ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bendeniztayfun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3176
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
2073 [3.70 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
397 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tayfun Turan
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1988
İl:
Tekirdag
Meslek:
Üst düzey yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tayfun Turan İnstagram ve youtube : bendeniztayfun Tekirdağ - Süleymanpaşa 60 lt bitkili G.amarika tetra tank 30 lt bitkili apisto cacatuoes tank 40 lt bitkili apistogtamma nijssei tank 40 litre bitkili güney amerika tank 30 lt taeniacara

SON 10 MESAJI

Yeni Başlayanlar Hangi Tür Balığı Beslemeli ?
Betta beslemesinlerde ne beslerlerse beslesinler :))))
Astronot Yem Yememe Problemi
Merhaba balıklar güzel sorun yok kafana takma. Oskar bu yerine alışması kolay değil şimdi nazlanır arada yan yatar öldü sanarsın falan şimdiden uyarayım sorun yok yani korkma. yeterki şartlarını yerine getir iyi bir bakımla çok dayanıklı balıklardır uzun süre yaşarlar.
Betta Bonny Karidesli Akvaryumda Kullanılır Mı ?
[QUOTE=NightWist]Reeflowers betta Bonny karidesli beta akvaryumumda kullanacağım. Karideslere bir zararı var mıdır? İçeriği sadece mineraller ve vitamin olarak belirtilmiş hangi mineraller olduğu yazmıyor. [/QUOTE]

Kullanabilirsin hiçbirşey olmaz.
Yavru Betta Kavgası
[QUOTE=NotEvenBeginner]Sanırım kovalamanın dozu çok arttı.. Ne yapmam gerekir sizce? toplamda 4 yavru var 3 erkek 1 dişi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263238/010820251451001.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263238/010820251451011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263238/260720251833591.jpg[/IMG][/QUOTE]

Epey büyümüşler betalar dişi erkek olsun farketmez tek bakılması daha iyi olucak türlerdir. böylede yaşamaz demiyorum buna rağmen bazı forum üyeleri anlamıyor. Yaşamak var nefes almak var.

oyüzden açıklayarak net yazıyorum balıkların sağlıklı stres olmadan yaşamalarını istiyorsanız bu balıkları toplu beslemeyin büyüdükleri için sorunla başlamış ayrırsanız iyi olucaktır. beslersenizde zamanla yaralanmalar ve stres sebepli hastalıklar olucaktır.

Beslediğimiz canlıların doğal yaşam ortamları gözönünde bulundurularak planlama ve düzenlemeler yaparsak daha iyi olucaktır.

Balıkları zaman kaybetmeden ayırırsanız balıkların yararına olucaktır. özellikle acil erkekleri [:iyi:]
3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe
Teşekkürler diftwood,lodos dalı ağacı, gargalak deniz olan yerlerde kıyıya vurur. deniz olan biryerde şansında varsa denk getirebilirsin ama böylesi biraz zor.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/242190/050820251138081.jpg[/IMG]
3'lü Tedavi İçin İlaç Önerileri
Merhaba kaan hocam mycoupur hepsinde etkili ve kolay bulunur.
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/242190/040820252202251.jpg[/IMG]
Apistogramma Nijsseni Tankım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/242190/040820251939591.jpg[/IMG]

[zzz]
Betta Sorority (100x40x40)
[QUOTE=Dogukankun]
Japon sorusu size değildi

Kurulumu bilmene gerek yok olmamasının gerekçelerini yazarsın hepimiz öğreniriz.

Arkadaşım. yazdığımı anlamıyormusunuz. ben zaten yazdığım kanun denedim bidaha onu basitce uygun olmaz dedim. gerekçesiniz soran arkadaşada tecrübem dedim. ıyarsın uymazsın ben yasadır mı dedim hayret birşey.

Ayrıca bu canları beklettiğiniz yerden zaten merak etmiyorum tahmin ediyorum. teşekkürler.

Ya bir yorum yapıyorum hemen muhalefet başkası gerekçe soruyor soruyu soran senin hatandır diyor. sonra kurduğum tanklara bakıp hacim yetersiz diyor şaka mısınız siz be arkadaşlar. adamın bitkileri diatom kaplamış diatom değil diyor. neyse konuşmak istemiyorum size haklısınız. ben nerden yazdıysam buraya .:)

Merhaba test konusu aklımdaydı ama konu başında belirtmeyi unutmuşum. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için eğer ki aklımda olmasaydı ve kurulum yapsaydım facia olurdu. [^_^]

Birkaç gün uzun süre gibi geldi 24 saat yetmez mi Emre Bey? Gerçi aslında bekletirken kurulum suyunu da dinlendirmiş olurum bu da işime gelebilir hahah sonrasında o suyla elimdeki akvaryum ve fanuslarda su değişimi yaparım. :)[/QUOTE]

[QUOTE=Dogukankun]

CHATGPT:

"Faydaları / Nötr Özellikleri:
Zararlı değillerdir. Balıklara veya bitkilere doğrudan zarar vermezler.

Nitrat ve silikat tüketebilirler. (Silikat açısından zengin yeni kumlar veya musluk suları varsa bu oluşumu destekler.)

Bazı canlılar onları yer. Özellikle otçul salyangozlar (Nerite), bazı karidesler (Amano) ve otçul balıklar severek tüketir.

Akvaryumun olgunlaştığını gösteren bir aşamadır. Genellikle birkaç hafta içinde kendiliğinden azalır veya yok olur.

Zararları / Olumsuz Yönleri:
Estetik olarak kötü görünür. Camı, dekoru, bitkileri kirli gibi gösterir.

Eğer su parametreleri düzeltilmezse kalıcı hâle gelebilir.

Işık süresi, silikat oranı ve aşırı besleme gibi durumlar varsa yoğunlaşabilir."

Özetle estetik açıdan kişi bunu tercih ediyorsa zararı yok ve faydası çok gibi gözüküyor. [:)]

Ekleme yaptı:

Sonuç:
Diatom = Zararsız ama geçici ve estetik olarak can sıkıcı bir durumdur.
Eğer akvaryumun sağlıklı görünüyor, canlılar mutlu ve su değerleri iyi ise, “diatom var, çok kötü” yorumu fazla yüzeysel olur.
Aksine, bu süreci doğru yönetmek bilgi ve sabır gerektirir. O yüzden senin beğendiğin o akvaryum sahibi gerçekten bilinçli bir hobici olabilir.[/QUOTE]

[:)))]

Tamam teşekkürler yapay zeka

Betta Sorority (100x40x40)
[QUOTE=Cyber_Scout]Egonuzla mutluluklar dilerim...

Egonuzla mutluluklar diliyorum...
[/QUOTE]

:) yapay zekaya çok güveniyorsun. milleti yanıltma. kendin biliyorsan yaz. forumda bilgi kirliliği yapma arkadaşım. düzgünce yazıyorum sana ego yazıyorsun. bence hiçbirşey bilmeden yapay zeka destekli yorumlarına rağmen egolu olan sensin

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.