ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
suqer28
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Ekim 2020 16:15
Toplam Mesaj:
54 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
HAKAN ÇALIK
Doğum Tarihi:
19 Ağustos 1995
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar Programcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
100x40x50
Labidochromis caeruleus (Sarı Prenses)
Pseudotropheus Demasoni
Hakan ÇALIK
SON 10 MESAJI
Demasoni Ölümleri Hakkında
[QUOTE=ismet24]Filtreleme yetersiz,
Verdiğiniz Yem miktarı hakkında bilgi verirseniz iyi olur,
Su değişimi kullandığınız su dinlenmiş su mu, su sıcaklık farkı hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
Her hafta tuz atmayın[/QUOTE]
Uzun zamandır aynı fitrelemeyi kullanıyorum yeni gelişen bir olay, yem yiyebilecekleri kadar veriyorum günde 2 kez, su her zaman bir haftalık dinlenmiş su sıcaklık farklı yok standart 26 derece tuzu atmamaya çalışıcam.
[QUOTE=ismet24]Filtreleme yetersiz,
Verdiğiniz Yem miktarı hakkında bilgi verirseniz iyi olur,
Su değişimi kullandığınız su dinlenmiş su mu, su sıcaklık farkı hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
Her hafta tuz atmayın[/QUOTE]
Uzun zamandır aynı fitrelemeyi kullanıyorum yeni gelişen bir olay, yem yiyebilecekleri kadar veriyorum günde 2 kez, su her zaman bir haftalık dinlenmiş su sıcaklık farklı yok standart 26 derece tuzu atmamaya çalışıcam.
Demasoni Ölümleri Hakkında
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır haftada bir kere veya iki kere demasonilerimde nedenini anlamadığım bir ölüm meydana gelmekte akvaryum 200 litre haftada bir 20 iki haftada bir 40 lt su değişimi yapıyorum olay su değişimden sonra meydana gelen bir durum değil su değişiminden 5-6 gün sonra yaşanıyor genelde aynı akvaryumda demasoni,sp yavruları ve yetişkin spler var fakat ölüm sadece yetişkin demasoni ve yavru demasonilerde oluyor sorun neden kaynaklıdır yardımlarınızı rica ediyorum. Ölen balıklar sanki günler öncesinden ölmüş gibi kokuyolar ve hafif çürümüş gibi oluyorlar. En son can çekişen balığın ve akvaryumun resimlerini ekliyorum.
Akvaryumlar ilgili gerekli bilgiler ; (Ek olarak istedidiklerinizi yorumda belirtin tüm özellikleri yazarım)
Akvaryum yaşı yaklaşık 1 sene
Akvaryum Hacim : 200 LT
Dış filtre : Aqua Magic EXC 500 (Filtre malzemeleri : Seramik, sünger,biyolojik sünger,eurostar substrat,elyaf)
İki adet pipo filtre bulunuyor.
Akvaryum Isı : 26 Derece
Su değişimi : Haftada bir 20 LT İki haftada bir 40 LT
Yem : Tetra Pro Algea, Sera Granugreen
Canlı sayısı : 7 tane yetişkin SP - 7 Yetişkin Demasoniden kalan 2 Demasoni toplam 9 diyebiliriz yani ve 40 a yakın 1.5 aylık SP-Demasoni karışık yavru.
Ek olarak : Her su değişiminde 1 tablet kaya tuzu atıyorum SP lerde bazen kuma sürtünme sorunu var fakat demasonilerde göremedim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190142531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143561.jpg[/IMG]
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır haftada bir kere veya iki kere demasonilerimde nedenini anlamadığım bir ölüm meydana gelmekte akvaryum 200 litre haftada bir 20 iki haftada bir 40 lt su değişimi yapıyorum olay su değişimden sonra meydana gelen bir durum değil su değişiminden 5-6 gün sonra yaşanıyor genelde aynı akvaryumda demasoni,sp yavruları ve yetişkin spler var fakat ölüm sadece yetişkin demasoni ve yavru demasonilerde oluyor sorun neden kaynaklıdır yardımlarınızı rica ediyorum. Ölen balıklar sanki günler öncesinden ölmüş gibi kokuyolar ve hafif çürümüş gibi oluyorlar. En son can çekişen balığın ve akvaryumun resimlerini ekliyorum.
Akvaryumlar ilgili gerekli bilgiler ; (Ek olarak istedidiklerinizi yorumda belirtin tüm özellikleri yazarım)
Dış filtre : Aqua Magic EXC 500 (Filtre malzemeleri : Seramik, sünger,biyolojik sünger,eurostar substrat,elyaf)
Yem : Tetra Pro Algea, Sera Granugreen
Canlı sayısı : 7 tane yetişkin SP - 7 Yetişkin Demasoniden kalan 2 Demasoni toplam 9 diyebiliriz yani ve 40 a yakın 1.5 aylık SP-Demasoni karışık yavru.
Ek olarak : Her su değişiminde 1 tablet kaya tuzu atıyorum SP lerde bazen kuma sürtünme sorunu var fakat demasonilerde göremedim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190142531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143561.jpg[/IMG]
Demasoni Ölümleri Hk.
[QUOTE=johnnyblaze]Tankınızın görselini inceledim lakin düşünüyorum ama aklıma başka bir neden gelmiyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. [/QUOTE]
İlginiz için teşekkür ederim, bende ilk defa bu şekilde sorunla karşılaştım neden kaynaklı olduğu bir türlü çözemedim dediğiniz gibi umarım tecrübeleri arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Fotoğraflarını attığım balıkta öldü maalesef :( nedeni ne olabilir arkadaşlar yardım edebilecek olan var mı ?
Bir demasoni daha ölmek üzere sorunu çözemiyorum teker teker gidiyor balıklar yardımcı olabilicek yok mu ?
[QUOTE=johnnyblaze]Tankınızın görselini inceledim lakin düşünüyorum ama aklıma başka bir neden gelmiyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. [/QUOTE]
İlginiz için teşekkür ederim, bende ilk defa bu şekilde sorunla karşılaştım neden kaynaklı olduğu bir türlü çözemedim dediğiniz gibi umarım tecrübeleri arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Fotoğraflarını attığım balıkta öldü maalesef :( nedeni ne olabilir arkadaşlar yardım edebilecek olan var mı ?
Bir demasoni daha ölmek üzere sorunu çözemiyorum teker teker gidiyor balıklar yardımcı olabilicek yok mu ?
Demasoni Ölümleri Hk.
[QUOTE=johnnyblaze]Üzüldüm geçmiş olsun. Sp yoğunluklu tankınızda demasoni beslemek hata olmuş. Sanırım Prensesleriniz için bir besleme yapıyorsunuz. Prensesleriniz protein ağırlıklı yemi sindirebilir. Demasoni ise tamamen otçuldur. Protein ağırlıklı yemleri sindiremezler. Balık kaybınız sarı prenseslerinize verdiğiniz ve Demasonilerinizin de yediği protein ağırlıklı yem olabilir.[/QUOTE]
Aslında öyle bir sorun olacağını düşünerek tamamen bitkisel ağırlıklı besliyorum yemler Tetra Pro Algea ve Sera Granugreen, ayda bir kere belki Sera Granured. Dediğim gibi aynı sorun yavru demasonilerdede var yem olarak rotifish kabuksuz artemia ve tetra pro algea veriyorum toz hale getirip.
[QUOTE=johnnyblaze]Üzüldüm geçmiş olsun. Sp yoğunluklu tankınızda demasoni beslemek hata olmuş. Sanırım Prensesleriniz için bir besleme yapıyorsunuz. Prensesleriniz protein ağırlıklı yemi sindirebilir. Demasoni ise tamamen otçuldur. Protein ağırlıklı yemleri sindiremezler. Balık kaybınız sarı prenseslerinize verdiğiniz ve Demasonilerinizin de yediği protein ağırlıklı yem olabilir.[/QUOTE]
Aslında öyle bir sorun olacağını düşünerek tamamen bitkisel ağırlıklı besliyorum yemler Tetra Pro Algea ve Sera Granugreen, ayda bir kere belki Sera Granured. Dediğim gibi aynı sorun yavru demasonilerdede var yem olarak rotifish kabuksuz artemia ve tetra pro algea veriyorum toz hale getirip.
Demasoni Ölümleri Hk.
[B]Akvaryumlar ilgili gerekli bilgiler ; (Ek olarak istedidiklerinizi yorumda belirtin tüm özellikleri yazarım)
Dış filtre : Aqua Magic EXC 500 (Filtre malzemeleri : Sünger,biyolojik sünger,eurostar substrat,elyaf)
Canlı sayısı : 7 tane yetişkin SP - 7 Yetişkin Demasoniden kalan 3 Demasoni toplam 10 diyebiliriz yani ve 40 a yakın 1.5 aylık SP-Demasoni karışık yavru.
Ek olarak : Her su değişiminde 1 tablet kaya tuzu atıyorum SP lerde bazen kuma sürtünme sorunu var fakat demasonilerde göremedim.[/B]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190142531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143561.jpg[/IMG][EDIT]suqer28,2019-12-01 01:46:11[/EDIT]
[B]Akvaryumlar ilgili gerekli bilgiler ; (Ek olarak istedidiklerinizi yorumda belirtin tüm özellikleri yazarım)
Dış filtre : Aqua Magic EXC 500 (Filtre malzemeleri : Sünger,biyolojik sünger,eurostar substrat,elyaf)
Canlı sayısı : 7 tane yetişkin SP - 7 Yetişkin Demasoniden kalan 3 Demasoni toplam 10 diyebiliriz yani ve 40 a yakın 1.5 aylık SP-Demasoni karışık yavru.
Ek olarak : Her su değişiminde 1 tablet kaya tuzu atıyorum SP lerde bazen kuma sürtünme sorunu var fakat demasonilerde göremedim.[/B]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190142531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136362/011220190143561.jpg[/IMG][EDIT]suqer28,2019-12-01 01:46:11[/EDIT]
Yeni Kurduğum Akvaryumum
Akvaryum güzel olmuş ferah duruyor. [:nazar:] İlerleyen dönemlere doğru balık sayısı artacaksa dış fitre şart şimdilik iç filtre yeterli düzenli olarak dip çekimi ve su değişimi yapılması gerekiyor.
Akvaryum güzel olmuş ferah duruyor. [:nazar:] İlerleyen dönemlere doğru balık sayısı artacaksa dış fitre şart şimdilik iç filtre yeterli düzenli olarak dip çekimi ve su değişimi yapılması gerekiyor.
Demasoni Yavrulama Hakkında
[QUOTE=Kınayu]
Şöylede bir durum var bakmakta olduğunuz tür bitkisel beslenen bir tür .Demasonilerine ağırlık olarak bitkisel bir yem diyeti uyguluyorsan yeme olasılığı daha,da zor bir ihtimal çok çok aç kalmadıktan sonra tabi buna güvenip fazlada kontrolü elden bırakmamak lazım [:iyi:][/QUOTE]
Evet genellikle bitkisel yem kullanıyorum sera granugreen ve tetra pro algae vb. akşam eve geldiğimde hepsini çıkarmıştı meydana bende anneyi ayırdım yavrular şuan sağlıklı görünüyor yem olarak artemia vermeye devam ediyorum.
[QUOTE=Kınayu]
Şöylede bir durum var bakmakta olduğunuz tür bitkisel beslenen bir tür .Demasonilerine ağırlık olarak bitkisel bir yem diyeti uyguluyorsan yeme olasılığı daha,da zor bir ihtimal çok çok aç kalmadıktan sonra tabi buna güvenip fazlada kontrolü elden bırakmamak lazım [:iyi:][/QUOTE]
Evet genellikle bitkisel yem kullanıyorum sera granugreen ve tetra pro algae vb. akşam eve geldiğimde hepsini çıkarmıştı meydana bende anneyi ayırdım yavrular şuan sağlıklı görünüyor yem olarak artemia vermeye devam ediyorum.
[QUOTE=bgraky]Anneyi kusturun ve yavruları yavruluğa alın. Tankta sadece demasoni olsa bile yavruları ayırmak önemli diye biliyorum. Yavruların eğer keseleri varsa yemleme yapmanız gerekmez, ancak keselerinden beslenmeleri tamamlandıysa mikro yem verebilirsiniz. Veya demasoniler için kullandığınız yemi ezerek çok küçük parçalar olarak verebilirsiniz. Ben o şekilde yaptım gayet sağlıklı bir şekilde büyüyorlar Maşallah.[/QUOTE]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar yeni yavrularınız hayırlı olsun güle güle bakın [:iyi:] Bu dediğiniz doğal bir süreç anne yavruları güvende hissetmediğimden geri arada ağzına alıp topluyorsa yeme durumu olacağını sanmıyorum çok büyük bir panik ve strese sokacak bir durum olmadıktan sonra .
Anne tam olarak yavruların güvende olduklarına ve kendilerini kurtardıklarına kanaat getirdiğinde salar ve bir daha zaten istesenizde yavruları ağzına alıp bakmaz .[/QUOTE]
Cevap için teşekkürler, pek kusturma taraftarı değilim açıkçası doğal olması daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Yavrularda kese yok bıraksan sağlıklı bir şekilde yaşarlar ama enteresan olan anneleri bir türlü rahat bırakmıyor @Kınayu hocamın dediği durum mantıklı geliyor güvende hissetmeleri açısından bırakmıyorda olabilir yem olarak artemia veriyorum ama tül şeklinde yavrulukta oldukları için yediklerini net olarak gözlemleyemiyorum yavruları yeme durumu olmuyorsa bekleme taraftarıyım.
[QUOTE=bgraky]Anneyi kusturun ve yavruları yavruluğa alın. Tankta sadece demasoni olsa bile yavruları ayırmak önemli diye biliyorum. Yavruların eğer keseleri varsa yemleme yapmanız gerekmez, ancak keselerinden beslenmeleri tamamlandıysa mikro yem verebilirsiniz. Veya demasoniler için kullandığınız yemi ezerek çok küçük parçalar olarak verebilirsiniz. Ben o şekilde yaptım gayet sağlıklı bir şekilde büyüyorlar Maşallah.[/QUOTE]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar yeni yavrularınız hayırlı olsun güle güle bakın [:iyi:] Bu dediğiniz doğal bir süreç anne yavruları güvende hissetmediğimden geri arada ağzına alıp topluyorsa yeme durumu olacağını sanmıyorum çok büyük bir panik ve strese sokacak bir durum olmadıktan sonra .
Anne tam olarak yavruların güvende olduklarına ve kendilerini kurtardıklarına kanaat getirdiğinde salar ve bir daha zaten istesenizde yavruları ağzına alıp bakmaz .[/QUOTE]
Cevap için teşekkürler, pek kusturma taraftarı değilim açıkçası doğal olması daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Yavrularda kese yok bıraksan sağlıklı bir şekilde yaşarlar ama enteresan olan anneleri bir türlü rahat bırakmıyor @Kınayu hocamın dediği durum mantıklı geliyor güvende hissetmeleri açısından bırakmıyorda olabilir yem olarak artemia veriyorum ama tül şeklinde yavrulukta oldukları için yediklerini net olarak gözlemleyemiyorum yavruları yeme durumu olmuyorsa bekleme taraftarıyım.
[QUOTE=deriinmavi]Yeriniz müsaitse anneyi ayırın yabrular o boyda çok kolay şekilde tek başlarına büyüyebilirler[/QUOTE]
Teşekkürler ağzından çıkarırsa ayırıcam bakalım yavruları yeme gibi riski var mıdır ?
[QUOTE=deriinmavi]Yeriniz müsaitse anneyi ayırın yabrular o boyda çok kolay şekilde tek başlarına büyüyebilirler[/QUOTE]
Teşekkürler ağzından çıkarırsa ayırıcam bakalım yavruları yeme gibi riski var mıdır ?
Merhaba arkadaşlar ağzı dolu olan demasoni geçtiğimiz cumartesi yani 4 gün önce yavruladı ama 4 gündür hemen hemen hergün yavruları tekrar ağzına alıyor 24 saatin 3-4 saati ancak yavrular dışarıda serbest geziyor. Balık tekrar yavruları bıraktığı zaman anneyi ayırmalı mıyım, yavruları yeme riski var mı veya normal bir durum mu? Konu hakkında tecrübeli olanlardan cevap bekliyorum.
Teşekkürler iyi hobiler.
Merhaba arkadaşlar ağzı dolu olan demasoni geçtiğimiz cumartesi yani 4 gün önce yavruladı ama 4 gündür hemen hemen hergün yavruları tekrar ağzına alıyor 24 saatin 3-4 saati ancak yavrular dışarıda serbest geziyor. Balık tekrar yavruları bıraktığı zaman anneyi ayırmalı mıyım, yavruları yeme riski var mı veya normal bir durum mu? Konu hakkında tecrübeli olanlardan cevap bekliyorum.
Teşekkürler iyi hobiler.
SON MESAJLAR
- Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim KartalŞafak, 11:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Shallow Tank mmemati, 11:03
Akvaryum Tanıtımı - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor scorpion26, 09:57
Yeni Üye Forumu - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Bitkilerde Çürüme Yasin034, 09:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 11:02
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 10:56
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:49
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 10:36
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 10:36
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 10:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:30
- Co2 Regülatör Set egedin 10:26
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:13
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:13
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:13
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 10:03
- Tetra 300w Isıtıcı Ve Çeşitli Malzemeler diaslayt 09:52
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 09:52
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:37
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:37
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 09:37
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:37
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:37
- Red Tiger Lotus nikon_ 09:37
- Malzeme propecia 09:25
- Set Akvaryum propecia 09:25
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:18
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 09:18
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 09:18
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 09:18
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 08:58
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 08:35
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:35
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:35
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:35
- Bio Sünger Brdk64 08:10
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 08:10
- Ryunkin, Orando, Ranchu EKAR 07:50
- Christmas Moss Ve Katil Salyangoz stopsound 07:49
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 07:36
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 07:36
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 07:13
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:13
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 07:13
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 03:16
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:26
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 01:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 01:07
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:04
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 00:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
KULLANICILAR
- 144 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
atiryaki,
scorpion26,
İsmail YILDIRIM,
gokhankum,
ozgurtpcogl,
Cloudbuster,
sengulturker,
mmemati,
Sogan,
hounddog,
Koksal Gurkan,
forester64,
Hidro Dinamik,
darkaura,
MasterChief,
emreymd,
alexmiladora,
MiSoSiKiaN,
ali gül,
gorkemortakci,
SaRCoPhiLiuS,
kadirik,
xellence07,
Gastropoda,
mgokturk,
cpu1803,
AmatorAkvryumcu,
karadeniz37,
hasancn,
osmandbnl,
laryscrl,
husnu58,
Aguamentist,
KartalŞafak,
scrap,
Serdariekrem,
Orhan76,
Akax,
Burak PEKDEMİR,
Rafayel,
busratanirkan,
Oasis,
kenjori,
reprise,
cckk,
yigit6565,
Serkanilhan,
AzizArif,
alpernar,
paXua,
abunil,
tsp7,
kdrackgz,
Aqua Discovery,
Hobilik,
darkLightning0,
İskorpit,
Jeveux,
iakyol,
isssmailak,
Vlademirol,
Mirza Adar,
mk2murat,
ahmetfiratozkaya,
akomania,
Mert akcan,
delir,
Yasin034,
Tuna2134,
MustafaŞ,
berkeyazer,
wallece,
MuTLu,
Kedili88,
Legionsgamer,
nailsanver,
zekigonlum,
heybetmahir,
Gunell46,
erdalakçay,
fahrettin,
ercbyk,
macagil,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.