ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atacms
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Mart 2007 01:16
Son Ziyaret:
10 Ekim 2007 23:26
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Kemal ERSAN

SON 8 MESAJI

İzmirde su piresi
Merhaba arkadaşlar.İzmirde su piresi satan akvaryumcu varmıdır.Bilen arkadaşların yardımını istiyorum.Birde bu mevsimde doğal ortamlardan su piresi toplanırmı ve izmirde böyle bir doğal ortam varmı.Teşekkürler.
Sarı Prenses hakkında.
Çok teşekkürler Uğur bey içimi rahatlattınız.Umarım bir problem çıkmaz..
Sarı Prenses hakkında.
Merhabalar.Benim 1e 3d sarı prenseslerim var.Dişimin birtanesi erkek balıktan büyük ve bu aralar sürekli erkeği kovalıyor.Akvaryum içerisinde rahatça gezmesine izin vermiyor.Erkek prensesim sürekli kuytu köşelerde.Bu olaylar yaşanırken küçük dişimin birisi ağzına yumurta aldı.başlarda büyük ihtimal döllenmemiş olabileceğini düşünüyordum fakat bugün 8 nci günü ve yumurtalar hala duruyor.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Malum ilk yavrularım olacak insallah.Eğer döllenmemiş yumurtalarsa dişi bu kadar ağzında tutarmı.teşekkürler..
Balık Hafızası
Peki bunlar içgüdüsel olarak oluyor ama ben akvaryum dekorunu değiştirdikten sonra balıklar ilk başlarda kaçmak istediklerinde afallıyorlar ama bir süre geçtikten sonra çok hızlı bir şekilde en küçük deliklerden tereddüt etmeden geçip kaçabiliyorlar.Bence bu içgüdüsel olarak değil öğrenmeyle olan birşey.
Su Akıntısı

bu filtrenin kısacak biryeri yokki yada varda beni bilmiyorum.havayı kısınca bişey değişmiyor.suyu çok şiddetli veriyor.

Su Akıntısı
Selamlar.Akvaryumumda Atman AT-800F iç filtre var ve akvaryum içinde çok fazla su akıntısı oluşturuyor.Balıklarım  3-4 cm civarında yunus ve sarı prenses.su akıntısının zararı olurmu balıklara ve akıntıyı engellemek için ne yapmalıyım.Verdiğiniz bilgi ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
Balığımın türü nedir ?
çok teşekkür ederim.sanırım değersiz bir balık.
Balığımın türü nedir ?

http://img259.imageshack.us/img259/5634/image077zs2.jpg

 
Balığımın türünü bilmiyorum.Evimin yakınındaki bir akvaryumcuda duruyor.Sanırım etçil bir balık.8 cm civarlarında ama akvaryumcudaki 15 cm civarındaki mavi imparatorları kovalıyor sürekli.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.