sürer kurulum ama malzemelerin hiç habersizce alınması vede kargolanması işi bozdu açıkcası dün akşam üzeri öğrendim bende sürpriz yaptı bana bana geçici olarak ışık problemini çözmek için fikir lazım normal şartlarda metal halide alacaktım aklımda olan buydu flolar rahatsız ediyor beni daha önceki deneyimlerimde flolarla çok uğrşatım bir kaç kez çarpıldım kablo derdi balast derdi uğraşmak istemiyorum bu sefer profosyonelce kurulum yapmak niyetindeydim ama özgem sağolsun sürprizle iki ayağımı bir papuca soktu :) zaten aşağı yukarı 2 yada 3 hafta boyunca günde ortalama 6 saat ışıklandırma olacak 1 aylık sürede kontrol ve gübreleme şeklinde olacaktı ama bu kız aklımı başımdan aldı elim ayağım birbirine dolandı işte geçici çözüm ışıklandırma lazım banada 3 tane kadar tasarruflu ampulmü kullansan napsam hoş bide armatür lazım buna yaaa. :)
[QUOTE=G@nd@lf1974] Öncelikle kolay gelsi diyeyim.Bitkili akvaryum için bu kadar aceleci olmanız bir yönden guzel bir yondende tehlikeli:)
Bende 100x50x55 lik 275litrlik bir bitkili canlı doğuran tankı kuruyorum.Yaklaşık 2 ay oldu forumdayım.Hergun yaklaşık 5-6 saat hafta sonları 12-13 saat forumu okudum ve herkesten Allah razı olsun bilmediğim birçok şeyi öğrendim.
Gelelim sizin akvaryuma sanırım bitkilerle beraber bitki gubreleri kumlarıda geliyor.Işık konusunda kararsız kalmışsınız flörasan duşunmuyorum demişsiniz.O halde metal halide, led veya normal enerji tasarruflu lambaları duşunuyorsunuz. Ama o ebattaki tank için en uygun ve ekonomik seçim flöresan lambalardır bence. Bitkiler için substrat gibi bitki gubresi ve kök gubrelerde gelmişse önce bunları yerleştirip ustune kumu guzel yerleştirip tabanı oluşturun derim.Ardından su eklemeden bitkilerinizi dikin( dikin derken butun bitkiler için geçerli değil moss turleri anabuias turleri kutuge veya kucuk taslara sarılmalı) sonrada dinlendirilmiş suyunuzu ekleyin. İlk 2-3 gun zaten ışığın duşuk olması iyidir yosun oluşmaması açısından. Fakat sonradan elinizdeki bitki çeşitlerine göre low tech veya high tech bir tank olucağına karar verip ona göre ışıklandırma yapmalısınız.Yani ışık önemli bitkili akvaryumlar için. Hatta bazı bitkiler co2 sisteme ihtyiac duyarlar bu konuları araştırmanızı tavsiye ederim.
[/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç yıldır üyeyim, akvaryum bilgimi burada geliştirdim en son bitkili akvaryum kurmuştum. Şimdi 60*60*50 ebatlarında 10 mm camdan kendi yaptığım akvaryum ve dolabı evde boş boş duruyordu 1 ay içerisinde kuruluma başlayacaktım lakin 1 .2 gün içerisinde kurucam sanırım,
zira bir arkadaşım lenfoma kanseri tedavisi görüyordu amerikada beyninde oluşan kitleler yüzünden ameliyat olmak için gitmişti ameliyat için gittiği newyorktan dönüşte bitkili akvaryum ve malzemeleri satan bir akvaryumcu görmüş biraz bilgi almış ve takım halinde birşeyler almış içinde ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok 12 adet bitki solüsyon lar vitaminler kayalar maşalar bişiler daha var anlamıyorum dedi dün gümrükten çıkmış kargoya vermiş bu gün yarın elime ulaşır şimdi acilen kuruluma geçmem gerekecek ve kafamdaki herşeyi unutmak üzereyim malesef ışıklandırmam henüz yok malesef hazırlamadım çünki
hadess 2013-09-07 13:09:05
Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç yıldır üyeyim, akvaryum bilgimi burada geliştirdim en son bitkili akvaryum kurmuştum. Şimdi 60*60*50 ebatlarında 10 mm camdan kendi yaptığım akvaryum ve dolabı evde boş boş duruyordu 1 ay içerisinde kuruluma başlayacaktım lakin 1 .2 gün içerisinde kurucam sanırım,
zira bir arkadaşım lenfoma kanseri tedavisi görüyordu amerikada beyninde oluşan kitleler yüzünden ameliyat olmak için gitmişti ameliyat için gittiği newyorktan dönüşte bitkili akvaryum ve malzemeleri satan bir akvaryumcu görmüş biraz bilgi almış ve takım halinde birşeyler almış içinde ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok 12 adet bitki solüsyon lar vitaminler kayalar maşalar bişiler daha var anlamıyorum dedi dün gümrükten çıkmış kargoya vermiş bu gün yarın elime ulaşır şimdi acilen kuruluma geçmem gerekecek ve kafamdaki herşeyi unutmak üzereyim malesef ışıklandırmam henüz yok malesef hazırlamadım çünki
kuruluma dair buradan sizleride bilgilendireceğim ama öncesinde kısa süreli olarak ışıklandırma ne yapabilirm flolarla uğraşmak istemiyorum zaten kurulumdada kurmayacaktım flo bana akıl verin lütfen ışılandırma için birde bitkileri bir iki gün nasıl muhafaza ederim akvaryumu kurmadan
aşağıya akvaryum ve geçici dolabın fotolarını koyuyorum
kardeşim
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
aşağıya akvaryum ve geçici dolabın fotolarını koyuyorum
kardeşim
dolab altının cm cm hizasını almak için ölçüyorum :)
akşam olduğu için odada zımparaladım biraz boya öncesi
bunlarda akvaryumun resimleri iki kişi kurduk kardeşimle 4 tane fotosu var sadece
dip not : 1 ay çalıştırdım akvaryumu dolabta baya sağlam çıktı :)
dip not : 1 ay çalıştırdım akvaryumu dolabta baya sağlam çıktı :)
Nano bitkili sevdama inayet
yani en avantajlısı kendin yapman olur zaten el emeği dha değerlidir nano tankların özelliklerini bilmem arkadaşıma almamızın sebebi yavrular içindi sonra bitkili yaptık biz o ayrı sanırım kendinden filtresi ve ışığı olduğu için güzel gelio kulağa hem görünüm açısındanda görselliği olduğu için sevilebilir :) şelale filtre ve led aydınlatmayla olur neden olmasın başla bakalım bizde seyre dalalım :)
yani en avantajlısı kendin yapman olur zaten el emeği dha değerlidir nano tankların özelliklerini bilmem arkadaşıma almamızın sebebi yavrular içindi sonra bitkili yaptık biz o ayrı sanırım kendinden filtresi ve ışığı olduğu için güzel gelio kulağa hem görünüm açısındanda görselliği olduğu için sevilebilir :) şelale filtre ve led aydınlatmayla olur neden olmasın başla bakalım bizde seyre dalalım :)
Nano bitkili sevdama inayet
İşin ehli abiler yardımcı olurlar ise çok çok memnun olurum işe başlamadan önce bilgi sahibi olmak istiyorum.Sorularla başlayayım;
[/QUOTE]
hadess 2013-08-23 16:53:07
İşin ehli abiler yardımcı olurlar ise çok çok memnun olurum işe başlamadan önce bilgi sahibi olmak istiyorum.Sorularla başlayayım;
1)Akvaryumun tabanını nasıl düzenlemeliyim(kum gübre vs.)
2)Bugün eminönünde bir nano dokunmatik ledli filtreli akvaryum gördüm 25-30 cm arası kare yüksekliği sanırsam biraz daha fazlaydı,185 lira dedi fiyatı uygun mudur?
3)Hangi tür bitkileri kullanabilirim,co2 sistemi ilk başta kullanmayacağım için fazla co2 istemeyen,şöyle oduna taşa iyi yapışan moss türü hangisidir?Birde naçizane çim görüntüsünü hangi bitkiyle verebilirim :).Eklemek istediğiniz bilmediğim kaçırdığım bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Biraz uzun oldu galiba hala yazıyorum başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın lütfen.Akvaryumun kurulumunu burdan sizinle paylaşıcam.
yunus kardeşim aklımda kalanlarla yardımcı olayım sana
1 nano tank olacağı için birkaç kuma gerek yok lav kırığı yada hagen siyah kum kullanabilirsin tek tür sanırım 5 cm yeterli olur
2 bu ölçülerdeki nano tanka 185 lira fiyat çok geldi markası vardır o ayrı bir durum ama değmez okadar para vemeye bu eminönünü herkes öğer ben övmem aradığım hiçbirşeyi bulamadım eminönünde ayrıca fiyatlar herzaman uçuk gelmiştir bana sen akvaryumcuları gez daha uygun fiyata bulursun muhakkak kankama 70 tl ye aldık en son bir iki ay önce senin istediğin gibi bir nano resmini bulayım atıcam buraya hemen diğer akvaryumculara bak fiyatların nasıl aşağıda olacağını göreceksin
3 moss türü çoktür malesef seçim yapmak zordur her zaman çünki her tür çok güzeldir ama tavsiye istersen christmas moss derim sevdiğim bir türdür :) çim görüntüsü içinse parvula kullan muhteşem bir çim bitkisidir. gübre yada co2 kullanmasanda olur gayet güzel bir tankın olur :)
1 nano tank olacağı için birkaç kuma gerek yok lav kırığı yada hagen siyah kum kullanabilirsin tek tür sanırım 5 cm yeterli olur
2 bu ölçülerdeki nano tanka 185 lira fiyat çok geldi markası vardır o ayrı bir durum ama değmez okadar para vemeye bu eminönünü herkes öğer ben övmem aradığım hiçbirşeyi bulamadım eminönünde ayrıca fiyatlar herzaman uçuk gelmiştir bana sen akvaryumcuları gez daha uygun fiyata bulursun muhakkak kankama 70 tl ye aldık en son bir iki ay önce senin istediğin gibi bir nano resmini bulayım atıcam buraya hemen diğer akvaryumculara bak fiyatların nasıl aşağıda olacağını göreceksin
3 moss türü çoktür malesef seçim yapmak zordur her zaman çünki her tür çok güzeldir ama tavsiye istersen christmas moss derim sevdiğim bir türdür :) çim görüntüsü içinse parvula kullan muhteşem bir çim bitkisidir. gübre yada co2 kullanmasanda olur gayet güzel bir tankın olur :)
resmi google amcadan aldım bu tankın sarı olanını almıştık kankama 70 tl ye
christmas moss
parvula
Kurulum öncesi sorun.
%20 su değişimi yapıyorsun anladığım kadarıyla ama dipten yada üstten fark etmiyo aslında taban bitkileri yüzünden dip çekilmesi uygun görünmez çoğu zaman ama bende yapıyordum dip çekimi eskiden ışıktan problem olabilir diyorum ama aklımada yatmıyor ayrıca kullandığın sular erikli vs. Ph oranı yüksek sulardır ph tan kaynaklabilir sudaki demir oranı yüksek olabilir vs aslında bir çok faktör var hagos nano cals resimlerine baktım gayet güzl bir tank ufak vede gösterişli su sıcaklığı armış olabilir sıcaklık bana göre en büyük etken çürümede su sıcaklığını sabit tutmak gerek gübre eksikliğide olabilir yani olurda olur bu gibi nano larda muhteşem derecede bitki geliştirenler var anlam veremedim size ph yüksek olabilir su ısısı yüksek olabilir alperen kardeşim
%20 su değişimi yapıyorsun anladığım kadarıyla ama dipten yada üstten fark etmiyo aslında taban bitkileri yüzünden dip çekilmesi uygun görünmez çoğu zaman ama bende yapıyordum dip çekimi eskiden ışıktan problem olabilir diyorum ama aklımada yatmıyor ayrıca kullandığın sular erikli vs. Ph oranı yüksek sulardır ph tan kaynaklabilir sudaki demir oranı yüksek olabilir vs aslında bir çok faktör var hagos nano cals resimlerine baktım gayet güzl bir tank ufak vede gösterişli su sıcaklığı armış olabilir sıcaklık bana göre en büyük etken çürümede su sıcaklığını sabit tutmak gerek gübre eksikliğide olabilir yani olurda olur bu gibi nano larda muhteşem derecede bitki geliştirenler var anlam veremedim size ph yüksek olabilir su ısısı yüksek olabilir alperen kardeşim
doğada kaya arama 2. gezimiz yeni resimlerle
[QUOTE=cihangir6075]
üstekiler yeni gezimizde topladıklarımızbunlarda daha önceki gezilerimizden topladıklarımız
[/QUOTE]
[QUOTE=cihangir6075]
üstekiler yeni gezimizde topladıklarımızbunlarda daha önceki gezilerimizden topladıklarımız
[/QUOTE]
ABİ GERÇEKTEN MUHTEŞEMLER BUNLAR YAAAA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VALAL ÇOK SAĞOL :D
300 litre Bitkili Tavsiye
60 cm yükseklikte flolardan verim alamazsınız levent bey zor olur daha porfosyonel arkadaşlar bilgilendirir zaten sizi
60 cm yükseklikte flolardan verim alamazsınız levent bey zor olur daha porfosyonel arkadaşlar bilgilendirir zaten sizi
[/QUOTE] kardeşim kayalarını ayarladım ama bir kaza gecirdim işyerinde yüzüme sac levha düştü bıyık bolgesini baya bi yardı dikiş felen var o yüzden resimlerini felan çekemedim eğilince felan baya bi zonklamayla beraber ağrılarım oluyor ama söz en yakın zamanda ayarlıyacağım resimlerini
[/QUOTE]
[/QUOTE] kardeşim kayalarını ayarladım ama bir kaza gecirdim işyerinde yüzüme sac levha düştü bıyık bolgesini baya bi yardı dikiş felen var o yüzden resimlerini felan çekemedim eğilince felan baya bi zonklamayla beraber ağrılarım oluyor ama söz en yakın zamanda ayarlıyacağım resimlerini
[/QUOTE]
Abi çok geçmiş olsun.SEN İYİLEŞDE gerisi boş tekrar geçmiş olsun abim
E eee abi son durum nedir merakla bekliyorum günlerdir :Dhadess 2013-08-17 04:54:29
E eee abi son durum nedir merakla bekliyorum günlerdir :D
SON MESAJLAR
- Beta balığı ve beyaz noktalar! Tulpar99, 14:13
Labirentliler - Akvaryum Filtre Öneri Orhan76, 14:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kendin Yap Işık Aqua Discovery, 14:10
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumuma Daha Balık Eklemeli Miyim ? Orhan76, 14:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Bir Hastalıkmı Yoksa Yaralanmamı Mustafa010, 13:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor Berkayv, 13:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Hmpk Nemo Galaxy Beta Üretim Denemesi EbrarBerkZeybek, 13:54
Labirentliler - Taban Toprak Yıkama UrasArt, 13:43
Taban ve Gübreleme - 29x29x35 Nano Bitkili Tankım mbatukaan, 13:42
Yeni Üye Forumu - Kök Tavsiyesi bendeniztayfun, 13:39
Malzemeler ve Yemler Forumu - Suda Aşırı Köpürme Ehtiyar, 13:11
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yem Önerisi MertSoyumert, 13:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Üstü Kuşaklı Akvaryum Yaptırmak İstiyorum palio78, 12:59
Yeni Üye Forumu - Balık Halsiz Muhammedcay, 12:47
Sazansıgiller - Sarımsak Konusunu Açıklığa Kavuşturalım MasterChief, 12:40
Malzemeler ve Yemler Forumu - Seramik Direk Akvaryum İçinde Durabilirmi? Orhan76, 12:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( SaRCoPhiLiuS, 12:16
Labirentliler - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin mbatukaan, 12:14
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 11:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 50*35*35 Ölçülerinde Tanganyika Akvaryumu Olur Mu? SaRCoPhiLiuS, 10:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” SaRCoPhiLiuS, 09:45
Akvaryum Tanıtımı - Vuslat Neothauma, 09:21
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesim Doğum Yapmıyor Muhammedcay, 09:00
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Betta Balığımda Pamukçuk Bir Türlü Geçmedi BeyzPl, 09:00
Yeni Üye Forumu - Dinlenmiş Suyu Akavryum Isısına Getirmek ? Aguamentist, 08:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Kullanımı Muhammedcay, 08:12
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri ÇaĞRı, 08:10
Omurgasızlar - 1 Metre Uzunlugunda Bombeli Akvaryum Filtre Muhammedcay, 08:03
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var MasterChief, 02:53
Yosun - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı Hidro Dinamik, 02:16
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes Ehtiyar, 01:08
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. Westrain, 01:03
Canlı Doğuranlar - Killifish Serüvenim ( Medaka İthalatı ) KaanE, 00:53
Yeni Üye Forumu - Balığın Doğumu Yakınmı Kadnezar, 00:04
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Yumurta Döllenmemesi Hidro Dinamik, 23:32
Yeni Üye Forumu - Dophin H80 Lepistes.., 23:12
Akvaryum Dünyasından Haberler - lepistesler ısıtıcısız yaşarmı? GhostKoi, 22:51
Canlı Doğuranlar - Erkek Beta Balığım Yat Yattı bendeniztayfun, 22:47
Yeni Üye Forumu - Balığım Hamile Mi Kadnezar, 22:13
Yeni Üye Forumu - Clown Killifish Neothauma, 20:51
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Akvaryumda Planarya Sorunu Aqua Discovery, 20:45
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Canlı Yem Denemesi scorpion26, 20:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 19:59
Bitki Akvaryumları Genel - And Discus For All giyotyn, 19:24
Discus - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 19:16
Labirentliler - Falez Taşı GkhaNLioN, 19:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Dış Parazit Temizliği neomeo, 18:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tasarımı Hk. ÇaĞRı, 17:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karıdes Akvaryumu İçin Bitkiler (co2 Desteği Yok ) ÇaĞRı, 17:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dekorasyon Konusu SilverSharK35, 17:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tetra 300w Isıtıcı, Tetra Aps 50 Hava Motoru Vs. diaslayt 14:10
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 14:10
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 14:07
- Leptosoma Kitumba Firefighter 14:07
- Albino Nigripinnis Firefighter 14:07
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 13:52
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 13:41
- 30 Ve 50 Cm Smart Marka Aydınlatmalar Felix91 13:30
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 13:18
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 13:14
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 13:11
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 13:11
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 12:52
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:26
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:26
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:26
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 12:24
- Spotted Angelfish Hiko 12:24
- Black Venezuela Corydoras Hiko 12:24
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 12:23
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 11:55
- Elektrik Blue Ve Black Ramirezi Çift Arıyorum che41 11:42
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 11:29
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:24
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 11:24
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 10:55
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 10:55
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 10:47
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:45
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:45
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:45
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 10:27
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:25
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 10:25
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:25
- Siyah Cüce Vatoz Yavru, Corydoras Sterbai nikon_ 10:25
- Red Tiger Lotus nikon_ 10:25
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 10:23
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 10:23
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 10:23
- Co2 Regülatör Set egedin 10:06
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 10:00
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 09:59
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:42
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 09:25
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:25
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 09:25
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 08:58
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:51
- Cyprichromis Microlepidatus Kiriza Senbacanaklar 08:37
KULLANICILAR
- 180 Online Kullanıcı, 98 Üye
Online Kullanıcılar
Orhan76,
umut353535,
diaslayt,
Serdariekrem,
akvaryumodam,
Golgeci,
sirhill,
bendeniztayfun,
ExceL,
MasterChief,
ozelturlepistes,
Lordwastenger,
-RBG-,
Fırat pınar,
laryscrl,
Oasis,
cnylcn,
Tulpar99,
hakanbjk93,
Dr-Muhammet,
hopdedik16,
Tuncerokan,
ciways,
Hainz,
MEOzbay,
ZET,
arapaima,
recepbal,
Vartego,
egeuchiha,
extuin,
wallece,
İskorpit,
Kaya0606,
Mustafa010,
DemAktas,
Rafayel,
AmatorAkvryumcu,
samah,
HarunYILDIRIM,
palio78,
SilverSharK35,
Gastropoda,
joko29,
Mikail Erdoğan,
MiSoSiKiaN,
efkango,
ss23,
AbdullahKurcaduz,
babadagi,
Reber07,
KaanE,
DenizUlucutsoy,
Hobilik,
Ehtiyar,
Aqua Discovery,
UrasArt,
gurcanuras,
vahitender,
R. Ünal,
muzunman,
topcuoglu53,
Kemalk41,
Firefighter,
lebowskia,
asliaral,
Kdo61,
webcamsiz,
onur_0606,
DTxLorD,
Sariyerlee,
ReyFat,
Zytrec,
mitii,
koruyucu3443,
Mateach,
SameTV,
kdrackgz,
Kerems,
Enesmert,
chimeric,
Kerim6161,
EbrarBerkZeybek,
Burak PEKDEMİR,
erdalakçay,
emreemin,
hasancn,
A2626,
Nyassa10,
Özşahin,
ÇaĞRı,
KartalŞafak,
Antepli,
uzii07,
UmutHalac,
ozan_1903,
Berkayv,
Aplot,
Hamite07,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.