Otamatik Dip Ve Su Değiştirme Seti Türkiyede İlk


ledanimasyonÇevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2016
İl: Eskisehir
Mesaj: 23
ledanimasyonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 18:31
Akvaryumda su değiştirme ve dip su çekimi işlemi sorunsuz, zahmetsiz, görüntü kirliliği olmadan ekonomik bir sistemle size sunuyoruz.Tamamem elektronik kontrol sistemi ile çalışmaktadır sistem.

ÇALIŞMA SİSTEMİ VE ÖZELLİKLERİ

1. Sistemde sadece 6mm Çapında 1 adet şeffaf hortum bulunmaktadır. ( Aten kablosu çapında)

2.Şebekeden şu çekilmektedir.

3 . İsteğe bağlı olarak ister direk
akvaryuma basın isterseniz depoda dinlendirin sonra basın.

4. Seviye sensörlerinden Akvaryumdan nekadar dip şu çekimi yapılacağını ayarlayın.

5. Elektronik kontrol kartından kaç günde dip çekimi yapılacak ayarlıyoruz.

6.Dinlendirmesi ne kadar olacak onu
ayarlıyoruz kontrol kartından.

7.Dinlenme esnasında hava motoru su değişimine kaç gün kala çalışsın onu ayarlıyoruz

8.Dinlenen suyun değişime kaç saat kala suyu ısıtmaya başlasın onu ayarlıyoruz.

9. Ayrıca akvaryum aydınlatma lambanız için 1 adet çıkış mevcuttur. Günün hangi saatlerinde çalışmasını istiyorsak on/off zamanlarını kontrol kartından ayarlıyoruz ve
hergün aynı vakitler arasında lambanız yanıyor.

10. Su değiştirme işlemi bittikten sonra otamatik olarak su dinlenme deposuna Şebekeden tekrar doldurur.

11. Gerekli emniyet tetbirleri alınmıştır. Bazıları;arıza olduğu zaman alarma geçer ve sesli uyarı verir sistem. Kesinlikle su taşma sorunu yaşanmaz. Hortum herhangi bir noktadan patlasa sistem bunu algılıyor ve su gönderme işlemini durduruyor.

12. 2 adet kontrol kartı bulunuyor bir tanesi merkez akvaryumun yanında duruyor. Bir tanesi su deposunun yanında bulunuyor. ikisi kablosuz haberleşiyor.
Soru Ve Cevaplar

1.Hortumu nerden çekmeliyiz?
Cevap:Hortumu evinizin banyosundan, balkon,wc,mutfak,üst kat,bodrum,gerekli olan bir musluktan T ile valffe şebeke suyu vermek ve valfin yanından çıkan boşaltım hortumun lavobonun altına veya herhangi bir pis su giderine bağlayabilirsiniz.Silikonla yapıştırmanız kafidir .

2.Hortum evin içinden nasıl götürürüm? Cevap:Hortumun çapı çok küçük olduğu için her yerden geçer.Anten kablosu kadar. Kapı altı,halı altı,duvarı delip geçirebilirsiniz, Şeffaf olduğu için kötü görünmez asla.

3. Su deposu nasıl olmalı Nerede olmalıdır?
Cevap:İsteğe bağlı neresi uygunsa olabilir.Camdan yaptırabileceğinız veya bir küçük akvaryum olabilir.Bunuda banyonun uygun yerine koyabilirsiniz.Lavabo altına dolap içine veya uygun bir köşeye size kalmış.

4. Bu sisteme guvenebilirmiyim?
Cevap:Sistem patentli bir üründür.Her türlü testlerden başarı ile geçmiştir.Gerekli bütün emniyet önlemleri alınmıştır.Tatile giderken ve evden haftalarca ayrıldığınız vakitlerde bili gözünüz arkada kalmayacak
Suyunu otamatik değişecek ister 1 gün ister 10 gün ister 30 gün siz kaç gün isterseniz sorun olmadan dinlenmiş ,aynı ısıda, suyunuz tekrar doldurulacak.

5. Ben imalat yapıyorum veya akvaryum işletmem var onlarca akvaryumun var bu sistem çalışır mı?
Cevap:Evet sistem o zaman değişiyor ve kaç tane akvaryum olursa olsun bu sistemin de otamatik şu değişimini yapıyoruz.Maliyet bakımından akvaryum adetin göre fiyat çıkıyor.1 adet depo yeterli yene.

7. Set nelerden oluşmaktadır
Cevap:2 adet pompa motoru,Şeffaf hortum istenilen miktarda,2 adet seviye sensörü, 3 adet valf, depo valf tarafı kontrol kartı, Akvaryum tarafı kontrol ünitesi, depo ısıtıcı,depo hava motoru. Su akışı gören flow sensör 3 adet. Ve sarf malzemeler tutturma aparatları.

Fiyati:Elimizde şu an 10 adet bulunmaktadır bunların fiyatı kısa bir süreliğine 500tl dir.imalatcısıyız ve çok az karmarji na vermekteyiz.
Her türlü sorunuzu aşağıdaki iletişim yollarıyla iletebilirsiniz.
e-mail:ledanimasyon@gmail.com
Tel:0542 210 12 14 [EDIT]ledanimasyon,2016-01-27 21:48:41[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BurakkkkÇevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2015
İl: Yurtdisi
Mesaj: 20
BurakkkkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 19:38
Tebrik ederim. Güzel düşünülmüş ve hayata geçirilmiş üstelik patenti alınmış bir proje. Uygun görürseniz bir sorum olucak; sistem her ne kadar otomatik su değiştirme için olsa da dip çekimi için de kullanıla bilinir mi? Her su yenileme işleminden önce dip çekimi yaptığımız düşünülürse bunun içinde düşünülmüş geliştirilmiş bir aparat mevcut mudur yada sonradan eklenmesi mümkün müdür?

Teşekkür Edenler: [T]182271,ledanimasyon[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir