ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YÜKSEL AYDEMİR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Haziran 2008 23:05
Son Ziyaret:
17 Eylül 2023 15:11
Toplam Mesaj:
1554 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yüksel aydemir
Doğum Tarihi:
20 Ağustos 1969
Yaş:
54
İl:
Istanbul
Meslek:
DEMİR YONTAN ADAM:)))
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

YÜKSEL AYDEMİR   *** VEDA ZAMANI ŞİMDİLİK

SON 10 MESAJI

XL bant duboisi maswalarım.yeni fotof.3-4 de
Yakup yeni kolonin hayırlı olsun kardeşim.Sağlıkla besle inşallah.Offfffff offf neden bıraktım hobiyi yahu:))
Duboısı Maswa Krallığı Başladı
Gürkan inşallah sağlıkla beslersin kardeşim.Dilerim oranda istediğin gibi çıkarda bende mahçup olmam .Sağlıkla besle kardeşim, bu arada övgü dolu sözlerin için ayrıca teşekkür ederim.
Yeni tür yeni tank çok çok yakında vizyonda...
Hasan kiriza goldlarında yeni akvaryumunda hayırlı olsun kardeşim.Goldları görmek için geliyorum haberin olsun.Azzzzzz sonra yanındayım bu arada 50 adet gold  yavrusunu şimdiden ayır benim için sende biliyorsun adettir ya hani ilk 50 yavruyu bana hediye etmek 
Herkese selam hobiye devam ;)
Muhammed her ikimiz içinde inşallah hayırlısı olsun. Ben istediğim ikolalara kavuştum sende gönlündeki kipillileri bulursun inşallah.Her konuda çok yardımcı oldun inşallah herşey çok güzel olacak.Alışveriş çok mubarek bir akşamda oldu.Tekrar herşey için teşekkür ediyorum, sağlıklı balıklar.
TROPHEUS KiRiZA GOLD foto:18 video:21
İbrahim tanıtımın ve yeni türün hayırlı olsun kardeşim.Kusuruma bakma konuyu yeni gördüm.İnşallah damızlık olup yavrular aldığın günleride görmek nasip olur.Sağlıklı balıklar,kolaylıklar diliyorum sana bu serüvende.
tür değiştireceğim bilgi
Yasin bey öncelikle şimdiden hayırlı olsun tropheusa geçişiniz.Öncelikle akvaryum konusunda yaptırabileceğiniz en büyük akvaryumu yaptırmanızı tavsiye ederim.Örneğin 150*65*55 yükseklik gibi.Gerçi sizin ölçülerinizde iyi ama yaptırmışken bir defa yaptırın derim ben,eğer yeriniz müsaitse tabi.Birde akvaryumunuz sump sistemli yaptırın size tavsiyemdir.Balık konusuna gelecek olursak bütçeniz orta halli madem yavrudan alıp büyütün derim ben.2tür yavru iken olur ama damızlık oldukları zaman 2 tür birarada olmaz.Üstadların dediği gibi tropheus her zaman tek tür beslenmelidir
İlangi Yellowlarım.( Safkan Yellow İlangi )Video 18.Sayfada
Yakup iyiki acemisin foto konusunda.Birde bu işi iyice öğrendiğinde nasıl kareler paylaşacaksın bizlerle düşünemiyorum inanki.İlk fotolar olmasına rağmen harika kareler.Balıklarda kalite olunca  canlı olarak seyir zevki bir başka oluyordur sanırım.Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.Selamlar.
Tropheus Brichardi Bulombora- Emrah07( Yeni foto syf 18-19)
Emrah yeni türün hayırlı olsun kardeşim .Maşallah çok güzeller ilerleyen günlerde çok daha güzel olacaklar buna eminim. İnşallah her şey gönlünün istediği gibi olur.Ama ben sana kırıldım ben yazın duboisileri  çaktırmadan almayı düşünürken.Sen bir arkadaşa emanet verdim diyorsun, oldumu şimdi ?  Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar,selamlar.
kiriza Goldlarım güncel resimler sayfa 23 ve 27 de
Can  sen çekme fotoları çekme çekme.Ben çekeceğim fotoğrafları.Bak o zaman kiriza goldlar nasıl lepistese dönüşüyor .Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar,selamlar. Çağdaş ÖZDOĞAN2013-05-18 18:12:39
İlangi Yellowlarım.( Safkan Yellow İlangi )Video 18.Sayfada
Yakup ilangilerine kocaman bir maşallah kardeşim.Harika kereler paylaşmışsın bizlerle kendi adıma teşekkür ediyorum.İnşallah bol-bol yavrular alda ilangi sevdalısı arkadaşlarımızla paylaşmaya devam et.İkolalarda çok güzel, onlarada ayrı bir maşallah.Gördüğüm kadarı ile bantlar muntazam düzgünlükte tam manası ile oturduklarında onlardanda bir ikola resitali bekliyorum kendi adıma.Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar,selamlar.


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.