ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
2wing
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
55 dakika önce
Toplam Mesaj:
6
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
2's wings
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Düzce
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

2's wings

SON 6 MESAJI

Adi Salyamgozdan Arındırma
Bugün evimin yanindaki yolda geçerken harika bir su mercimek kulturu buldum aldım hemen pet siseye ve dusunebileceginiz icinde adi salyangoz var evet hoşuma gidiyorlar tatlilar ama akvaryumu istila etmesini istemiyorum adi salyangozlari ve adi salyangoz yumurtalarini nasıl en iyi sekilde ayirabiliriz cevaplariniz icin tesekkurler
İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum
[QUOTE=eg3wie]Nerden alabilirim peki uyguna çok pahalı cidden letgodan buldum ankarada şimdi kırılır diye endişe ediyorum alırsam.Malum türk kargocuları[/QUOTE]
Hocam suanlik yapmayin isterseniz bendr ogrenciyim betta tanki icin en az 2 bin gozden cikiyor oda en az yani[:3]
Vatoz Üretim
Ilk başta su degerlerine ozen gostermelisiniz vatozun nasil su degerlerinde yasadigini veya uredigini bilmiyorum ama gemel olarak zaten 7 -7.5 ph arasinda genel olarak balıklar yaşar hemde üremeyi teşvik etmek için sıcaklığı biraz arttırabilirsiniz hemde eğer yavrular olursa homoestazi icin yani ic sicakligi icin harcıyicagı enerjiyi gelisim için kullanabilir yani sıcaklık önemli özellikle vatozlarinizi en önemlisi erkek vatozu güzel bir sekidle beslemenizi öneririm çünkü yavrulari korurken yemek yemeye tesvik olmuyor genelde diye biliyorum yanlis bilmiyorsam eger genel olarak zaten uremeden knce balıklar saglam bir sekilde beslenir. Aslında çiftleşme süreci aynı şekilde genel olarak yavru yetiştirmeden zor olmuyor. Hani çiftleştirdim, balıklar oldu bundan sonrası kolay diye asla rehavete kapılmayın önemli olan yavruları sağlıklı bir şekilde gelistirmek
Sıcaklık Beyaz Benek Yaparmı
Hocam biz beyaz beneği tedavi etmek için sıcaklığı arttırırız yükse ihtimal tankınızda o hastalık. Hastalıklı balıkları karantinaya alıp akvaryum dekorlarinizi sirekli su ile yıkayıp güzelce kurulamanızı tavsiye ederim ilac falan atmanın akvaryumun bakteri kulturunu bozdugunu dusunuyorum elinizde bakteri kulturu varsa baliklari baska bir yere ayirip akvaryum tekrar bakteri kulturu oturunca baliklari eklemenizi oneririm beyaz benek icinde metilrn mavisi cok az tuz ve 26 28 derecedeki suda bekletmenizi tavsiye ederim beyaz benek ilaclarini bilmiyorum arastirirsaniz sadece o ilactanda karantina akvaryumuna kullanabilirsiniz sağlıklı hobiler
Yeni Başladım Japon Balığı Bakıyorum
Dostum beni dinle sen boşver japon baligini iskence ona bu yer gurami olur istersen
Vatoz Üretim
Aleyküm selam, şartlar uygunsa neden alınmasın?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.