ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3338
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
2 dakika önce
Toplam Mesaj:
4883 [0.66 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
41 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Akvaryum Filtre
Melek için bu tank biraz alçak kalabilir. Cüce çiklit tabiki olur, tek tür. Siz aklınızda ki türleri hele bir söyleyin. Ama ben yine de transgenetik tavsiyesindeyim halen.
Paşa
Güzel başlamamış ama güzel devam ediyor. İlk kurulumda metilen mavisi kullanımına akıl sır erdiremedim.. Elmaların bazıları bitki yer çünkü onlar elma salyangozu değil yakın akrabalarından bir tür. Onu da def etmişsiniz, doğru karar. Ve en doğru karar, bu tank Beta'lık. Doğru misafir teşrif etmiş ve temizlik ekibininde gelmesi çok yerinde olmuş. Arta kalan yemleri ve gerekeni halledeceklerdir. Ha, çok çoğalırlarsa bir iki helena ile popülasyonu kontrol altına alırsınız.
Keyifli hobiler,
Akvaryum Filtre
Güller çok formda, iyi yakalamışsınız çoğu yıkık dökük olur satılanların. Yıllarda bitki tankı kurdum, mavi tonlamalı ışık kullanmadım. Ben 6500Kciyim yani beyaz. Fosforlu balıklardan yani transgenetiklerden sürü oluşturun, mavi ile kontrast yapar,olur.
Karideslerim İçin Kum Önerisi
Bloody marry türlerini ilerleyen süreçlerde açık renk atan yavruları eleyerek seleksiyonun devamını sağlamalısınız, keyifli hobiler.
Karideslerim İçin Kum Önerisi
Gerek yok, yeterli. Neocaridinalar başlangıç için gayet yerinde bir seçim. Lakin bunlar birbirleri arasında kırılırlar ve renkleri bozulur,dikkat.
Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus
8 ve üzeri ph olan bir göl balığı. Yavru verdiyse ve aldığınız yer ile sizin ph'ınız yakın değerlerdeyse sorun yaşamazsınız. Tanganyika yüksek ph'lı sulara sahip malum..
200 Lt Akvaryumda Hangi Ciklet Bakılır ?
Bir sürü seçenek var bende aklıma gelen ilk türü, tek tür olarak tavsiye edeceğim.

Saulosi. Dişi-erkek farklı renklerde olması ve koloni yaşamı sizi tatmin edecektir.

Fenerbahçeli iseniz ekstra kazanım lakin balıklar saı-lacivert.[;)]
Evet, yüksek ph seven bir tür. Sizde ki değerler biraz düşük. Normal çeşme suyunuzun ph'ına bir bakın. Olmadı su değişimi ile yükseltirsiniz. Lakin ülkemiz çeşme sularında üretilmiş iseler yani f0 değilseler sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Ekonominizi zorlamaya değmez, görüntü yeterli. Bekleyin size zaman lazım.
Salyangoz eklemeyin, böyle devam. Bu balıkların yuvası salyangoz kabukları, salyangozun kabuğunu seviyorlar kendisini değil. [:)]

Bence ışıklandırma süresini uzatın başkaca bir şey yapmayın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.