ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Hasanbey0101
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Ocak 2026 13:20
Toplam Mesaj:
73 [0.15 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hasan ucar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Hasan ucar
SON 10 MESAJI
Bu Dış Filtrenin Malzemelerini Nasıl Dizecem
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Merhaba, merak ettim dış filitre içi boş mu geldi?[/QUOTE]
Elyaf siyah sünger bide mavi sünger geldi resimdeki malzemeleri aldım biraz acemiyim inş yeterldir
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Merhaba, merak ettim dış filitre içi boş mu geldi?[/QUOTE]
Elyaf siyah sünger bide mavi sünger geldi resimdeki malzemeleri aldım biraz acemiyim inş yeterldir
[QUOTE=Orhan76]
Hasan Hocam cihazı evvelce tecrübe etmediğim için ses seviyesi hakkında inan ki normal mi değil mi bir fikir veremeyeceğim malesef. Yalnız özellikle youtube videolarında bu tür cihazların çokça test edildiği hatta bazılarında ses seviyesinin desibel cinsinden dahi ölçüldüğü yayınlar var, onlara bir göz atarsan illa ki bir fikir verecektir. Ayrıca ses seviyesinin rahatsız ettiği noktalarda bu cihazları dolap içinde kullanan ve hatta dolabın iç yüzeyini strafor veya akustik süngerle kaplayan arkadaşlar dahi gördüm. Cihazın debisi iyi durumdaysa mekanik bir arızadan ses yapacağını sanmam yine de söylediğim önlemlere de bilahare baş vurabilirsin,
Tamamdır Orhan Bey teşekkürler . Ses delirticek seviyede değil uyuyabliyorm odada pek sorun edecegim bişey degilde motordan kaynaklı olmasından korktm yeni chaz bi dünya para verdik bozulmsn ilk günden ondan sordum😄
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240492/300120261206071.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Orhan76]
Hasan Hocam cihazı evvelce tecrübe etmediğim için ses seviyesi hakkında inan ki normal mi değil mi bir fikir veremeyeceğim malesef. Yalnız özellikle youtube videolarında bu tür cihazların çokça test edildiği hatta bazılarında ses seviyesinin desibel cinsinden dahi ölçüldüğü yayınlar var, onlara bir göz atarsan illa ki bir fikir verecektir. Ayrıca ses seviyesinin rahatsız ettiği noktalarda bu cihazları dolap içinde kullanan ve hatta dolabın iç yüzeyini strafor veya akustik süngerle kaplayan arkadaşlar dahi gördüm. Cihazın debisi iyi durumdaysa mekanik bir arızadan ses yapacağını sanmam yine de söylediğim önlemlere de bilahare baş vurabilirsin,
Tamamdır Orhan Bey teşekkürler . Ses delirticek seviyede değil uyuyabliyorm odada pek sorun edecegim bişey degilde motordan kaynaklı olmasından korktm yeni chaz bi dünya para verdik bozulmsn ilk günden ondan sordum😄
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240492/300120261206071.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Orhan76]
Rica ederim Hasan Bey. Sizinki de dahil Eheim'ın tüm Classic model dış filtrelerinde su girişi alttan olmaktadır. Bu nedenle sıralamayı benim dediğim gibi yapabilirsiniz. Kovaya filtrasyon hacmi nispeten küçük olduğu için zaten gerek yok. Süngerler harici diğer biyolojik ve kimyasal filtre medyalarını gözenekli birer filtre torbası içerisine koyarsanız hem malzemeler birbiriyle karışmaz hem de temizliği, söküp yerleştirmesi pratik olur. Size ayrıca Eheim'ın kendi web sayfasından cihazınızın teknik özelliklerini de link olarak gönderiyorum,
[URL]https://eheim.com/en_GB/spare-parts/technology/external-filters/classic/classic-250[/URL][/QUOTE]
Orhan Bey teşekkürler dediğiniz gibi yaptım kurdum gayet güzel çalışıyor debiside güzel. Yalnız bu dış filtre için 0 ses diyorlardı. Öyle aman aman bi sesi yok ama yinede odanın içinde ugultulu bi titreşim var . Bu ses normalmidir ?
[QUOTE=Orhan76]
Rica ederim Hasan Bey. Sizinki de dahil Eheim'ın tüm Classic model dış filtrelerinde su girişi alttan olmaktadır. Bu nedenle sıralamayı benim dediğim gibi yapabilirsiniz. Kovaya filtrasyon hacmi nispeten küçük olduğu için zaten gerek yok. Süngerler harici diğer biyolojik ve kimyasal filtre medyalarını gözenekli birer filtre torbası içerisine koyarsanız hem malzemeler birbiriyle karışmaz hem de temizliği, söküp yerleştirmesi pratik olur. Size ayrıca Eheim'ın kendi web sayfasından cihazınızın teknik özelliklerini de link olarak gönderiyorum,
[URL]https://eheim.com/en_GB/spare-parts/technology/external-filters/classic/classic-250[/URL][/QUOTE]
Orhan Bey teşekkürler dediğiniz gibi yaptım kurdum gayet güzel çalışıyor debiside güzel. Yalnız bu dış filtre için 0 ses diyorlardı. Öyle aman aman bi sesi yok ama yinede odanın içinde ugultulu bi titreşim var . Bu ses normalmidir ?
[QUOTE=Orhan76]
Suyun geliş yönüne göre önce mekanik sonra biyolojik en son kimyasal filtrasyon olacak şekilde dizeceğiz, su şayet ilk kez cihaza alt kısımdan giriş yapıyorsa, aşağıdan yukarı doğru,
İlk önce mavi sünger (gördüğüm kadarıyla en geniş gözenekli mavi sünger) (en altta)
Sonra beyaz sünger (orta gözenekli)
Onların en üstüne siyah sünger (en ince gözenekli)
Daha sonra bu süngerlerin üstüne biyolojik filtrasyon için seramik halkalar (dophin ceramic ring)
Yine halkaların üstüne biyolojik filtrasyon için sera bio filter medium
Bunların en üstüne ise sıra fark etmeksizin sera phosvec (fosfat giderici) ve fluval amonyak gidericileri kimyasal filtrasyon malzemeleri olarak kullanabilirsiniz (en üstte). İyi hobiler dilerim.[/QUOTE]
Orhan bey yardımınız için teşekkür ederim su alttanmı giriyor üsttenmi onu bilmiyorum ama bide sepet yok bonboş kovanın içine böyle dümdüz koyim mi herleyi[EDIT]Hasanbey0101,2026-01-29 16:05:01[/EDIT]
[QUOTE=Orhan76]
Suyun geliş yönüne göre önce mekanik sonra biyolojik en son kimyasal filtrasyon olacak şekilde dizeceğiz, su şayet ilk kez cihaza alt kısımdan giriş yapıyorsa, aşağıdan yukarı doğru,
İlk önce mavi sünger (gördüğüm kadarıyla en geniş gözenekli mavi sünger) (en altta)
Sonra beyaz sünger (orta gözenekli)
Onların en üstüne siyah sünger (en ince gözenekli)
Daha sonra bu süngerlerin üstüne biyolojik filtrasyon için seramik halkalar (dophin ceramic ring)
Yine halkaların üstüne biyolojik filtrasyon için sera bio filter medium
Bunların en üstüne ise sıra fark etmeksizin sera phosvec (fosfat giderici) ve fluval amonyak gidericileri kimyasal filtrasyon malzemeleri olarak kullanabilirsiniz (en üstte). İyi hobiler dilerim.[/QUOTE]
Orhan bey yardımınız için teşekkür ederim su alttanmı giriyor üsttenmi onu bilmiyorum ama bide sepet yok bonboş kovanın içine böyle dümdüz koyim mi herleyi[EDIT]Hasanbey0101,2026-01-29 16:05:01[/EDIT]
Arkadaşlar iyi forumlar 250 litre japon akvaryumu için tek kovalı eheim classic 250 2213 01 aldım. Resimdekş malzemeler ve bugğn gelecek olan seramik var onunda resmini koyacam. Ben bunları nasıl dizecem yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258211/290120261147161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258211/290120261147181.jpg[/IMG]
Arkadaşlar iyi forumlar 250 litre japon akvaryumu için tek kovalı eheim classic 250 2213 01 aldım. Resimdekş malzemeler ve bugğn gelecek olan seramik var onunda resmini koyacam. Ben bunları nasıl dizecem yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258211/290120261147161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258211/290120261147181.jpg[/IMG]
Eheim Bu Akvaryuma Yetermi
Merhaba Arkadaşlar iyi forumlar
250 litre kapaklı akvaryumum var 4 japon var kapagın bi köşesini kesip Eheim liberty 200 şelale filtre takacam. Tek başına yetermi acaba dış filteye param yetmıyoe malesef bide şelale filtrelerde ses sorunu varmı
Merhaba Arkadaşlar iyi forumlar
250 litre kapaklı akvaryumum var 4 japon var kapagın bi köşesini kesip Eheim liberty 200 şelale filtre takacam. Tek başına yetermi acaba dış filteye param yetmıyoe malesef bide şelale filtrelerde ses sorunu varmı
Akvaryum Filtre
Hocam sunsun 603b iş görürmü bir süre tank büyük ama 4 japon var param ona yetiyor. Zaten hava motoruda var. Dış filtreden kalma matrix taşlarını aldım bakteri taşlarına akvaryumun içine attım döngü yapsın diye. Sunsun 603b ucuzmuş en azndan 2 3 ay şy balıkları yaşatsa yeter bana durumum olunca ecco pro 300 alırım
Kapalı akvaryum şelale olmuyor malesef
[QUOTE=koraykbl]
Merhabalar. Kırılan yerin fotoğrafını çekip wp ve face gruplarına atabilirsiniz yedek parça bulabilirsiniz. Yada en kötü ihtimalle bir şelale filtre veya pipo filtre almanız gerek.[/QUOTE]
Hocam sunsun 603b iş görürmü bir süre tank büyük ama 4 japon var param ona yetiyor. Zaten hava motoruda var. Dış filtreden kalma matrix taşlarını aldım bakteri taşlarına akvaryumun içine attım döngü yapsın diye. Sunsun 603b ucuzmuş en azndan 2 3 ay şy balıkları yaşatsa yeter bana durumum olunca ecco pro 300 alırım
[QUOTE=koraykbl]
Merhabalar. Kırılan yerin fotoğrafını çekip wp ve face gruplarına atabilirsiniz yedek parça bulabilirsiniz. Yada en kötü ihtimalle bir şelale filtre veya pipo filtre almanız gerek.[/QUOTE]
Akvaryum Filtre
Arkadaşlar iyi forumlar bugün akvaryum su değişimi yaparken filtreyide temizlim dedim kapagı kapatırken kırdım dış filtreyi (Eheim Ecco Pro 200). Şuan maddi duruumum yok alamıyorum dış filtre yada başka filtre yok şuan. Sadece Hava Motoru çalışıyor kaç gün idare eder bu veya faeklı bi çözümünüz varmı acil yardım ederseniz sevinirim aylardır saglıklı şekilde besledim bişey olsun istemiyorum
4 japon
250 litre[EDIT]Hasanbey0101,2025-12-25 19:47:18[/EDIT]
Arkadaşlar iyi forumlar bugün akvaryum su değişimi yaparken filtreyide temizlim dedim kapagı kapatırken kırdım dış filtreyi (Eheim Ecco Pro 200). Şuan maddi duruumum yok alamıyorum dış filtre yada başka filtre yok şuan. Sadece Hava Motoru çalışıyor kaç gün idare eder bu veya faeklı bi çözümünüz varmı acil yardım ederseniz sevinirim aylardır saglıklı şekilde besledim bişey olsun istemiyorum
4 japon
250 litre[EDIT]Hasanbey0101,2025-12-25 19:47:18[/EDIT]
Akvaryum Ve Patlayan Dış Filtre
[QUOTE=KaanE]
Mekanik olarak temizleyemiyordur belki ama asıl önemli olan bio temizlik. 250Lt ve 4 japon demek çok ferah, rahat, temiz bir akvaryum demek biolojik / kimyasal anlamda. Uçuşan partiküller vb. tamamen ayrı bir konu.
Eski tetra filtreyi tamir ettirmedeniz mi? Ben olsam onu tamir ettirir kullanırım. [/QUOTE]
Hocam direek kırdım çöpe attım valla. Sizce hava motor gücümü yetmiyor o partiküller ondanmı ? Tetra aps 300 sipariş verdim bide onla denicem. Kullandgm fitrede kles xl boy sumplu pipo eheim air 100 yetmedi galiba bide tetra aps 300le deneyelim inş çözülür sorun
[QUOTE=KaanE]
Mekanik olarak temizleyemiyordur belki ama asıl önemli olan bio temizlik. 250Lt ve 4 japon demek çok ferah, rahat, temiz bir akvaryum demek biolojik / kimyasal anlamda. Uçuşan partiküller vb. tamamen ayrı bir konu.
Eski tetra filtreyi tamir ettirmedeniz mi? Ben olsam onu tamir ettirir kullanırım. [/QUOTE]
Hocam direek kırdım çöpe attım valla. Sizce hava motor gücümü yetmiyor o partiküller ondanmı ? Tetra aps 300 sipariş verdim bide onla denicem. Kullandgm fitrede kles xl boy sumplu pipo eheim air 100 yetmedi galiba bide tetra aps 300le deneyelim inş çözülür sorun
Akvaryum Ve Patlayan Dış Filtre
[QUOTE=darkaura]
İlk seferde patlakmamışsınız :) sonradan patlama ihtimali daha düşük. Altında kum varsa oynamazsanız patlamaz. Siz gene önlem alın, filtre torbaları var bulamazsanız naylon çorapta olur ama çorabın boyasına çok güvenemediğimden filtre torbası daha iyi seçenek. İçini dere kumu yada benzeri kalın kumla doldurun, Lav kırığıda olabilir. Taşları üzerine koyun, yastık görevi görsün. [/QUOTE]
Hocam bugüne kadar çok yardmcı oldunuz çok sagolun ama ben bırakacamhobiyi . 4 japonu kimse istemiyor japonmu beslenir diyorlar hayvanlara kıyamıyorum ama tiksinidim artık olmuyor ne yapsam. Şimdi baktım partiküller uçuşuyor sinirlerim bozuldu iyice. Eheim air 100 takılı aldığımız xl fitrede hava motoruöu yetersiz filtremi çözemedim ama cidden skldm artık
[QUOTE=darkaura]
İlk seferde patlakmamışsınız :) sonradan patlama ihtimali daha düşük. Altında kum varsa oynamazsanız patlamaz. Siz gene önlem alın, filtre torbaları var bulamazsanız naylon çorapta olur ama çorabın boyasına çok güvenemediğimden filtre torbası daha iyi seçenek. İçini dere kumu yada benzeri kalın kumla doldurun, Lav kırığıda olabilir. Taşları üzerine koyun, yastık görevi görsün. [/QUOTE]
Hocam bugüne kadar çok yardmcı oldunuz çok sagolun ama ben bırakacamhobiyi . 4 japonu kimse istemiyor japonmu beslenir diyorlar hayvanlara kıyamıyorum ama tiksinidim artık olmuyor ne yapsam. Şimdi baktım partiküller uçuşuyor sinirlerim bozuldu iyice. Eheim air 100 takılı aldığımız xl fitrede hava motoruöu yetersiz filtremi çözemedim ama cidden skldm artık
SON MESAJLAR
- Uzun Konu:sancılı 620 Lt Lik Tank Kurulumu sorbiek, 05:55
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kum Seçimi yyiImaz, 02:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hasta Panda Corydoras sdekx, 00:14
Yeni Üye Forumu - Red Head Tapajos oguzozt, 23:40
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin 1Balikci, 21:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Eski Bir Hobicinin Betta Heyecanı: İlk Deneyimim:) senkron24, 19:40
Labirentliler - Çalışmayan Isıtıcılar sdekx, 19:39
Yeni Üye Forumu - 80x35x50 Sumplu Akvaryumda Ne Besleyebilirim Sufisu, 18:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - Malawi Tankı İçin Bitki xfuriousx, 17:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - L 144 Longfine Cinsiyet Öğrenme scorpion26, 17:00
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Thumbi West SaRCoPhiLiuS, 14:30
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtre Ve Hava Motoru Önerisi SaRCoPhiLiuS, 14:25
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Kireç Çözümü Tatar10, 12:08
Yeni Üye Forumu - Hangi Bitki Bu xAkvaryum19, 00:18
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:25
Akvaryum Tanıtımı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 21:56
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Ve Kerevit Birlikte Yaşar Mı ? Betta_King, 20:28
Güney Amerikan Cichlidleri - Gürgen Ağacı Akvaryum Dekoru Olur Mu M_ali_d, 17:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Resun Hava Motoru Sorunu Ne Olabilir? ugurbaran, 17:18
Filtreleme Seçenekleri - Vıraklayan Gurami Garip Et Parçası Kaya Özyurt, 17:03
Labirentliler - 90l Akvaryuma Dış Filitre Önerisi Taha Yanık, 16:55
Yeni Üye Forumu - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 15:08
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Su Bilgileri AliEf3021, 12:42
Yeni Üye Forumu - 2 Adet Su Kaplumbagasi-sahiplendirme Nordik corpse, 11:39
Yeni Üye Forumu - Güncel Akvaryumum YeniHobist14, 06:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Blackwater Kurulum MERT16, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Canlipetshop Ağır Şikayet PoTM, 22:43
Şikayet Var! - Akvaryum Bitkisi Temizliği İçin Permanganat Kullanımı YeniAkvarist, 22:25
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Longfine Vatoz Gursel, 21:09
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bettarmy: Bir Beta Üretimi Girişimi Neothauma, 20:43
Labirentliler - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Meryemmm, 17:36
Akvaryum Tanıtımı - Flowerhorn 200 Lt Denemesi darkaura, 16:31
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Uv Sterilizatör Bağlantısı Hakkında GhostKoi, 12:46
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Yan Yatıyor? BeyzPl, 09:30
Yeni Üye Forumu - 60l Nanocube İle Hobiye Dönüş DrAA, 04:30
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum İçin Bitki Tavsiyesi Ve Zorlukları Eggman0, 23:49
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Aydınlatması Bitki İçin Yeterli Mi? Kaangzkr, 22:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yitik Kanyon BASARSURMEGOZ, 21:22
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Hakkında Bir Kaç Sual emin ziya, 12:21
Yeni Üye Forumu - En Baştan 100 Litrelik Akvaryum Kurulumu Fin World, 10:49
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - 30x20x20 kazaritachi, 20:25
Akvaryum Tanıtımı - Su Test Kiti 6 İn 1 X 100 Adet 388tl Eggman0, 20:24
Akvaryum Bilimi - Flowerhorn Hakkında OmerINCE, 17:58
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Yunus Chiclidlerim Tensi, 17:31
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Eggman0, 17:06
Yeni Üye Forumu - Zebra Ciklet aranjman, 16:45
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Dwarf Puffer / Pea Puffer Türkiye’de Besleyenler İnci Kefali, 15:34
Diğer Tatlı Su Canlıları - Zebra Ciklet Cinsiyetleri Nedir ? Frkn, 15:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim 2215 Ve Diğer A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 07:17
- İndirim Chihiros Wrgb 60cm+shade+askı+hanging apistoman 07:17
- Kaliteli Malzemeler ₺ Change Price ₺ dark blue 07:15
- Vatoz, Karides, Endler Lepistes Kampanya 10-20tl Aquarist101 07:08
- Toplu Satış Karışık Malzemeler Uyguna Takasa Açık Aquarist101 07:08
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 05:33
- Yerli Üretim Apistogramma Trifasciata rhn35 01:08
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 23:28
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 23:28
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 22:46
- California Black Worm ( Aranıyor) Lotus88 22:46
- Satılık Endler Varyeteleri.. Lotus88 22:46
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 22:44
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:41
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 22:41
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 22:18
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 22:18
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 22:18
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 22:18
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 22:18
- 🐬˚˖𓍢✨໋ 🐋✧˚koleksiyonluk Bitkiler˚˖🐬˚✨໋ 🐋✧˚.🐟 hasancn 22:16
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 22:16
- High Tech Paketleri %40 İndimli Tek Paket hasancn 22:16
- Tül Panda Koloni AlisBaba 21:22
- Amerikan Zebra AlisBaba 21:22
- Multifisciatus Yavruları iakyol 20:51
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 20:32
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 20:29
- Efsane Yati Ve Mangrow Kökleri ozan_1903 20:29
- Caridina Prl Karides cassay 19:58
- Yellow Tiger King Cobra Lepistes, L144 Longfin EKAR 18:35
- 80cm Full Akvaryum, Crypto Ve Anubias Dolu denizkarayali 17:21
- Demir Profil Üzeri Ankastre Mobilyalı Akvaryum ilterisdoğukan 16:44
- Similis-brevis-speciosus-sumbu-kissi-leleupi erdo_bg 16:19
- Ler Armatür Işık Aydınlatma yaguara 15:05
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 14:15
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 14:12
- Crystal Red Shrimp (crs) M510 13:53
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 13:52
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 13:52
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 13:40
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 12:26
- Hikari Yemler zen666 12:26
- Kabuklu Artemia Yumurtası zen666 12:26
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:11
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:11
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:11
- L144 Mavi Göz Tül Vatozlar Kampanyanın Kralı FULL RED MEHMET 12:10
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 12:10
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 12:10
KULLANICILAR
- 20 Online Kullanıcı, 11 Üye
Online Kullanıcılar
livindead,
EKAR,
wallece,
speed944,
LewShrimps,
AmanoGarden,
burock14,
oguzhn,
SerkanAkın,
osmandbnl,
2sun,
chapi,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.