ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Smallville
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2010 22:54
Son Ziyaret:
17 Eylül 2022 18:30
Toplam Mesaj:
277 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
AZİZ AKKUŞ
Doğum Tarihi:
22 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Restoran Müdür Yrd.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]//i.hizliresim.com/K6Qko9.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Kampanya Bitmiştir. Konuyu Silebilirsiniz.
[URL]http://www.banggood.com/snapup.html?bid=13909&utmid=11[/URL]

Arkadaşlar 10 dk kaldı. Ortalama işine yarayan siteye üye olup alabilir. 30 adet stoklu. Sitenin 9 yılına özel. Elinizi çabuk tutun.


Evet kampanya bitti. Alabilen olduysa hayırlı olsun. Saat başı anlık indirim olacak, şansınızı deneyin.
[EDIT]azizkafasıgüzel,2015-09-11 19:31:32[/EDIT]
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=darkaura]
Taha'nın kendi yetiştirip büyüttüğü ramlerden 2 hafta önce bir kaç tane almıştım. Ama erkak yaklaşık bir haftadır kayıptı. Tam öldüğünü düşünürken bir anda süprizle ortaya çıktı :) Türkiyede doğan ikinci nesil yavrularını sırtında taşıyarak.

Özellikle ramlerde hiç şaşmayan bir yöntem. İyi beslenmiş, formda balıkları farklı bir akvaryuma, daha asidik yumuşak bir suya koyunca haftasına yumurtluyorlar. Daha öncede defalarca tecrübe ettiğim bir durum.


[/QUOTE]

Çok güzel oldu. Darısı başıma, bende 7,1 ph su kullanıyorum belki sorun bundan kaynaklanıyor. Çevrede de başka düşük su bulamıyorum. :/ Araştırmaya devam...Tebrikler tekrar. 
Cüce Amerikan Dünyası
Bu da benim erkek kakadu, İbrahim abiden almış olduğum balıktır. Sağolsun ne zaman balık istesem bir şekilde bulmuştur.

Bu ilk verdiği hali


burda da şimdi ki hali;




Yanındaki dişi yeni öldü henüz yavru alamadım ama yeni bir iki dişi ekleyip tekrar deneyeceğim.
Arkadaş Akvaryum - Yeni ithalat Bol resim SAYFA:2
[QUOTE=Umut Başar][QUOTE=Iskarmoz]Kakadu veya başka bir Apisto yok ama ne zaman gelir bilmiyorum.[/QUOTE]

Her hafta satış yetkilisi Onur Bey ile telefonda görüşüp apistogramma ya da cüce amerikan türlerinin gelip gelmediğini soruyorum. Sağolsun sorularıma bıkmadan cevap veriyor. Bahsettiğim türler gelince/gelirse kendisi zaten bana bilgi verecek. Haber aldığım zaman buradan sizleri de haberdar ederim..[/QUOTE]

Haber bekliyoruz o zaman.
Arkadaş Akvaryum - Yeni ithalat Bol resim SAYFA:2
Acaba hala kakadu var mı white gold ya da gelicek balıklar içerisinde olucak mı?
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=Iskarmoz][QUOTE=azizkafasıgüzel][QUOTE=batuhanbayram][QUOTE=prisonbreak]Arkadaşlar fazla erkek trifasciliatası olan var mı ?. Elimdeki dişiye erkek lazım da.[/QUOTE]

      3 ay boyunca 4 Yerli üretim Erkeği kimse almadı. Ben de Buluşmada verdim arkadaşlara...  Elimde de kalmadı maalesef. Tankı tamamen Trifasciatalardan arındırdım.6 nesil yavruyu büyüttüğüm ve  İki yıl süren trifasciata serüvenini noktalamış bulunuyorum. Yeni türlere yelken açayım bari... 
[/QUOTE]

Şuanda erkek kakadu arıyorum batuhan abi, ve şu toplantıya gitmemem yüzünden neler kaçırdım neler.
[/QUOTE]

Trifasciata'ların sahipleri buluşmadan önce belirlenmişti ama başka hediyeleri ve sohbeti kaçırdığınız doğru. Bir dahaki sefere gelirsiniz inşallah. 
[/QUOTE]

İnşallah AÖF sınavlarından 1 hafta önce oldu o süre zarfında da dershanedeydim. :D Herkes bişi kaçırdın diyor...en önemlisi kakadu erkeği oldu...:)
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=batuhanbayram][QUOTE=prisonbreak]Arkadaşlar fazla erkek trifasciliatası olan var mı ?. Elimdeki dişiye erkek lazım da.[/QUOTE]

      3 ay boyunca 4 Yerli üretim Erkeği kimse almadı. Ben de Buluşmada verdim arkadaşlara...  Elimde de kalmadı maalesef. Tankı tamamen Trifasciatalardan arındırdım.6 nesil yavruyu büyüttüğüm ve  İki yıl süren trifasciata serüvenini noktalamış bulunuyorum. Yeni türlere yelken açayım bari... 
[/QUOTE]

Şuanda erkek kakadu arıyorum batuhan abi, ve şu toplantıya gitmemem yüzünden neler kaçırdım neler.
Cüce Amerikan Dünyası
Ben ramirezi kadar güzel ve sevecen başka bir balık görmedim. Güzelliği her zaman etkiliyor. İleride büyük bir black water kurduğumda ilk düşündüğüm balıktır.

Bu da benim eski balığım ve akvaryumun eski hali;



Bu da akvaryumun son hali;
azizkafasıgüzel2014-01-23 17:38:32
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=ELPRESACANARİO][QUOTE=azizkafasıgüzel][QUOTE=bilentungul][QUOTE=azizkafasıgüzel]Bu da benim akvaryumumdan bir kaç kare, Mustafa Bey'in(darkaura) hediye etmiş olduğu erkek, bir kaç aydır hareket yok eşleşme oldu sayılabilir ama üreme konusunda erkek tecrübeli olsa da biraz isteksiz gibi...belli olmaz.
 
[/QUOTE]
Ben bu resmi çok beğendim... Haqos filtre sanırım gördüğüm o kullanılmış, mosslar ile duvar örülmüş, anubias, fernler ve yapraklar serilmiş... Gerçi biraz amazon nehrinden çıkıp amazon ormanına dönmüş ancak güzel olmuş...[/QUOTE]

Evet filtre haqos, nerdeyse 1 yıldır açmadım içini, bu haftasonu akvaryumun içinde bir düzenleme yapıcam çok sardı bitkiler. Balıklar bazen gözden kayboluyor.


[/QUOTE]

Bu filtre hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bende ahşap çerçeveli bir akvaryum var, ona göre ayarlama yapılabiliyor mu? 
[/QUOTE]

Orta sınıf tanklar için bence çok ideal ve sessiz bir filtre, eğer yetersiz gelirse ekstra bir aparat daha alınıp genişletebiliniyor diye biliyorum. Debiyi ayarlayabiliyorsun. Genişlik senin için uygun mu bilemiyorum ama boruların altında ki tutuş yerlerini çıkarıp yükü borulara verebilirsin.

Şurada güzel bir incelmesi var bakabilirsin. http://www.akvaryum.com/forum/haqos_expro-500_filtre_incelemesi_k471198.asp

Cenk Bildir2014-01-17 15:45:16
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=tunalper][QUOTE=bilentungul][QUOTE=azizkafasıgüzel]Evet filtre haqos, nerdeyse 1 yıldır açmadım içini, bu haftasonu akvaryumun içinde bir düzenleme yapıcam çok sardı bitkiler. Balıklar bazen gözden kayboluyor.
[/QUOTE]
 
Yavrulara güzel alan tanır, bence böyle güzel Aziz bey...
[/QUOTE]

Aziz Bey java fernlerin önünde hayal meyal seçilebilen balıklar da mosquito rasbora galiba değil mi?
[/QUOTE]

Evet 5 kadar mosquito rasbora var tankta, 2 adet de gertrudeae var...İkiside çok güzel bir tür. Birisi nano tanklar için en ideal tetra diğeri ise kıpır kıpır bir canlı gertrudeaeler. Önceden dwarf rasbora da almıştım 2 yıldır sorunsuz yaşatmıştım ama en sonuncusu aralık ayında öldü. Gerçekten çok sağlam balıklar özellikle boyu göz önüne alındığında.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.