ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
alp_332
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Haziran 2008 15:18
Son Ziyaret:
24 Aralık 2019 16:31
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MUSTAFA ALPHAN TIĞLI
Doğum Tarihi:
22 Ekim 1988
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ALPHAN TIĞLI

SON 10 MESAJI

Galatasaray Real Madrid maçı
Bende her ne kadar galatasaraylı olmasam da real madrid karşısında şansı çok az da olsa Galatasaray'ın turu geçmesini bütün kalbimle çok istiyorum..Türk bayrağını göğsünde taşıyan ve avrupa da ülkemizi temsil eden bir takımı bütün Türkiye'ninde desteklemesinden yanayım..


Yurt dışından getirttiğim F1 sarı imparatorlarım

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Gerçekten her akvaristi etkileyebilecek ve bir o kadar da bakımı kolay bir tür.umarım bütün akvaristler de benim gibi bu güzel duyguyu yaşama fırsatı bulur....

Yurt dışından getirttiğim F1 sarı imparatorlarım
[QUOTE=mesutalbay]Mustafa bey öncelikle çok güzel bir ırka sahip olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Uzun süre Aulonocara türlerinin en güzel türlerini beslemiş biri olarak balıklarınıza yorum yapacak olursam; Erkeğiniz güzel ama balık basık yerde büyümüş gibi (Akvaryumunuz pek geniş gibi görünmüyor), yüzgeçleri çok zayıf kalmış, balık kendini tamamlayamamış, rengi güzel ama akvaryumunuz ve ışığınız malawinin en asaletli balığına uyumlu değil gibi görünüyor ve enson söylemek istediğim akvaryumunuzun temizliğini tam anlamıyla yapmıyorsunuz herhalde! bu  hem fotoğraflardan hemde akvaryum camı ile kumu arasında kalmış pislikten belli oluyor. Kısacası balıklarınız kaliteli ve orjinal olabilir ama dediğim gibi malawinin en asaletli balığı bunu haketmiyor. Saygılar.  [/QUOTE]
 
İyi dilekleriniz(!) için teşekkür ederim mesut bey...sağolun varolun!!!!!!!!
 
lütfen yeterli bilginiz olmadan kesin kararlar verip yorum yapmayınız...bu balıkları cok iyi tanıdığınızı söylüyorsunuz daha resimlerde kaç erkek var onu bile anlayamamışsınız!Bu kadar dikkatlilisiniz madem tekrar bakın bakalım kaç erkek var??emin olun bu tür hakkında edindiğim teorik değil bizzat kendim görerek kazandığım tecrübelerle söylüyorum söylediklerinizin hiç biriyle erkeğin fiziki özelliklerinin  ilgisi yok.eğer bu balıklara meraklıysanız ben sizinle bütün tücrübelerimi paylaşmak isterim.size aynı koşullar da büyümüş 2 erkek arasında ne kadar farklılklar olabilceğini resimlerle kanıtlarım.sanırım genetiğinde balıklar üzerinde ne kadar etkili olduğunu biliyorsunuzdur...lütfen yorum yaparken b u kadar acımasız olmayalım!!!!
 
Bu arada bırakında balıklarımın neyi hakedip neyi haketmediğne ben karar veriyim.....
alp_3322009-11-28 22:49:49
Yurt dışından getirttiğim F1 sarı imparatorlarım
[QUOTE=Emin_Paşa]Sarı imparatorların en kralları, Ankarada ama ben hala şöyle güzel bir sarı imparator yavrusu bulamadım..
 
İnşallah sizde yavruları vardır..
[/QUOTE]
 
Öncelikle iyi dileklerini sunan herkeze çok teşekkür ederim.Şu anda elimde yavruda mevcut.En kısa zamanda damızlıklar ve yavrularında fotoğraflarını ekliyeceğim.
Yurt dışından getirttiğim F1 sarı imparatorlarım
Evet balıklarımı tek tür besliyorum ve şu anda yavru da alıyorum bi problem yok gibi gözüküyorBig%20smile.Bütün iyi dilekler için teşekkür ederim.
Yurt dışından getirttiğim F1 sarı imparatorlarım
Yaklaşık 1 sene  önce Aquamania tarafından türkiyeye getirilmiş olan F1 "Aulonocara benji Benga" kolonimi siz akvarist arkadaşlarla paylaşmaktan gurur duyuyorum.Çok yakında kaliteli  ve daha çok  fotoğrafları da sizlerle paylaşacağım.
 
MUSTAFA ALPHAN TIĞLI
 
 
 
 
alp_3322009-09-23 23:16:32
acemi akvaryumcunun tankı
[QUOTE=muratcan13]Çok değerli form üyesi kardeşim  alp_332 saolsun beni kırmayıp bana gerçekten hayran kaldığım damızlık sarı prenses lerinden yolladı ama malesef yanlış ambalaj lama yüzünden balıklar yolda ölmüş burdan kendisine ayrıca teşekkür ediyorum ve cidden şunu anladım burda uğraşımız balık ama gerçekten bence bu uğraşla uğraşan insanların hepsi aybir cevher bunu bugün birkezdaha anladım herkez bildiğince bilgisni paylaşıyor elindeki canlıları malzemeleri paylaşıyor sonuçta çok güzel akvaryumlar ve çok güzel dostluklar kuruluyor hepinize özeliklede bu ortamı kuran dostlara ve ayrıca tekrar alp kardeşime binlerce teşekkürler
saygılarımla....
Bu vatoz ölenedek senden bana hatıra kalacak alp inan şuan benim için akvaryumumun en kıymetli balıklarından biri olduTebessüm
[/QUOTE]
 
Sevgili murat bey;
bu güzel yazınızdan dolayı öncelikle cok teşekkür ederim.akvaryum.com ada böyle bir dostluğa vesile olduğu için çok teşekkür ederim.sizin gibi güzel insanlarla tanışıp bişeyler paylaşmak gerçekten çok keyifli.umarım benim vatozda uzun yıllar yaşarda her gördüğünde beni hatırlatır sana ve bu dostluğu unutmayız.bundan sonrada her zaman elimden gelen yardımı yapmaya hazırım sizin gibi dostlar için.
SAYGILAR
MUSTAFA ALPHAN TIĞLI
akvaryumcuya kızmalımıyım
Öncelikle geçmiş olsun.Bende bu hobiye ilk başladığım zaman akvaryumcuların balık satmak için neler söylediğine bir çok kez şahit oldum.Sorduğumda hiç bir zaman bu balık bu balıkla yaşamaz bunu alma dememişlerdir ve sonucunda bir çok balık kaybetmişimdir.Benim size tavsiyem balık alırken akvaryumcuya güvenmeyin onun yerine kendiniz bir araştırma yapıp siteden yardım alıp balıklarınızı ona göre seçin.Ayrıca hem m.prenses hemde astronot çok sert balıklardır.Astronot beslemek istiyorsanız yanına amerikan türlerini koymanızı tavsiye ederim.Eğer m.prenses beslemek istiyorsanız malavi leri tercih ederseniz daha iyi olur.. reis2009-01-27 21:33:53
Farklı malawi türü
[QUOTE=malawiankara]

merhabalar,

Balığınız Pseudotropheus Greshaskei dir.  Örnek Resim ektedir.
 
[/QUOTE]
 
Mehmet bey benim balık resimdeki balığa çok benziyor.Sanırım bu balıkla bir akrabalığı var.Çok iyi bir tespit yapmışsınız. Teşekkür ederim.
 
 
reis2008-09-13 19:24:46

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.