ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gaoxinq06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mayıs 2008 15:35
Son Ziyaret:
04 Ağustos 2023 21:56
Toplam Mesaj:
152 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muhammed Said PEKEL
Doğum Tarihi:
24 Mart 1992
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Muhammed Said PEKEL

SON 10 MESAJI

Bioplan
Ya benim amacım ürünü yermek değil sadece ürün hakkında kullanan arkadaşlar varsa bilgi almak. Eğer ürün iyi ise kullanan herkes tavsiye edecektir emin olun. Neden savunma haline geçtiniz anlamıyorum. Lütfen kullanan arkadaşlar varsa gözlemlerini aktarabilir mi. Kimisi çok iyi oldu diyor fakat 4-5 kişiden de kullandıktan sonra balık ölümleri yaşandığını duydum. Benim akvaryumum da Frontozalarım da sıkıntı vardı. Kullandım şuanda sıkıntı yok. Hatta dişimin 1 i de yavru verdi dün. 9 tane yavru çıktı az ama buna da şükür. Herkese sağlıklı balıklar iyi günler dilerim.
Bioplan
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm :( 
Bioplan
İnşallah ben 2 şişe döktüm bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz .
Bioplan
Evet bu ürün fakat ben deneyen birisi var mı balıklara bir ters etkisi olur mu acaba mahiyetinde açtım bu konuyu. Tecrübe edinenlerden bilgi almak amaçlı yani. 

Mustafa kardeş
https://www.facebook.com/pages/Bio-Plan/760965667274413?fref=ts
Buradan temin ettim. Buraya mesaj olarak isim soy isim ve adres yazıyosun gönderiyorlar sadece kargo ücreti olarak 4.75 TL ücreti çıkıyor.
Bioplan
Arkadaşlar facebook da bio plan diye bir ilaç türü gördüm ve ücretsiz gönderdiler. Hakkında bir bilgisi olan var mı ? Akvaryuma eklemeli miyim yoksa hiç bulaşmayım mı? Araştırmalarıma göre yararlı mikro organizmaların bulunduğu doğal bir ilaç. Ve tanıtım amaçlı tester gibi ücretsiz gönderdiler şüphelenmedim değil ücretsiz olduğu için. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
EBJD Hakkında yardım
 Teşekkür ederim Şafak abi. Peki sence ne yapayım alayım mı Ebjd leri sağlık konusunda sıkıntı olurmu sence ? Birde yanlarına jd de mecburen alacağım zaten bulur bulmaz. Ya ben ticaret amaçlı almayacağım görüntüsü çok hoşuma gittiği için alacağım fakat yavru almak bu hobinin en güzel kısmı olduğu için ilk sorular her zaman yavru almaya yönelik oluyor. Cenk Bildir2014-03-18 22:11:20
EBJD Hakkında yardım
Bilgiler için teşekkür ederim. 
Benim alacağım ebjdler büyük ihtimal ebjdxebjd 4--5-6-7 cm demiş ilanda sağlıksız olur derseniz almayacağım ama bu boydan sonra bir şey olmaz derseniz alacağım. Birde bunların yanına aynı boylarda jd mi bulmam lazım şimdi ? 
EBJD Hakkında yardım
Yardım edebilecek kimse yok mu acaba ?
EBJD Hakkında yardım
 Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.

 Ben Ebjd beslemeye karar verdim. 1 haftadır Ebjd ile ilgili araştırma yapıyorum fakat elle tutulur bir sonuç bulamadım. Çok kafam karıştı ve bu konuda sizlerden yardım almak amacı ile bu konuyu açma gereği duydum.

1-Şimdi Ebjd erkek Ebjd dişi ile çiftleştiğinde yavrular sağlıksız oluyor diye yazmışlar ne kadar doğru acaba çünkü alacağım kişinin balıkları EbjdxEbjd eğer sıkıntı çıkabilir derseniz almayacağım.

2-EbjdxJd çaprazlamasında Ebjd çıkma oranı nedir? Çıkar mı ?

3- Eğer gerçekten EbjdxEbjd yavruladığında sıkıntı oluyorsa Ebjd dişileri ne işe yarıyor ?

Kısacası Ebjdler hakkında ne olursa öğrenmek istiyorum Akvaryum hacmi 560 lt civarında olacak yavruların iyi büyüyebilmesi açısından yükseklik en fazla ne olmalıdır? Ebjd ler hakkında bilgisi olanlar bildiklerini aktara bilirlerse çok memnun olurum. Herkese hayırlı akşamlar sağlıklı balıklar dilerim.





gaoxinq062014-03-16 11:17:04
sizce çiftleşme belirtisi mi? videolu
[QUOTE=isasaritas]Anladım. Cevabınız için tekrar tesekkürler. Balık sayısının fazla oldugunu bende düşünüyorum ama balıklar henuz kucuk. sp ler en buyuklerı. Yavru akvaryumu 15 tane balık var. 4-6 cm cıvarı. spler 6.5 cm civarı. akvaryum 65*25*50h ölçülerinde  ama 2 hafta içinde sayıda azaltmaya gidicem. [/QUOTE]

İsa bey akvaryumunuz un hacmini arttırmanızı tavsiye ederim. Bu akvaryumda çok kavga yaşarsınız. Kavga olmasa bile nitrat sorunu olur. Türlü türlü sorunlar çıkabilir. Benim tavsiyem en yakın zamanda 150lt ve üzeri bir akvaryum edinmeniz ve bu akvaryumu da yavru büyütmede kullanmanız. Saygılarımla hayırlı akşamlar diliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.