ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
serkantakur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Haziran 2007 23:05
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
dede oldum ....
arkadaşlar yavrular hala cama yapışık vaziyette ... gifip geliyorlar .. bunlara yem vermem gerekimi ?su anda ?
dede oldum ....
insallah bişi olmaz anne balıga çok üzülürüm valla.... 4 balıga ara ara 4 adet bezelye verdim iştahla yediler ve hasta olan balıkta dahil hemen yediler bezelyeyi ...
insallah bişi olmaz anne balıga çok üzülürüm valla.... 4 balıga ara ara 4 adet bezelye verdim iştahla yediler ve hasta olan balıkta dahil hemen yediler bezelyeyi ...
herkeze hayırlı saglıklı balıklar ...
paki bu yavru balıkların dokundukları yere yapışıp kalmaları normalmi ?
dede oldum ....
Arkadaşlar bugün akvaryumumda 1 tane küçük yavru gördüm ve hemen diger büyük balıklarımı çıkardım. (3 erkek 1 dişi japon ) fakat akvaryumda ki yavrular vatoz gibi cama yapışıyorlar patlamamış yumurtalarda var ve yavru çıkmıyacak yumurtalarda pamukçuk gibi beyaz olmuş. Doğum anlarıda kaçıdım. . Gelelim esas soruna dogum yapan balığım, 3-4 gündür dipte takılıyor. Hiç yüzmüyor, kuytu bir yerde hep kendini saklıyor, arasıra yan yatıyor. Ama yem attıgım da hemen hareketleniyor. İştahlı bir şekilde yiyor. Bende kabız olmasından korktum bugün bezelye verdim bakalım sonuç ne olacak.halongan 2007-06-10 00:31:52
Arkadaşlar bugün akvaryumumda 1 tane küçük yavru gördüm ve hemen diger büyük balıklarımı çıkardım. (3 erkek 1 dişi japon ) fakat akvaryumda ki yavrular vatoz gibi cama yapışıyorlar patlamamış yumurtalarda var ve yavru çıkmıyacak yumurtalarda pamukçuk gibi beyaz olmuş. Doğum anlarıda kaçıdım. . Gelelim esas soruna dogum yapan balığım, 3-4 gündür dipte takılıyor. Hiç yüzmüyor, kuytu bir yerde hep kendini saklıyor, arasıra yan yatıyor. Ama yem attıgım da hemen hareketleniyor. İştahlı bir şekilde yiyor. Bende kabız olmasından korktum bugün bezelye verdim bakalım sonuç ne olacak.
akvaryum sehpası
tekerlerin çirkin görüntüsü için mobilyanın alt etek etrafından komple yerden 1 cm yüksekliğinde kuşak attırabilirsin
tekerlerin çirkin görüntüsü için mobilyanın alt etek etrafından komple yerden 1 cm yüksekliğinde kuşak attırabilirsin
arka fon calısmaya başladım yardım
alçı ile olmaz .. arka fon lar strafor üzerini fuga derz dolgusu ile kağlamanız gerek en az 2 kat sürereek
alçı ile olmaz .. arka fon lar strafor üzerini fuga derz dolgusu ile kağlamanız gerek en az 2 kat sürereek
Bambu ve Nitrat İlişkisi.
bende ki bambular bu şekilde sagda ki egri olan bambunun kökökü ortadaki diki olan bambu ydu kestim ve dik olan bambunun en üstteki ucunu normal mumu eritirek kapladım ...
[IMG">http://img412.imageshack.us/img412/1390/spa0029gn8.th. jpg
bende ki bambular bu şekilde sagda ki egri olan bambunun kökökü ortadaki diki olan bambu ydu kestim ve dik olan bambunun en üstteki ucunu normal mumu eritirek kapladım ...
[IMG">http://img412.imageshack.us/img412/1390/spa0029gn8.th. jpg
bambu denemesi
arkadaşlar bende 2 kök bambu vardı yaklaşık 25 -30 cm boylarında ve 2 sinide akvaryuma gömdüm ... köklerini kumun içine koydum .. japon beslediğim için japonlar bazen dışarıdaki köklere asılıyorlar ve koparıyorlar ...
ama şunu söylemek isterim..
70 litr lik +tetra ex 600 +atman 201 f kullandıgım akvaryumumda 2 aydır su bulanıklaşmasını yani sislenmeyi gideremedim ... ama bu 2 kök bambu 1.5 hafta da yani ortalama 10 günde işi çözdüler .. ve acayip bir şekilde her taraflarından çim salmaya filiz varmeye başladılar biraz daha büyüsünler ... kesicem parça parça çimlendirim akvaryumun içine koycam ..
ayrıca bilgilendirme amaçlı döliyim .. 2 kökten biri digerinden daha uzunn uzun olan su yüzeyinden yaprakları dışarıda kaldı kısa olan ise tamamen gömülü kaldı su içinde ve 2 sindede kötü belirti yok gayet saglıklılar ... denemelerim devam edicek ..
herkeze sağlıklı akvaryumlar ..
arkadaşlar bende 2 kök bambu vardı yaklaşık 25 -30 cm boylarında ve 2 sinide akvaryuma gömdüm ... köklerini kumun içine koydum .. japon beslediğim için japonlar bazen dışarıdaki köklere asılıyorlar ve koparıyorlar ...
70 litr lik +tetra ex 600 +atman 201 f kullandıgım akvaryumumda 2 aydır su bulanıklaşmasını yani sislenmeyi gideremedim ... ama bu 2 kök bambu 1.5 hafta da yani ortalama 10 günde işi çözdüler .. ve acayip bir şekilde her taraflarından çim salmaya filiz varmeye başladılar biraz daha büyüsünler ... kesicem parça parça çimlendirim akvaryumun içine koycam ..
ayrıca bilgilendirme amaçlı döliyim .. 2 kökten biri digerinden daha uzunn uzun olan su yüzeyinden yaprakları dışarıda kaldı kısa olan ise tamamen gömülü kaldı su içinde ve 2 sindede kötü belirti yok gayet saglıklılar ... denemelerim devam edicek ..
Bambu ve Nitrat İlişkisi.
Aguarium LİFETECH
[QUOTE=C.Ali]Siyah çakmaktaşı renginde olanlardan bahsediyorsanız malesef evet onlardan aldım.peki bu bulanıklık kumdan kaynaklansa bile hiç geçmezmi?[/QUOTE]
aynı dert bendede var dı dostum quvartz taş kullanıyordum .. suyu koydugum zaman en fazla 2 gün gidiyordu berraklık ve 70 lt tankta ex600 +at 201 iç filitre var genede sorunu çözemedim ..
çünki kumu kova içinde yıkadıkca ne kadar çok karıştırırsam o kadar suyu sisli yapıyordu ..
bu yüzden bugün tepem attı sahilden gittim midye kırıkları ve ince kum aldım güzelce yıkadım ve akvaryumu kurdum balıklar şu anda bekliyorlar filitreler çalışıyor ve su cam gibi oldu .. gece yarısı balıkları koyucam ...
serkantakur 2006-12-18 17:42:6
[QUOTE=C.Ali]Siyah çakmaktaşı renginde olanlardan bahsediyorsanız malesef evet onlardan aldım.peki bu bulanıklık kumdan kaynaklansa bile hiç geçmezmi?[/QUOTE]
aynı dert bendede var dı dostum quvartz taş kullanıyordum .. suyu koydugum zaman en fazla 2 gün gidiyordu berraklık ve 70 lt tankta ex600 +at 201 iç filitre var genede sorunu çözemedim ..
çünki kumu kova içinde yıkadıkca ne kadar çok karıştırırsam o kadar suyu sisli yapıyordu ..
bu yüzden bugün tepem attı sahilden gittim midye kırıkları ve ince kum aldım güzelce yıkadım ve akvaryumu kurdum balıklar şu anda bekliyorlar filitreler çalışıyor ve su cam gibi oldu .. gece yarısı balıkları koyucam ...
bu bulanıklık beni delirticek
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ..
herkeze selamlar ..
uzun süredir balık besliyordum 2 sene önce falan bıraktım ve 1 ay önce tekrar başladım ..neyse 2 ad grami 2 ad teleskop japon ve 4 adet kırmızı japon aldım .. balıkların çogu öldü sadece 3 ad kırmızı japonum kaldı .. ama 1 ay önce kurdugum akvaryumu mda hala suda bulanıklık sorunum var .. suyun rengi beyaz sarı falan değil ama sisli duruyor içindeki balıklar arka cama gittiginde karşıdan gözükmüyorlar o derece bulanık ve tepem atttı en sonunda 3 gün önce tetra ex 600 dış filitre aldım ve bunu iç filitre ile atman at 201 ile destekledim 3 gün dür çalışıyorlar ve hiç bir gelişme yok sadece 2 ci gün biraz açıklık oldu suda dış filitreyi takınca .. ve bügün gene tepem attı .. bütün kumu çıkardım .. kaynattım temizledim .. şimdi dışarıda bidonlarda suları dinlendiriyorum .. gene su değişimi yapıcam ..
not:
akvaryum boyutu 70*27*36 /70 ltr
yem :NUTRON COLOR
dış filitre :ex 600
iç filitre :at 2001
su düzenleyici :sera aqua
acaba kumdamı bir şey var çünki kum 1-2 sene önceki akvaryumumu körelttiğimden beri kuru bir şekilde duruyor .. yarın tekrar kurucam akvaryumu ..
herkeze sağlıklı balıklar
serkantakur 2006-12-17 22:59:17
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ..
herkeze selamlar ..
uzun süredir balık besliyordum 2 sene önce falan bıraktım ve 1 ay önce tekrar başladım ..neyse 2 ad grami 2 ad teleskop japon ve 4 adet kırmızı japon aldım .. balıkların çogu öldü sadece 3 ad kırmızı japonum kaldı .. ama 1 ay önce kurdugum akvaryumu mda hala suda bulanıklık sorunum var .. suyun rengi beyaz sarı falan değil ama sisli duruyor içindeki balıklar arka cama gittiginde karşıdan gözükmüyorlar o derece bulanık ve tepem atttı en sonunda 3 gün önce tetra ex 600 dış filitre aldım ve bunu iç filitre ile atman at 201 ile destekledim 3 gün dür çalışıyorlar ve hiç bir gelişme yok sadece 2 ci gün biraz açıklık oldu suda dış filitreyi takınca .. ve bügün gene tepem attı .. bütün kumu çıkardım .. kaynattım temizledim .. şimdi dışarıda bidonlarda suları dinlendiriyorum .. gene su değişimi yapıcam ..
not:
akvaryum boyutu 70*27*36 /70 ltr
yem :NUTRON COLOR
dış filitre :ex 600
iç filitre :at 2001
su düzenleyici :sera aqua
acaba kumdamı bir şey var çünki kum 1-2 sene önceki akvaryumumu körelttiğimden beri kuru bir şekilde duruyor .. yarın tekrar kurucam akvaryumu ..
herkeze sağlıklı balıklar
SON MESAJLAR
- Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi ahmetfiratozkaya, 00:50
Bitki Akvaryumları Genel - Japon Akv Başkanceto, 00:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor Tulpar99, 00:36
Yeni Üye Forumu - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Akvaryum Elyaf Çok Pis Yicoz2012, 00:27
Yeni Üye Forumu - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - Doğuma Daha Var Mı ? Gokalpp, 22:32
Yeni Üye Forumu - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Hangi Tür Karides Daha İyi Buğra.B, 22:20
Omurgasızlar - Shallow Tank HarunYILDIRIM, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme MCY4, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Ehtiyar, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Balığım Doğurdu 6 Yavru oktay42, 18:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuyruk Erimesi Helpmep89, 18:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu MasterChief, 10:26
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum Orhan76, 10:20
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 00:40
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:24
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 00:22
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 00:22
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 00:20
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 00:20
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 00:17
- Black Flame Wood cagdas_0606 00:08
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 23:40
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 23:39
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:27
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:27
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:25
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:25
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:25
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 23:10
- Clear Akvaryum Ve Mdf Dolabı Serdariekrem 22:51
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:50
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 22:43
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 22:43
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 22:20
- Christmas Moss Furkann 22:20
- Bronz Çöpçü Corydoras Aeneus akomania 21:56
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 21:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 21:07
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:45
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 20:45
- Hb.white Big Dorsal Dişi jaloreef 20:44
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 20:44
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:37
- Mikro Kurt wallece 20:16
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:57
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 19:57
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 19:47
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 19:43
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 19:42
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 19:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 19:30
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 19:20
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 19:20
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 18:53
- Super Red Pleco Yavruları Tuby 17:44
- Corydoras Gold Laser Dişi Arıyorum Corydoras.gram 17:33
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 16:42
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 4 Adet Frontoza ferhattt 16:34
KULLANICILAR
- 145 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
akmehmet,
alpernar,
Ra93,
ilh4n,
Vartego,
CnBrtcn,
bluesbant,
Zorlu79,
SGY,
FatihBezirgan,
kenjori,
kadirik,
Yusakorkmaz,
tgrlrgn,
EmrePekin,
Akax,
bülentseyrek,
erosennin,
husnu58,
sakpolat,
Osmanoğlu,
R0h1rr1m,
Hüdai,
Tulpar99,
Ömer t,
kdrackgz,
Rabios,
Vlademirol,
AmatorAkvryumcu,
ybasarkan,
BarisD,
Kaya0606,
MGA05,
ternapi,
tuncer1461,
dimbeleth,
Balik76,
Bettasevdalisi,
dark blue,
barskels,
Hobilik,
palankesli,
Oquanus,
ArifhbsAquatics,
cagdas_0606,
ilkertesko,
Duran01,
alicanakarsu,
bendeniztayfun,
emirhana,
MCY4,
isssmailak,
kaygsz50,
24med11,
luciferbetta,
Berke39,
Maverickse,
Emirhans28,
Ehtiyar,
Kabasakal22,
grendel1984,
efsane07,
topcuoglu53,
recklesstr,
Eymn20,
jaloreef,
feridunabivari,
Furcifer,
Ogvrcn,
nikon_,
Tenebris,
karavezir,
Dennacymn,
Başkan çeto,
oktay42,
hashüs,
Redrainbow,
gorkemortakci,
Buğra.B,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.