ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shergata
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 03:05
Toplam Mesaj:
61 [0.32 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
39 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Osman kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Osman kılıç

SON 10 MESAJI

Beta Pamuk Hastalığı
Merhabalar beta balıpım sağlıklı idi bugun kuyruğunda ufak bir mantar gördüm pamuksu acaba bu ilerlermi tedavisi nedir ölümcülmüdür 25 litre su 25 derece ısı şelale filtre
Beta Karides
Beta tankıma 2 adet karides atsam yaşarlarmı ?
Beta Vatoz
20 litrelik beta tankım var ancak çok,fazla camlarda yosun oluyor bu problem için bir adet cüce vatoz atsam berbaer yalarkarmı filtre yok 25 derece su
Şelale Filtre Pislenme
Merhabalar Şelale filtremin boruları çok pisleniyor ve çoğu yere yetişemiyorum kapkara kalıyor bunları temizlemenin oratik bir yolu varmıdır teşekkürler[EDIT]shergata,2024-10-21 21:44:04[/EDIT]
Beta Sıcaklık
Merhabalar beta balığı kaç derecede yaşar?
Beta Tank
Betanın camının yosunlanmasının bir zararı olurnu balığa
Beta Halsizlik
Beta balığım ban ason günlerde halsiz gibi geldi hep yerde uzanıyor arada çıkıp nefes alıyor o kadar hiç gezme felan yok yem yemesi iyi kabarması iyi deri sağlığı iyi ama bir teslik var gibi eğer hasta ise nasıl yardımcı olabilirim 20 litre 25.5 derece su filtre vardı ama artık çalıştırmıyorum stn yaşıyor diye
Elma Salyangozu
20 tame salyangoz var ise günlük dip çekim yapsanız bile yeterli olmaz bu hayvanlar aşırı suyu kirletiyor hobicilerde bu yüzden tercih etmiyor bence onları ayrı bir yerde bakabilirsiniz
Dip Yem Sorunu
Salyangoz aç kalkmca gece çıkar gezer dikkat edin bide o 2 salyangoz aşırı derece suyu kirletir bilginize

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.