ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
jijilikiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Temmuz 2009 22:14
Son Ziyaret:
01 Ocak 2010 19:33
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
aslı ışık
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aslı Işık

SON 8 MESAJI

Yeni akvaryumum

Hayırlı olsun güzel olmuş akvaryumunuz.  En yakın zamanda kapluşlarınızın alışacağını düşünüyorum. Bi alışsınlar değil yem yememek vediğinizden fazlasıını isteyeceklerdirGöz%20Kirpma. Emeğinizin karşılığını mutlu olduklarını görünce fazlasıyla görüceksiniz Kahkaha

Tosun'um hasta mı? =((
Evet haklısınız ben de Tosun'u her gün güneşe çıkarmaya özen gösteriyorum. Güneşe çıktığında çok mutlu oluyor ayrıca güneşlenirken de sevimli pozlar veriyor.Tebessüm Akvaryum meselesine gelince de en kısa zamanda Tosun'umu akvaryumuna kavuşturacağım.
Tosun'um hasta mı? =((
Çok teşekkürler Pınar Hanım.Big%20smile
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar aranıza henüz yeni katıldım hepinize merhaba demek istedim=)
Tosun'um hasta mı? =((

 

Merhaba,

Tosun'umu alalı henüz 1 ay oldu. Bir hafta önce kabuğunda beyaz bir leke farkettim. İnternetten araştırdım ama genelde kabuğun tamamının beyazladığını gördüm. benimkisindeyse sadece nokta şeklinde beyazlık var. Farklı bir hastalık olabileceğini düşündüm. Resim de ekledim. Bana yardımcı olabilirmisiniz? İlaç olarak ne kullanmam gerekir?

Kaplumbağa akvaryumu - Melekondu
Pınar Hanım tebrik ederim Melek'iniz için çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Akvaryumunuz bana çok örnek oldu=) Teşekkür ederim.
Kaplumbağam için akvaryum
Ümit Bey, Sevda Hanım, Ziya Bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Tebessüm Bir sorum daha olacak. Bunu çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. Tosun'umun sağlıklı yaşayabilmesi için yanına bir arkadaş daha almam gerekir mi?  Tosun'un bir arkadaşının olmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ama kavga edebileceklerini söylediler.Bu konuda ne dersiniz?
Kaplumbağam için akvaryum
Merhaba,
Arkadaşım hediye olarak kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldı. Taosbağam henüz çok küçük 4 cm kadar.Tebessüm İlk alındığında kaplumbağalar hakkında hiç bir bilgim yoktu ve malesef plastik kaplardan aldım.Mutsuz Yanında yem ve vitamin aldım. Yazılanları okuduğumdan ve Tosun'umu çok sevdiğimden dolayı ona bir akvaryum yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce balıklarım vardı ve akvaryum temizliğinin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ondan dolayı çok büyük olmayan ve fiyatı çok fazla olmayan bir akvaryum yaptırmak istiyorum. Akvaryum ve içindeki ekipmanlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Neler almam gerekir ne kadar tutar? Yardımlarınızı bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.