ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
SydeFQ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2022 16:32
Toplam Mesaj:
33 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Dıy Co2 Verimi (250lt)
[QUOTE=Agnetuta]
Yangın tüpü, içinde co2 olan bir tüpse olur tabiki ama klasik tüpler kulllanıma uygun değil. Çekme Eksiz tüp olması gerekiyor. Uygun olmayan tüpün patlama riski bulunur.
Bu arada dıy sistem kullanıyorum, kendi yapımım 20 gün civarı gidiyor. Akvaryum 150lt civarı indikatör yeşilden hiç şaşmıyor. Dıy sistemde hazır sistemler daha stabil oluyor kendiniz yapacaksınız gaz kaçaklarına engel olmalısınız aksı taktirde, arkadaşın dediği gibi 4,5 güne gazınız tükenir. [/QUOTE]
150 litre için saniyede kaç damla veriyorsunuz?
[QUOTE=Agnetuta]
Yangın tüpü, içinde co2 olan bir tüpse olur tabiki ama klasik tüpler kulllanıma uygun değil. Çekme Eksiz tüp olması gerekiyor. Uygun olmayan tüpün patlama riski bulunur.
Bu arada dıy sistem kullanıyorum, kendi yapımım 20 gün civarı gidiyor. Akvaryum 150lt civarı indikatör yeşilden hiç şaşmıyor. Dıy sistemde hazır sistemler daha stabil oluyor kendiniz yapacaksınız gaz kaçaklarına engel olmalısınız aksı taktirde, arkadaşın dediği gibi 4,5 güne gazınız tükenir. [/QUOTE]
150 litre için saniyede kaç damla veriyorsunuz?
Akvaryum Camı Yandan Yapıştırma
[QUOTE=Kınayu]Selamlar ,
Bu gibi durumlar için maskeleme bandı kullanıyoruz kağıt bant hiç bir yere bulaşmıyor .
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/01.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/11.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/07.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/12.jpg[/IMG]
Ayrıca bu işlemler Silikon kurumaya yüz tutunca hemen ivedilikle yapılır. Kuruduktan sonrada o kısımlar tiftik tiftik kalır silikon büzüşme yapar .
Daha sonra silikon çekilip tüm düzenleme düzeltmeler yapılır daha sonrasında kağıt bantlar alınır ip gibi yapılmış çizgiler köşeler görüntü silikon yüzeyleri elde edilir ondan sonra az burasını çekeyim yok şurasını düzelteyim yaparsanız tam bir fiyasko olur [:(]
Kağıt maskeleme bantların amacı sağa sola bulaşmayı önlemek ve düzgün pürüzsüz ip gibi köşeler yüzeyler sağlamak Silikon tam donduktan sonra bunu sağlayamayız elde edemeyiz bantları alınca üzerindeki silikon kağıt banda yapış mamasından silikonların istenmeyen fazlalıkları orada kalır bantla gelmez silikon tam kurumaya yüz tutarken veya yeniyken kağıt bant üzerine gelmiş bulaşmış silikonları diğer orada kalması gereken kısımdan ayırıp alabiliriz .[/QUOTE]
Şimdi bantlar silikon kurumadan hemen mi çıkarılıyor?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar ,
Bu gibi durumlar için maskeleme bandı kullanıyoruz kağıt bant hiç bir yere bulaşmıyor .
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/01.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/11.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/07.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/81103/12.jpg[/IMG]
Ayrıca bu işlemler Silikon kurumaya yüz tutunca hemen ivedilikle yapılır. Kuruduktan sonrada o kısımlar tiftik tiftik kalır silikon büzüşme yapar .
Daha sonra silikon çekilip tüm düzenleme düzeltmeler yapılır daha sonrasında kağıt bantlar alınır ip gibi yapılmış çizgiler köşeler görüntü silikon yüzeyleri elde edilir ondan sonra az burasını çekeyim yok şurasını düzelteyim yaparsanız tam bir fiyasko olur [:(]
Kağıt maskeleme bantların amacı sağa sola bulaşmayı önlemek ve düzgün pürüzsüz ip gibi köşeler yüzeyler sağlamak Silikon tam donduktan sonra bunu sağlayamayız elde edemeyiz bantları alınca üzerindeki silikon kağıt banda yapış mamasından silikonların istenmeyen fazlalıkları orada kalır bantla gelmez silikon tam kurumaya yüz tutarken veya yeniyken kağıt bant üzerine gelmiş bulaşmış silikonları diğer orada kalması gereken kısımdan ayırıp alabiliriz .[/QUOTE]
Şimdi bantlar silikon kurumadan hemen mi çıkarılıyor?
[QUOTE=erkanmazici]Yapmayı düşündüğünüz model sağlıklı olmaz. Bu konuda tercih yapma hakkınız yok aslında. Dikey olarak yerleştirilen camlar, taban camının üzerine yapıştırılmalıdır. Yapmayı düşündüğünüz modelde, tabanda silikon alanlar yer alacak. Su doldurulduğunda silikonda esneme olmaktadır. Böyle olduğunda, tabanda kopmaya müsait zayıf alanlar oluşur. Bu en iyi ihtimalle sızdırma olacaktır, akvaryum komple patlayabilir. Sitede gösterilen modeli uygulamanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim, genelde yapıştırma sürecinde silikon her yere bulaşıyor veya temiz bir görüntü sağlamıyor. Temiz bir yapıştırma için ne önerirsiniz?. Bir de bant yapıştırıldığında silikonlar kuruduktan sonra mı çıkarılmalı yoksa kurumadan önce mi?
[QUOTE=erkanmazici]Yapmayı düşündüğünüz model sağlıklı olmaz. Bu konuda tercih yapma hakkınız yok aslında. Dikey olarak yerleştirilen camlar, taban camının üzerine yapıştırılmalıdır. Yapmayı düşündüğünüz modelde, tabanda silikon alanlar yer alacak. Su doldurulduğunda silikonda esneme olmaktadır. Böyle olduğunda, tabanda kopmaya müsait zayıf alanlar oluşur. Bu en iyi ihtimalle sızdırma olacaktır, akvaryum komple patlayabilir. Sitede gösterilen modeli uygulamanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim, genelde yapıştırma sürecinde silikon her yere bulaşıyor veya temiz bir görüntü sağlamıyor. Temiz bir yapıştırma için ne önerirsiniz?. Bir de bant yapıştırıldığında silikonlar kuruduktan sonra mı çıkarılmalı yoksa kurumadan önce mi?
Merhabalar,
88x38x40h boyutlarında cam kestirmeyi düşünüyorum fakat sitedeki hesaplama tabanın üstünden yapıştırmak için sanırım hesaplanmış. Ben yandan yapıştırmak istiyorum. Bu durumda hesaplamalarım nasıl yapılmalı?
[IMG]https://i.hizliresim.com/m4j0s15.png[/IMG]
Merhabalar,
88x38x40h boyutlarında cam kestirmeyi düşünüyorum fakat sitedeki hesaplama tabanın üstünden yapıştırmak için sanırım hesaplanmış. Ben yandan yapıştırmak istiyorum. Bu durumda hesaplamalarım nasıl yapılmalı?
[IMG]https://i.hizliresim.com/m4j0s15.png[/IMG]
Moss Sarma
[QUOTE=İlsiuon]Merhabalar, plastik sinekliğe moss sarabilirmiyiz? Hem daha halı gibi durur hemde plastik bi zarari olmaz.[/QUOTE]
Kendim şahsen kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. Youtube'ta videosu var hatta buraya bırakayım, benim akvaryumumdan dolayı ilk zamanlar çok gelişim göstermedi fakat son bir haftadır gözle görünür gelişme var.
[VID]https://youtu.be/EY_aAvpxmd4[/VID]
[QUOTE=İlsiuon]Merhabalar, plastik sinekliğe moss sarabilirmiyiz? Hem daha halı gibi durur hemde plastik bi zarari olmaz.[/QUOTE]
Kendim şahsen kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. Youtube'ta videosu var hatta buraya bırakayım, benim akvaryumumdan dolayı ilk zamanlar çok gelişim göstermedi fakat son bir haftadır gözle görünür gelişme var.
[VID]https://youtu.be/EY_aAvpxmd4[/VID]
Bu Masa 250lt Kaldırır Mı?
[QUOTE=brigantes]5e 10 kereste alıp kendiniz masa yapabilirsiniz, ömürlük oluyor. [/QUOTE]
Yapabilecek zamanim yok zaten burada 4x4 kerestenin 4m fiyatı 60tl kurtarmıyor. Yukarıda attığım dolap kaldırırsa onu alacağım
[QUOTE=brigantes]5e 10 kereste alıp kendiniz masa yapabilirsiniz, ömürlük oluyor. [/QUOTE]
Yapabilecek zamanim yok zaten burada 4x4 kerestenin 4m fiyatı 60tl kurtarmıyor. Yukarıda attığım dolap kaldırırsa onu alacağım
Dıy Co2 Verimi (250lt)
[QUOTE=brigantes]Savunanlar olacaktır muhtemelen ama bana kalırsa beş para etmeyen bir sistem. 2 3 günde bitiyor taş çatlasın bir haftada, o da aşırı az verirseniz . Mayalı bile onun yanında daha iyi. Tabi en iyi ve rahatı tüp hele o hacimde başka bişeyle uğraşmayın bence. [/QUOTE]
Bir sorum daha olacak, elimde yangın tüpü var, yangın tüpünden co2 tüpü olur mu
[QUOTE=brigantes]Savunanlar olacaktır muhtemelen ama bana kalırsa beş para etmeyen bir sistem. 2 3 günde bitiyor taş çatlasın bir haftada, o da aşırı az verirseniz . Mayalı bile onun yanında daha iyi. Tabi en iyi ve rahatı tüp hele o hacimde başka bişeyle uğraşmayın bence. [/QUOTE]
Bir sorum daha olacak, elimde yangın tüpü var, yangın tüpünden co2 tüpü olur mu
Dıy Co2 Verimi (250lt)
Merhaba bir konu kafama takıldı size danışmak istedim. Biliniyor ki DIY CO2 sistemleri var karbonat ve limon tuzu ile yapılan, ben bunun 250lt akvaryum için ne kadar verimli olacağını merak ediyorum ve bu sistem istikrarlı bir sistem mi? Yani mayalı gibi dalgalanmalar yaratır mı ve sorun çıkarır mı
Merhaba bir konu kafama takıldı size danışmak istedim. Biliniyor ki DIY CO2 sistemleri var karbonat ve limon tuzu ile yapılan, ben bunun 250lt akvaryum için ne kadar verimli olacağını merak ediyorum ve bu sistem istikrarlı bir sistem mi? Yani mayalı gibi dalgalanmalar yaratır mı ve sorun çıkarır mı
[QUOTE=Mert3eki]Köpük tahtalar kırılırsa düşüşü yumuşatır ve evet tahtanın üstüne tahta koyarsanız daha sağlam olur ancak çok kalın olmasın ağırlık dayanmaya bilr bacaklar sallana bilir ve o dediğim köşeliği kullanın çok sağlam olur aykalr sağlanmaz ve üste bir tahta gerekmez ama o boşluklar kapatılmalı[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim bir de bu kaldırır mi?
[IMG]https://i.hizliresim.com/88wa0h7.jpg[/IMG][EDIT]SydeFQ,2021-07-20 15:35:23[/EDIT]
Ona göre alacağım bunu
[QUOTE=Mert3eki]Köpük tahtalar kırılırsa düşüşü yumuşatır ve evet tahtanın üstüne tahta koyarsanız daha sağlam olur ancak çok kalın olmasın ağırlık dayanmaya bilr bacaklar sallana bilir ve o dediğim köşeliği kullanın çok sağlam olur aykalr sağlanmaz ve üste bir tahta gerekmez ama o boşluklar kapatılmalı[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim bir de bu kaldırır mi?
[IMG]https://i.hizliresim.com/88wa0h7.jpg[/IMG][EDIT]SydeFQ,2021-07-20 15:35:23[/EDIT]
Ona göre alacağım bunu
[QUOTE=Mert3eki]Kaldırmaz gibi duruyor yapabileceğiniz kenar boşlukların sağlam ahşap plaka (mdf felan) takmanız be masanın üstüne bir tahta plaka daha koymanız o zaman daha sağlam olur ama o akvaryum dışında hiçbir eşya koymayın masaya bide tahtaları kesişim yerlerine birleştirici köşeler var şimdi isimlerini hatırlayamadım onu takın çok daha sağlam olur bütçeniz olunca daha kaliteli bir masa alırsınız. İyi hobiler. [/QUOTE]
Dolabın üstündeki tahta zaten ekstra onun üstüne de mi koyayım bir tane daha? Ayrıca altına köpük koysam ne kadar etkisi olur?
[QUOTE=Mert3eki]Kaldırmaz gibi duruyor yapabileceğiniz kenar boşlukların sağlam ahşap plaka (mdf felan) takmanız be masanın üstüne bir tahta plaka daha koymanız o zaman daha sağlam olur ama o akvaryum dışında hiçbir eşya koymayın masaya bide tahtaları kesişim yerlerine birleştirici köşeler var şimdi isimlerini hatırlayamadım onu takın çok daha sağlam olur bütçeniz olunca daha kaliteli bir masa alırsınız. İyi hobiler. [/QUOTE]
Dolabın üstündeki tahta zaten ekstra onun üstüne de mi koyayım bir tane daha? Ayrıca altına köpük koysam ne kadar etkisi olur?
SON MESAJLAR
- Canlı Yem Tavsiyesi koraykbl, 05:07
Canlı Doğuranlar - 70 l Akvaryumda Su Hafif Tozlu Görünüyor mustafakrml, 01:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi JuqLax, 01:28
Yeni Üye Forumu - 40/60 Litre Lepistes Akvaryumu Balık Önerisi MG, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt GhostKoi, 01:14
Filtreleme Seçenekleri - Elektrik Blue Acara Hangi Tetra Türü İle Yaşar Mirza Adar, 00:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Nasıl Düzeltebilirim? koraykbl, 00:21
Yeni Üye Forumu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi pianoƒish, 00:11
Akvaryum Bilimi - Doctore'nin Balık Odası! mertt1925, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - 50cm Tetra Akvaryumu efebudak, 21:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70×40×40 Akvaryum Lowtech Zemin Bitkisi Toprak ugurbaran, 20:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum İçin Tavsiye yigidoumit, 19:52
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Hangi Channa amatör.akvarist, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balıgı Yem Seçimi koraykbl, 18:33
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu xfuriousx, 16:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim AtlasPoyraz, 15:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Seçimi Aguamentist, 14:43
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küp Üstündeki Galiba Yosun Aguamentist, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 14:40
Nadir Tür Gördüm - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. ugurbaran, 14:23
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 14:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var. Ibrahim_1, 14:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 60x40x40 Hardscape ercane, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Yusufcuk Larvasından Kurtulma! LeafyAqua, 13:54
Bitki Akvaryumları Genel - Gövdede Çıkan Beyaz Yara Orhan76, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığım Hasta Mı ? ogurcay, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Plastik Parça Salınım Yapar Mı? Efecan07, 12:56
Yeni Üye Forumu - Yunus Cinsiyeti Hakkında memht, 12:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Redcap Balıgım Pulları Tuhaflaştı AtlasPoyraz, 12:19
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - Bilgi Destek mangin09, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında omererbas, 09:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumdaki Beyaz Pamuksu Yapılar MasterChiefHakan, 08:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Nasıl? ogurcay, 08:31
Yeni Üye Forumu - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Kaleydoskop, 08:10
Akvaryum Tanıtımı - Teraryum İçin Cam Ve Fiyat Değerlendirmesi Mach940, 07:19
Yeni Üye Forumu - Axolotl UEK, 01:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Enes Arda, 00:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40*40*40 Bitkili Akvaryum Kurulumu sakal34, 00:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Üstünde Çilek Yetiştirmek Mesutoviç, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Uyumu Mesutoviç, 23:46
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu - Motor, Filtre Ve Işıklandırma GhostKoi, 23:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Balık Ekleme Stres ferhatarikoglu, 23:26
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk koraykbl, 22:31
Yeni Üye Forumu - Hangi Balık 250lt Umutoty, 21:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Mirza Adar, 21:26
Akvaryum Tanıtımı - İyi Durumda Olmayan Tankı Hayata Döndürme K0L0Ni, 20:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 🌸8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun Hoppala, 18:46
Forum ve Site Hakkında
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 03:11
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 03:11
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 03:11
- L144 Ve Albino Cüce Vatoz Takım Yusuf77777 02:59
- Fundulopanchax Gardneri Nsukka ! albeta 02:03
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 02:00
- Genç Damızlık Altı Albino Dantum Arıyorum R0h1rr1m 01:54
- Üst Segment L144 Brokoli Balıkların 2.5cm Yavrular Başak u 01:52
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 00:59
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 00:29
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 00:25
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 23:30
- Akvaryum 30*30 metsi 23:30
- Katil Salyangoz stopsound 23:08
- Full Spectrum Bitkili Akvaryum Işığı(armatür Led) Standart Moss 22:50
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 22:50
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:38
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:38
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:38
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 22:38
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Özel Tür Golden Tuxedo Lepistes buraktanatar 22:35
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 21:28
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 21:28
- Hb.white Lepistes jaloreef 21:26
- Afrika Cichlidleri devito 21:24
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 21:21
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 20:48
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:29
- Afra Coube AlisBaba 20:28
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 19:53
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 19:53
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 19:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:20
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:20
- Genç Damızlık L144 Düz Kuyruk Erkek Vatoz Thunderbird 18:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 18:09
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:09
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 17:08
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 17:08
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 17:00
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 16:28
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:24
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 16:24
- Kırmızı Karınlı Pirana Rüzgar eser 16:20
- Özel Moss Türleri. smithiseek 15:19
- Black Molly Balıkları. smithiseek 15:19
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 14:25
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 35 Üye
Online Kullanıcılar
Osmansaydam,
MuratOzdemir,
Jeveux,
ADNADNAN,
-RBG-,
yusuf-konca,
sandman309,
chapi,
osmandbnl,
Gursel,
alipaksi,
duman18,
Rime,
Sesenagi,
mutama,
thelxs,
serdar131977,
egecinar,
wolf06,
MiSoSiKiaN,
COBRA,
sina cen,
WillMony,
Kaangzkr,
Yusuf77777,
enginhayta,
Cyber_Scout,
peace41,
ferhatarikoglu,
exCaLiSTa,
Sinan.,
CenK,
erkanugur20,
ahmetcan1453,
amatör.akvarist,
zatonica,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.