ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GreenGlass
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
498
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ekim 2024 17:14
Toplam Mesaj:
433 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arkun Acar
Doğum Tarihi:
01 Nisan 1987
İl:
Bursa
Meslek:
Doğa Akvaryumu Mağazası
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Mirkwood - 80x45x40h - Ht
Merhabalar,
Son durum [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/191020212232271.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/191020212233321.jpg[/IMG][EDIT]Arkun,2021-10-19 22:33:37[/EDIT]
Merhabalar,
Son durum [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/191020212232271.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/191020212233321.jpg[/IMG][EDIT]Arkun,2021-10-19 22:33:37[/EDIT]
Merhaba,
Son durum şu şekilde,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/240920211605151.jpg[/IMG]
Merhaba,
Son durum şu şekilde,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/240920211605151.jpg[/IMG]
[QUOTE=themutlu]Harika bir tank güzel günlerde besleyin.Su 50 h ve basınc konusu kafama takıldı 50 h yuksekmi orandalar için.[/QUOTE]
Selamlar. 50h ışığın tabana ulaşması için biraz yüksek bir ölçü ama ona göre bir aydınlatma kullanırsanız problem olmaz.[:)]
[QUOTE=themutlu]Harika bir tank güzel günlerde besleyin.Su 50 h ve basınc konusu kafama takıldı 50 h yuksekmi orandalar için.[/QUOTE]
Selamlar. 50h ışığın tabana ulaşması için biraz yüksek bir ölçü ama ona göre bir aydınlatma kullanırsanız problem olmaz.[:)]
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra yeniden burada paylaşımlar yapmak istedim. Mirkwood olarak kurmuş olduğum tankımda uzun çalışmalar sonucunda belli bir seviyeye sonunda ulaştım. Ancak bu süreçte türlü türlü yosunlar, problemler oldukça kötü seviyeler gördüm. Yine de bıkmadan usanmadan devam ettim. Neredeyse 2 yıl geçti ve bu tank hala bozulmadan yaşamına devam etmekte. Aktif toprak tamamen ömrünü yitirdi ve bir daha zemine hiçbir katkı ilavem olmadı. Toprakta belli oranda erimeler oluştu ve toz haline geldi ancak buna rağmen her şey yolunda.
Henüz nihai duruma gelmiş değil ancak şu anda yosunlardan arınmış ve toparlanmış bir seviyeye gelmiş durumdayız. Bu süreçte çok fazla tecrübe kazanmış olduğumu söyleyebilirim. Şimdilik genel bir görüntü olarak şu fotoğrafı paylaşabilirim. Telegramda Bitkili Akvaryum Bilgi Paylaşım Grubu olarak grubum devam etmektedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/090920211240391.jpg[/IMG]
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra yeniden burada paylaşımlar yapmak istedim. Mirkwood olarak kurmuş olduğum tankımda uzun çalışmalar sonucunda belli bir seviyeye sonunda ulaştım. Ancak bu süreçte türlü türlü yosunlar, problemler oldukça kötü seviyeler gördüm. Yine de bıkmadan usanmadan devam ettim. Neredeyse 2 yıl geçti ve bu tank hala bozulmadan yaşamına devam etmekte. Aktif toprak tamamen ömrünü yitirdi ve bir daha zemine hiçbir katkı ilavem olmadı. Toprakta belli oranda erimeler oluştu ve toz haline geldi ancak buna rağmen her şey yolunda.
Henüz nihai duruma gelmiş değil ancak şu anda yosunlardan arınmış ve toparlanmış bir seviyeye gelmiş durumdayız. Bu süreçte çok fazla tecrübe kazanmış olduğumu söyleyebilirim. Şimdilik genel bir görüntü olarak şu fotoğrafı paylaşabilirim. Telegramda Bitkili Akvaryum Bilgi Paylaşım Grubu olarak grubum devam etmektedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/113544/090920211240391.jpg[/IMG]
Firefly Armatürler Hakkında
[QUOTE=EmreKircan]Son yorumun üzerinden baya süre geçmiş. Arkun bey tankınızdaki son gelişmeler hakkında bilgi verirmisiniz ? Armatürü uzun süre kullanmış kişi olarak neler söylebilirsiniz ? Başka kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Amatör armatürle ugraşmak yerine hazır bir sistem almayı istiyorum. Piyasada çok fazla marka ve model var . Kararsız kaldım. [/QUOTE]
Emre Bey merhaba,
Şu anda yerli üretim olarak ve kendini kanıtlamış bir ürün olarak Firefly kesinlikle kullanılabilir. Ben uzun zamandır kullanıyorum, başka kullanan arkadaşlarımız da mevcut, üründen herkes genel olarak memnun ve çok başarılı sonuçlar elde edildi. Eğer ithal bir ürün alacaksanız tabi ki piyasa da kaliteli epey ürün var ama fiyatları çok yüksek.
Benim tankımda durum fena değil ama ben gübre dengesizlikleri sebebiyle tam istediğim seviyeye hala gelemedim. Ulaştığımda bilgilendirme yapacağım.
[QUOTE=EmreKircan]Son yorumun üzerinden baya süre geçmiş. Arkun bey tankınızdaki son gelişmeler hakkında bilgi verirmisiniz ? Armatürü uzun süre kullanmış kişi olarak neler söylebilirsiniz ? Başka kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Amatör armatürle ugraşmak yerine hazır bir sistem almayı istiyorum. Piyasada çok fazla marka ve model var . Kararsız kaldım. [/QUOTE]
Emre Bey merhaba,
Şu anda yerli üretim olarak ve kendini kanıtlamış bir ürün olarak Firefly kesinlikle kullanılabilir. Ben uzun zamandır kullanıyorum, başka kullanan arkadaşlarımız da mevcut, üründen herkes genel olarak memnun ve çok başarılı sonuçlar elde edildi. Eğer ithal bir ürün alacaksanız tabi ki piyasa da kaliteli epey ürün var ama fiyatları çok yüksek.
Benim tankımda durum fena değil ama ben gübre dengesizlikleri sebebiyle tam istediğim seviyeye hala gelemedim. Ulaştığımda bilgilendirme yapacağım.
Adım Adım Bitkili Akvaryuma Geçiş Aşamaları
Selamlar,
1. Bu kadar çalışma ve yeni bir kurulum için bence eski akvaryumdaki suyun kullanılmasına hiç gerek yok. Eski akvaryumdaki suyu hortum ve filtre temizliği kullanıp atın derim. Eski filtredeki biyolojik malzemenin yıkanması için akv. suyu kullanılması buradaki faydalı bakterilerin ölmemesi için çok fayda sağlar ama zaten onları da atacağınız için aslında yeni bir kurulumdan pek farkınız yok. O sebeple suyu da dökün gitsin.
7. Lav kırığı ile hagen arasına da sineklik koymanızı tavsiye ederim. Burada hagen yerine daha kaliteli bir nötr kum kullanmanız hatta mümkün ise aktif toprak kullanmanızı tavsiye ederim. Hagen artık kabul görmeyen bir zemin olmuş durumda. Bitkili akvaryumlarda sonradan değiştirilmesi mümkün olmayan tek şey zeminde kullanılan malzemedir. Bu noktada pişman olmamak için çok iyi düşünmeniz gerekiyor ve iyi bir yatırım her zaman fayda sağlar.
9. Bitkiler diğer canlılar kadar akvaryum su değerlerinden etkilenmezler. Şöyle ki bir bitki susuz günlerce yaşayabilirken, bir balık dakikalar içinde ölebiliyor buna göre düşünün. Bitkileri direk ekin derim.
12. Bakteri kültürü fayda sağlar.
13. Isıtıcı hala kullanmıyoruz hatta ben evde hala fan kullanıyorum. Termometreye bakıp gerekirse takmayabilirsiniz. Bitkili tanklarda derece 22-23 idealdir. 26 derecenin üstünde gelişim iyice yavaşlar.
14. İç filtreyi direk çıkarın, yüzey temizleyici temin edin. Bitkili akvaryumlarda gerekliliktir.
23. Hiç gerek yok direk bitkileri dikin. Balıkların 30 gün sonra eklenmesi uygun.
Selamlar,
1. Bu kadar çalışma ve yeni bir kurulum için bence eski akvaryumdaki suyun kullanılmasına hiç gerek yok. Eski akvaryumdaki suyu hortum ve filtre temizliği kullanıp atın derim. Eski filtredeki biyolojik malzemenin yıkanması için akv. suyu kullanılması buradaki faydalı bakterilerin ölmemesi için çok fayda sağlar ama zaten onları da atacağınız için aslında yeni bir kurulumdan pek farkınız yok. O sebeple suyu da dökün gitsin.
7. Lav kırığı ile hagen arasına da sineklik koymanızı tavsiye ederim. Burada hagen yerine daha kaliteli bir nötr kum kullanmanız hatta mümkün ise aktif toprak kullanmanızı tavsiye ederim. Hagen artık kabul görmeyen bir zemin olmuş durumda. Bitkili akvaryumlarda sonradan değiştirilmesi mümkün olmayan tek şey zeminde kullanılan malzemedir. Bu noktada pişman olmamak için çok iyi düşünmeniz gerekiyor ve iyi bir yatırım her zaman fayda sağlar.
9. Bitkiler diğer canlılar kadar akvaryum su değerlerinden etkilenmezler. Şöyle ki bir bitki susuz günlerce yaşayabilirken, bir balık dakikalar içinde ölebiliyor buna göre düşünün. Bitkileri direk ekin derim.
12. Bakteri kültürü fayda sağlar.
13. Isıtıcı hala kullanmıyoruz hatta ben evde hala fan kullanıyorum. Termometreye bakıp gerekirse takmayabilirsiniz. Bitkili tanklarda derece 22-23 idealdir. 26 derecenin üstünde gelişim iyice yavaşlar.
14. İç filtreyi direk çıkarın, yüzey temizleyici temin edin. Bitkili akvaryumlarda gerekliliktir.
23. Hiç gerek yok direk bitkileri dikin. Balıkların 30 gün sonra eklenmesi uygun.
Bitkili Tank
Selamlar,
1. Bitkili tanklarda ne kadar çok çevrim o kadar faydadır. En az ise tankı 5 kez çeviren bir filtre gerekir. Şelale filtre yerine dış filtre öneririm.
2. Excel in böyle bir etkisi yoktur.
3. Dere kumu doğal bir kumdur. Misket gübre sağlanarak içeriği arttırılabilir. Sıvı gübrelerle takviye edildiği sürece nötr kumlarda bile iyi sonuçlar alınırken dere kumunda kesinlikle alınabilir. Ancak günümüzde aktif topraklar daha etkili sonuç vermektedir. Ufak bir tankınız olduğu içi aktif toprak öneririm.[EDIT]Arkun,2020-12-03 08:04:40[/EDIT]
Selamlar,
1. Bitkili tanklarda ne kadar çok çevrim o kadar faydadır. En az ise tankı 5 kez çeviren bir filtre gerekir. Şelale filtre yerine dış filtre öneririm.
2. Excel in böyle bir etkisi yoktur.
3. Dere kumu doğal bir kumdur. Misket gübre sağlanarak içeriği arttırılabilir. Sıvı gübrelerle takviye edildiği sürece nötr kumlarda bile iyi sonuçlar alınırken dere kumunda kesinlikle alınabilir. Ancak günümüzde aktif topraklar daha etkili sonuç vermektedir. Ufak bir tankınız olduğu içi aktif toprak öneririm.[EDIT]Arkun,2020-12-03 08:04:40[/EDIT]
Rotola Neden Böyle Formsuz ( Sadece Rotola)
Merhaba,
Bu iş görüldüğü kadar basit değil. Diğer bitkiler hangileri? Besin gereksinimleri düşük bitkilerse onların formu iyi olup, rotala olmayabilir. Rotala orta düzeyde tecrübe isteyen bir bitkidir.
Merhaba,
Bu iş görüldüğü kadar basit değil. Diğer bitkiler hangileri? Besin gereksinimleri düşük bitkilerse onların formu iyi olup, rotala olmayabilir. Rotala orta düzeyde tecrübe isteyen bir bitkidir.
Rotola Neden Böyle Formsuz ( Sadece Rotola)
Merhaba,
Belirgin gübre eksikliği gözlenmektedir. Eski yapraklarda form bozukluklarının başlıca sebepleri makro gübre eksiklikleri olmaktadır. Bitki alt yapraklardan makro ihtiyaçlarını toplayıp yeni yapraklara taşır. Bu durumda alt yapraklarda çürümeler başlar. Fosfat ve nitrat testi alıp ölçmenizi tavsiye ederim.
İlave olarak tabi ki CO2 ölçümü de yapmalısınız.
Merhaba,
Belirgin gübre eksikliği gözlenmektedir. Eski yapraklarda form bozukluklarının başlıca sebepleri makro gübre eksiklikleri olmaktadır. Bitki alt yapraklardan makro ihtiyaçlarını toplayıp yeni yapraklara taşır. Bu durumda alt yapraklarda çürümeler başlar. Fosfat ve nitrat testi alıp ölçmenizi tavsiye ederim.
İlave olarak tabi ki CO2 ölçümü de yapmalısınız.
Co2 Ve Oksijen Dengesi İle İlgili
[QUOTE=Deniz.Deniz]Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Reeflower sıvı carbon kullanıyorum. [/QUOTE]
Merhaba,
Sıvı karbon yani excel sıvısı bitkilerin co2 ihtiyacını karşılamaktan ziyade yan etkisi olan yosunlara karşı negatif etkisi sebebiyle kullanılmaktadır. Bitkilerin CO2 ihtiyacını karşılamak için başka sistemlere ihtiyaç vardır. Burada da en garanti sistem yaygın olarak kullanılan basınçlı tüpler olmaktadır.
[QUOTE=Deniz.Deniz]Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Reeflower sıvı carbon kullanıyorum. [/QUOTE]
Merhaba,
Sıvı karbon yani excel sıvısı bitkilerin co2 ihtiyacını karşılamaktan ziyade yan etkisi olan yosunlara karşı negatif etkisi sebebiyle kullanılmaktadır. Bitkilerin CO2 ihtiyacını karşılamak için başka sistemlere ihtiyaç vardır. Burada da en garanti sistem yaygın olarak kullanılan basınçlı tüpler olmaktadır.
SON MESAJLAR
- Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Kuro, 08:28
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum ogurcay, 08:00
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu baliklariniseven, 01:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Ne Zaman Balık Eklemem Gerekir K0L0Ni, 00:45
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumu Sump Sorunu Nctunl, 23:29
Deniz Akvaryumları Genel - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 23:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumum Hakkında Sorularım İsmail_96965, 22:52
Yeni Üye Forumu - İkinci Kez Böyle Oldu ali, 22:32
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Krlyns, 22:20
Deniz Akvaryumları Genel - Elimdeki Karides Türleri T3kniker, 21:18
Omurgasızlar Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:46
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Akvaryumda Beraber Beslenecek Türler? İnci Kefali, 20:40
Yeni Üye Forumu - Creaqua Mobilya Hüsranı. ozgurozturk00, 20:10
Şikayet Var! - Cüce Kerevit Beslenmesi İnci Kefali, 17:57
Omurgasızlar - Şans Bambusu T3kniker, 17:23
Yeni Üye Forumu - Hamile Lepistesim Midesi Garip K0L0Ni, 16:46
Yeni Üye Forumu - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? NightWist, 15:23
Taban ve Gübreleme - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme MertSoyumert, 13:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarımı Birleştirimi koraykbl, 12:35
Yeni Üye Forumu - Armatürk Armatür Kaliteli Mi Ahmet12345, 11:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY)
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 08:40
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 08:40
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 08:30
- Saulosi Coral Red FrkMbuna 08:30
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:53
- Karides , Salyangoz . gyunda 06:53
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:53
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:16
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 06:16
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 02:38
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:38
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:38
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:38
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:38
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 02:01
- Turuncu Karides serkul2007 00:36
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 00:36
- Ohmpk Startail Ve Hybrid Sukhoi 23:48
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 23:22
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 23:22
- F0 Neolamprologus Sexfasciatus Gold Ve Blu Enestr 22:48
- 2.67 Tüp Furcifer 22:42
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:42
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:42
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:42
- Afrika Cichlidleri devito 22:35
- 3 Katlı Akvaryum Standı Aquasch 22:06
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:56
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 21:06
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 21:06
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 20:07
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 19:45
- Ramshorn Ve Yarasakulak Salyangozlar İnci Kefali 19:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Philipinne Blue Ve Altum-silver Kırması Melekler. Laetacara 18:25
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 17:43
- Dark Moskow Erkek ALTEMUR 17:43
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 17:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 17:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 17:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 17:16
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 16:40
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- Muharrem Hasbi chucuk 14:55
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 14:54
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:08
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:08
KULLANICILAR
- 41 Online Kullanıcı, 23 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.