ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tonikross
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 01:07
Toplam Mesaj:
36 [0.82 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
35 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ekrem Balkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ekrem Balkan

SON 10 MESAJI

Kilickuyruk Ve Balonmolly Uyumu
Merhaba abiler ablalar değerli arkadaşım 1 haftadır bekleyen bakteri kültürü oluşmuş 36 litre bitkili akvaryumuma 1 beyaz balon Molly 2 gece mavisi lacivert kilickuyruk almış kilickuyruklardan birinin o uzun kılıç yeri yok tekrar çıkar mı uyum sorunu olur mu hepsi erkekmiş.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/010620252226111.jpg[/IMG]

Balıklar ise şu şekilde

Birinin kılıç kuyruğu yok
Birinin kuyruğunun sonunda kırmızılık Va
Balon Molly normal gözüküyor [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/030620252226551.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/030620252227511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/030620252229011.jpg[/IMG][EDIT]Tonikross,2025-06-03 22:29:45[/EDIT]
Akvaryum Tür Tavsiye Dizayn Soru Cevap Sohbet
Balık olarak bugün biraz araştırdım 2 erkek balon Molly ve 2 adet erkek kılıç kuyruk düşünüyorum kilickuyruk beğenmiyorum genelde lacivert renkli çok hoşuma gitti gece mavisi gibi balon Moli ise beyaz düşünüyorum
[QUOTE=MasterChiefHakan]Yumurta kabuğunu kaynatmadaki amaç kalsiyum takviyesi ise bunun yanında kabuğun zarını çıkararak ezin, toz hâline gelince yıkayın, yüzen parçaları atın, dibe çökenleri akvaryum kumunun altına (derinde olmayacak şekilde) gömün. Salyangozlar için böyle yapmıştım. Gerçi siz salyangoz istemiyorsunuz. Karides vb. omurgasız mı besleyeceksiniz?[/QUOTE]

O tarz beslemek istemiyordum ya biraz dah sürü balığı ve tek avcı türlere benzer yumurta suyundaki amaç ise bitki içindi
[QUOTE=AmatorBetaci]
Hocam o zaman betta olabilir, özel tür endler olabilir, başka da aklıma belki gurami olabilir ama onların litre ihtiyacını, sürü olayını hiç bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim.[/QUOTE][QUOTE=AmatorBetaci]
Hocam o zaman betta olabilir, özel tür endler olabilir, başka da aklıma belki gurami olabilir ama onların litre ihtiyacını, sürü olayını hiç bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim.[/QUOTE]

Bekleyelim görelim yazan falan olur daha süre var
[QUOTE=AmatorBetaci]
Pseudomugiller bulunması çok zor bir tür değildi diye hatırlıyorum, İstanbulda oturmadığım için bilmiyorum hocam.

Belki hobici arkadaşlardan da bulabilirsiniz.

Belki hobici arkadaşlardan da bulabilirsiniz.[/QUOTE]

Bilemedim ya biraz daha akvaryumu dolduracak türler istiyordum göz önünde izleme zevki olan
[QUOTE=AmatorBetaci]
Sizin yerinizde olsam pseudomugiller, bir iki tane cappucino yada poso salyangoz , nüfusla başa çıkabilecekseniz endler olabilir.[/QUOTE]

Salyangoz hiç sevmiyorum

Psedomugiller bilgim yok tek bir tür mü ve eminönünde bulunur mu
Endler alırsam erkek alırım sadece nüfus sorunu olmasını istemem ama beğenmiyorum endleri ya biraz daha göz dolduracak tür
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259716/010620252226111.jpg[/IMG]

Selamlar herkese.
Akvaryumuma beyaz benek bulaştı balıkları gönderdim ve akvaryumu 0 dan kurdum herşeyi temizledim.Bugün 3. Günü ışığı 6-8 saat arası filtre ise 12-13 saat açık nerdeyse,ekstra olarak yumurta haşlandığında suyundan akvaruma eklemeye özen gösterecegim 1 gün ekleyip 1 gün eklemeyecegim balık ve dizayn tür tavsiye vs öneriniz var mıdır.5-6 güne balık eklemesi yapacağım karar vermedim [EDIT]Tonikross,2025-06-01 22:37:01[/EDIT]
Hangi Türleri Besleyebilirim?
[QUOTE=xellence07]
hocam sen naptın kocaman akvaryumu heba edeceksin ve o iç filtreye beta+kardes asla olmaz filtre guclu betaz yavaş yuzer karidesleride içine ceker
bana kalırsa hem kayalı tam bir ciklet akvaryumu

Reis ben yardım eden arkadaşıyim.Nerde akv balık önerisi araştırsak forumdan 1 arkadaş sürekli dalga geçer gibi 1 beta ve 3-5 karides diyor litre 36 olmasına rağmen bizim aramızdaki bir şakaydı bu

Bende arkadaşıma ciklet öneriyorum dizaynı biraz ona göre yaptık sayılır
Hangi Türleri Besleyebilirim?
Arkadaşınızın eline sağlık çok güzel bir kurulum yapmis bana kalırsa1 beta ve yanına 3-4 kiraz karides yeterli olacaktır
Balık Önerisi
[QUOTE=fishhyy]
valla nası yaparsınız bilemiyorum ama bitkilere ışık lazım. bitkiler çok az, filtre lazım. olmadı akvaryumu başka yere alın bence[/QUOTE][QUOTE=fishhyy]
valla nası yaparsınız bilemiyorum ama bitkilere ışık lazım. bitkiler çok az, filtre lazım. olmadı akvaryumu başka yere alın bence[/QUOTE]

Hepinize teşekkürler, suanlik akvaryum iptal

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.