ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onurs4hin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2010 18:54
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2012 14:08
Toplam Mesaj:
403 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onur ŞAHİN
Doğum Tarihi:
10 Ağustos 1992
Yaş:
31
İl:
Eskisehir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/96325.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

YGSye 1gün kala...
Benim gibi sınava girecek olan tüm arkadaşlar inşallah yarınki sınavda hak ettiklerini alırlar. Allah çalışanın emeğini boşa çıkarmasın.
Sınava girmeyecek olanlardan da sadece 160dakikalık bir duyarlılık bekliyoruz lütfen sınav saati sessiz olalım...
Balıklarda titreme sorunu?
Yanlıs bilgilendirme yapmayıniz lütfen ! Iç parazıt ile sürtünmenin ne alakası var ? Sürtünmeye bağlı olan hastalık DIŞ PARAZITTIR. Bu da kesin değildir. Akvaryuma kaya tuzu ekleyerek durumu çözebilirsiniz tabi kuma sürtünüyor ise.
Nikon D90 , 5100 Canon 550D Karar aşaması
Benim d5100de yaşadığım en büyük sıkıntılardan birisi fotoğraftaki kum sorunu. Ayrıca gövde motorunda af olmaması da büyük bi dezavantaj. Evet lenslerde artık af özelliği oluyor fakat af olan lensle olmayan lens arasındaki fiyat farkı yadsınamaz . Ve d90in verdiği rengi d5100tamamıyla veremiyor ne yazık ki. Tabi d5100un avantajları da çok fazla. Makine öğretiyor. Fakat ben şimdiki aklım olsa kemik model olan d90i tercih ederim tabi siz hangisini tercih edersiniz bilemem.
Sigarayı bırakmak
 Bir insanın sigarayı başlaması için çoğu şeyi düşünmesi gerekir. Bu yazacağım şeyleri bir evlat olarak söylüyorum umarım tüm anneler babalar okur . 
-en önemli zamanımda ya babama bir şey olursa ? bi doktor gelip baban kanser derse sadece onun mu dünyası yıkılır ? annem abim ya da ben ne olacağım?
-Ben sınava gireceğim . ama benim babam sınav sonucumu görecek kadar benimle birlikte olabilecek mi ? 
-Ben ileride evleneceğim yanımda yakınlarımı arayacağım. babam o gün yanımda olabilecek mi ? 
-ileride bi çocuğum olacak. dedesiyle gezmek isteyecek ya da çocuğum babamın kucağında oynamak isteyecek . babam bana bu mutluluğu yaşatabilecek mi ? 
-babam kendi dedeliğini yaşayabilecek mi ? 
-ya da oğlum olursa sünnetini görebilecek mi karnesini alıp aferin torunuma deyip onu öpebilecek mi ? 
-ben evden ayrıldığımda abim gittiğinde babam olmazsa annem tek başına ne yapacak?

İşte babası sigara kullanan bir evlat olarak ben hep bu soruları soruyorum kendime . Bunlar olamaz canım saçma diyebileceğimiz şeyler değil. ve sigara olmazsa böyle sorunlar olmaz diyebileceğimiz şeyler de değil . fakat sigara varken bu ihtimaller ne yazık ki çok yüksek . Biz evlatlara bunları yaşatan anneler ve babalar ne kadar güven verebilir evlatlarına ? bir sigaradan vazgeçemeyen bir ebeveyn evladının gözünde nasıl ata olur ? Bir sigaraya hayır diyemeyen insanın benim gözümde ufacık bir karizması bile yoktur. ve sigara içen anne babalara söylüyorum. cocuklarınız bu sigara illetini öğrenip ondan nefret ederlerse siz de onların gözünde sıfır olacaksınız. 
Nikon D90 , 5100 Canon 550D Karar aşaması
Ben D90 ı ve D5100 ü elinde barındıran birisi olarak şunu söyleyebilirim. D90 ın verdiği rengi d5100 veremiyor. d5100 bana göre d90a göre düşük bir makine . şimdiki aklım olsa kesinlikle d90 ı alırım fakat yeni iseniz d5100 size öğretecektir gerçekten öğretmen makine diyebiliriz 
Koloniden dışlanan duboisi
Neden oldu acaba ? Erkek olduğu için dışlanma mı oluyor ? Eski haline getirme şansımız yok mu
Koloniden dışlanan duboisi
Akvaryumda başka balıklarda var o yüzden yeni balık ekleyemiyorum .. Teşekkürler dekoru deneyeceğim
Koloniden dışlanan duboisi
Arkadaşlar bir süre önce 4adet yavru duboisi aldım . Her şey yolunda gidiyorken duboisilerden 3 ü güzel bir büyüme göstermelerine karşın bir tanesi onlardan ufak kaldı ve bu balığı sanırım koloniden dışladılar. Balığım sürekli hava motorunun arkasına saklanıyor. Yem yiyor ama akvaryuma indiği anda diğer duboisiler üstüne çullanıyor . Bunun sebebi nedir çözümü nedir? İlgilenenlere teşekkürler.  Cagdas OZDOGAN2015-05-26 15:30:56
Hongi ve sp
Bunu yapan bir dünya insan var. Ona bakarsanız mavi aysmen ile sarı prenses ikisi de hepçil fakat aysmen çabuk bloat olduğu için bitkisel ağırlıklı beslenmesi uygundur. Buna neden itirazınız yok da hongiye var :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.