ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lepistesmnx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Ekim 2018 20:08
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ensar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ensar
SON 10 MESAJI
Yavru Lepisteslerim Yanık Küçük Kakdi
Lepisteslerim 2 aylık oldukları halde küçükler ve sanırım küçük kaldılar bunun bi yolu varmıdır yoksa artık yapçam bişey yokmu
Lepisteslerim 2 aylık oldukları halde küçükler ve sanırım küçük kaldılar bunun bi yolu varmıdır yoksa artık yapçam bişey yokmu
Lepistes Yavrularım Büyümüyor
[QUOTE=Kınayu]Selamlar yeni yavrularınız hayırlı olsun öncelikle güle güle bakın [:iyi:] [:nazar:] Yanlız bu dediklerinizi ve gerekli dinlenmiş su ile düzenli su değişimlerini yaptıysanız büyümemeleri imkansız size öyle geliyor olabilir. Tek handikap sadece ritofish açık artemia dan filan aynı tankta olduklarından büyükler daha çok pay alıyor tüketiyorlardır. Böyle olsa dahi söylediğiniz bakım şartları ve yemlerle büyüme sağlanacaktır diye düşünüyorum.
Bahsi geçen balıklarınızın genel akvaryum ortamındaki resimlerini eklerseniz bizler tarafsız ve sürekli görmeyen kişiler olarak daha iyi büyümelerini değerlendire biliriz. [/QUOTE]
Haftada bir maks 2 haftada bir %40lik dip cekimi yapiyorum ve 3 gün dinlenmiş su ekliyorum fakat 45 günlüğe göre aşırı küçükler
[QUOTE=Kınayu]Selamlar yeni yavrularınız hayırlı olsun öncelikle güle güle bakın [:iyi:] [:nazar:] Yanlız bu dediklerinizi ve gerekli dinlenmiş su ile düzenli su değişimlerini yaptıysanız büyümemeleri imkansız size öyle geliyor olabilir. Tek handikap sadece ritofish açık artemia dan filan aynı tankta olduklarından büyükler daha çok pay alıyor tüketiyorlardır. Böyle olsa dahi söylediğiniz bakım şartları ve yemlerle büyüme sağlanacaktır diye düşünüyorum.
Bahsi geçen balıklarınızın genel akvaryum ortamındaki resimlerini eklerseniz bizler tarafsız ve sürekli görmeyen kişiler olarak daha iyi büyümelerini değerlendire biliriz. [/QUOTE]
Büyükler fazla bulasmiyo yavrulara oyuzden ayirmadim zaten ama sonra doğan 10 günlük yavruları 15 LT lik akvaryumda bakıcam galiba yemleri hep buyukler yediği için küçük kaldilar
Haftada bir maks 2 haftada bir %40lik dip cekimi yapiyorum ve 3 gün dinlenmiş su ekliyorum fakat 45 günlüğe göre aşırı küçükler
Büyükler fazla bulasmiyo yavrulara oyuzden ayirmadim zaten ama sonra doğan 10 günlük yavruları 15 LT lik akvaryumda bakıcam galiba yemleri hep buyukler yediği için küçük kaldilar
Lepistes Yavrularım Büyümüyor
Lepistes yavrularım 45 günlük oldular ama hâla küçücukler yavrular 5 anaç lepistesler ile birlikte 100lt de bakildilar ve normal pul yem , micromin yavru yemi ve ritofish açık artemia ile besledim ve normal büyüme oranından kat kat küçükler bunun nedeni ne olabilir [:(]
Lepistes yavrularım 45 günlük oldular ama hâla küçücukler yavrular 5 anaç lepistesler ile birlikte 100lt de bakildilar ve normal pul yem , micromin yavru yemi ve ritofish açık artemia ile besledim ve normal büyüme oranından kat kat küçükler bunun nedeni ne olabilir [:(]
Lepistes Yavrularım Buyumuyor
[QUOTE=Şahmat]Yavruların bulunduğu yerin büyüklüğü sularının temizliği ve verilen yemin protein oranı yavruların büyümesiyle doğrudan ilgili geniş bir alanda biolojik döngüsü oturmuş bir akvaryumda günde iki defa artemia ve 2 ila 3 defa hayvansal ve bitkisel içerikli kuru yemlerle desteklenen yavrular 60-70 günde 2 ila 2.5 cm boya rahatlıkla ulaşmamtadır kolay gelsin[/QUOTE]
100 litrede besliyorum 2 3 günde bir artemia geri kalan öğünleri micro yavru yemi ve pul yem ile besliyorum 39 günde sadece kuyruk uçlarinda siyah lekeler var normalmidir ?
[QUOTE=Şahmat]Yavruların bulunduğu yerin büyüklüğü sularının temizliği ve verilen yemin protein oranı yavruların büyümesiyle doğrudan ilgili geniş bir alanda biolojik döngüsü oturmuş bir akvaryumda günde iki defa artemia ve 2 ila 3 defa hayvansal ve bitkisel içerikli kuru yemlerle desteklenen yavrular 60-70 günde 2 ila 2.5 cm boya rahatlıkla ulaşmamtadır kolay gelsin[/QUOTE]
100 litrede besliyorum 2 3 günde bir artemia geri kalan öğünleri micro yavru yemi ve pul yem ile besliyorum 39 günde sadece kuyruk uçlarinda siyah lekeler var normalmidir ?
[QUOTE=berkay celik]Bitkisel yemlemi besliyorsunuz protein agirliklimi ona gore buyume gosterir bitkisek yem kullanman gerekir[/QUOTE]
Ritofish kabuksuz artemia
Pulyem
Micro yavru yemi sari bi pakette
Bu 3 ünü kafama ne eserse onu veriyorum:D
Ama 10 gunlukden 20 ye kadar micro verdim
[QUOTE=Meiyo26]Yavrular yavruluktamı?Canlı yem veriyormusunuz?[/QUOTE]
100 litre bir akvaryumda 5 büyük lepistesler ile ve yeni doğan yavrularla birlikte buyuyolar
Micro yavru yemi
Büyüklere verilen pul yem
Bu 3 ünü bir öğün başka bir öğün başka veriyorum ama artemiayi 3 günde bir
[QUOTE=berkay celik]Bitkisel yemlemi besliyorsunuz protein agirliklimi ona gore buyume gosterir bitkisek yem kullanman gerekir[/QUOTE]
Pulyem
Micro yavru yemi sari bi pakette
Bu 3 ünü kafama ne eserse onu veriyorum:D
Ama 10 gunlukden 20 ye kadar micro verdim
[QUOTE=Meiyo26]Yavrular yavruluktamı?Canlı yem veriyormusunuz?[/QUOTE]
100 litre bir akvaryumda 5 büyük lepistesler ile ve yeni doğan yavrularla birlikte buyuyolar
Micro yavru yemi
Büyüklere verilen pul yem
Bu 3 ünü bir öğün başka bir öğün başka veriyorum ama artemiayi 3 günde bir
39 günlük lepistes yavrularım var fakat normale göre küçükler ınternetten 45 günlük yavrulara bakiyorum kocamanlar ama benimkiler 1 2 cm ve sadece kuyruk uçlarinda siyahlanma var normalmi sizinkiler kaç günde anaç lepistes şekli almaya başlıyorlar?
39 günlük lepistes yavrularım var fakat normale göre küçükler ınternetten 45 günlük yavrulara bakiyorum kocamanlar ama benimkiler 1 2 cm ve sadece kuyruk uçlarinda siyahlanma var normalmi sizinkiler kaç günde anaç lepistes şekli almaya başlıyorlar?
Lepistes Yavrulari
[QUOTE=LepistesSever]Hayır[:((] ve uğraşmak istemiyorsan rotifish artemia verebilirsin akvaryumdan bir bardak su al yarim çay kaşığı kabuksuz artemia koy artemia şişene kadar beklet şişince yavrulara ver[/QUOTE]
Nekadar sürede şişiyorlar ve istanbulda fiyatlari ne kadar
[QUOTE=LepistesSever]Hayır[:((] ve uğraşmak istemiyorsan rotifish artemia verebilirsin akvaryumdan bir bardak su al yarim çay kaşığı kabuksuz artemia koy artemia şişene kadar beklet şişince yavrulara ver[/QUOTE]
Nekadar sürede şişiyorlar ve istanbulda fiyatlari ne kadar
Lepistes Yavrulari
[QUOTE=LepistesSever][:)][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200807/231220170033141.jpg[/IMG] şu arkadaşın sırf siyah yerine turuncu gelsin diye 4.5 ay bekleyen bir insanım yani biraz sabırlı olun derim mesela 3 aylık yavrular genellikle artemia vs ile besleyince damızlık boya geliyor sizde canlı yem ile besleyebilirsiniz[:)][/QUOTE]
Artemia nin ugrastirmayan versiyonu flan varmı kabuksuz oluyormu onlar bide oluyosa bile onu direk suyami atiyoruz yoksa suyla karistirip mi atiyoruz ?
[QUOTE=LepistesSever][:)][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200807/231220170033141.jpg[/IMG] şu arkadaşın sırf siyah yerine turuncu gelsin diye 4.5 ay bekleyen bir insanım yani biraz sabırlı olun derim mesela 3 aylık yavrular genellikle artemia vs ile besleyince damızlık boya geliyor sizde canlı yem ile besleyebilirsiniz[:)][/QUOTE]
Ve o 4.5 ay beklediğiniz yavru damizliga ulaştı mı?
Artemia nin ugrastirmayan versiyonu flan varmı kabuksuz oluyormu onlar bide oluyosa bile onu direk suyami atiyoruz yoksa suyla karistirip mi atiyoruz ?
Ve o 4.5 ay beklediğiniz yavru damizliga ulaştı mı?
Lepistes Yavrulari
[QUOTE=Netpolices25]Yaklaşık 3ncü aylarında renklerini gözle görülür vaziyet alır. Sakin olun yavrularınızın bir sıkıntısı yok :)[/QUOTE]
Internetten baktım 2 aylik yavrular normal anaç lepistes halini alıyor fakat benimkiler 90 LT akvaryumda hacimi olan bir akvaryumda renklenmeyince biraz endişelendim akvaryumda 3 dişi lepistes 15 adet de yavru var erkekleri oldu yavrulardan erkek çıkmazsa alicam
Yavrulari doğuran dişimin karni yine şişti sanırım 2. Göbek geliyo :D
[QUOTE=Netpolices25]Yaklaşık 3ncü aylarında renklerini gözle görülür vaziyet alır. Sakin olun yavrularınızın bir sıkıntısı yok :)[/QUOTE]
Internetten baktım 2 aylik yavrular normal anaç lepistes halini alıyor fakat benimkiler 90 LT akvaryumda hacimi olan bir akvaryumda renklenmeyince biraz endişelendim akvaryumda 3 dişi lepistes 15 adet de yavru var erkekleri oldu yavrulardan erkek çıkmazsa alicam
Yavrulari doğuran dişimin karni yine şişti sanırım 2. Göbek geliyo :D
Lepistes Yavrulari
Lepistes yavrularımın 23. Günü fakat sadece kuyruklarının uçlarında hafif siyahlık var bazılarında hiç yok 23 günde normalmidir ?
Lepistes yavrularımın 23. Günü fakat sadece kuyruklarının uçlarında hafif siyahlık var bazılarında hiç yok 23 günde normalmidir ?
SON MESAJLAR
- 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - Armatürk Armatür Kaliteli Mi neontetras, 01:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Hamile Lepistesim Midesi Garip Karahanlı, 01:19
Yeni Üye Forumu - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - Cüce Kerevit Beslenmesi Avoure, 00:32
Omurgasızlar - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? mrah, 00:20
Taban ve Gübreleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme ArifhbsAquatics, 23:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 18:38
Deniz Akvaryumları Genel - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x45x45 Işık Önerisi YigitKuzey, 20:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site bilgilialexa, 18:28
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Yıkama Ve Temizleme İkilemi nightybird, 17:53
Bitki Akvaryumları Genel - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? Samnastrp, 17:37
Bitki Akvaryumları Genel - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı ArifhbsAquatics, 15:25
Amerikan Tetraları - Lepistes Yavrularını Salma Zamanı nightybird, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Cinsi Nedir? ternapi, 13:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu Co2 Ve Gübresiz Bitkili Akvaryum İnsect, 09:32
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Yardım Tataaa4325, 09:25
Yeni Üye Forumu - Hagen Kum Orhan76, 09:01
Taban ve Gübreleme - İki Çiçekli Anubias Değeri Nedir? ArifhbsAquatics, 08:30
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 03:47
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 03:47
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 03:47
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 03:47
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:34
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:16
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:16
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:16
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:16
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:16
- Harika Formda Su Üstü Bitkisi ILGIN 01:52
- Bitki Makası Ve Cımbız ILGIN 01:52
- Prl Karides Arıyorum Takas Yöntemli ILGIN 01:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:17
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:17
- Microfex Kültürü sefailgaz 00:37
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 00:37
- L183-trifasciata Karides Omer901 00:07
- Sayika/ateş Ağız/elektrik Blue Acara/green Terör Uneys 22:50
- Temiz Akvaryumlar Uneys 22:50
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 22:47
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 22:36
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:28
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:28
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:28
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:26
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 19:51
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 19:51
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 19:51
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 19:51
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 18:29
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 18:29
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 18:18
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:15
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:15
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:42
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:39
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 15:59
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Fiyatı İndirdim Ch1988 15:53
- Yem Tablet BUCALILAR 15:25
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:25
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 15:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:57
- Akvaryum 30*30 metsi 13:57
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:53
KULLANICILAR
- 78 Online Kullanıcı, 44 Üye
Online Kullanıcılar
czafer58,
K0L0Ni,
oguzhanYeniBalik,
Mihrican,
floyd,
Öğretmen Ali,
Bare,
Akax,
mrah,
osman-01,
ali,
osmandbnl,
cheavy,
Azizdurdenn,
Cyber_Scout,
ahmetfiratozkaya,
Nitrotoluen,
Ahmet12345,
Karahanlı,
Ladres,
sedaterdem,
sina cen,
BTA,
Avoure,
Diplomi_qgsa,
Ehtiyar,
ternapi,
berkanozcann,
achiiles_622,
ardaagnaday,
Oquanus,
Kemalk41,
MertSoyumert,
ShowaSanshoku,
Zersher,
Laetacara,
Alican altintarı,
BoranPara,
Flawlessense,
UEK,
AmatorLepistesci,
Hidro Dinamik,
şansal,
Mhmtclk,
Taha Yanık,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.