ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
JaxTeller
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2023 00:45
Son Ziyaret:
25 Aralık 2023 10:31
Toplam Mesaj:
4 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Metehan Kuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Metehan Kuz

SON 4 MESAJI

Tohumundan Bitkili İlk Karides Tankım
Gerçekten beğendim. İnanıyorum ki karidesler de mutlu mutlu yaşarlar bu yemyeşil tankta.
Kara Yosunu Ve Karides Fanusu
[QUOTE=Blackant]Hocam Selam Bende Bir Kayalıktan Kara yosunu topladım ama benimkiler kokuyor nedense bu yüzden kullanmak istemiyorum siz topladığınızda kokuyormuydu herhangi bir dezenfekte işlemi yaptınızmı?

[/QUOTE]
Benimkilerde sıkıntı yoktu her şey normaldi, iyi ilerliyordu. Eve geldiğimde gerçekten lağım gibi kokuyordu. Lanet olsun dedim ve attım hepsini dışarı hahahah. Ek olarak bitkiler 2 günde beklediğimden çok gelişti yeni yapraklar çıkardı, çok iyi adapte oldu. Kum alıp bitkileri ekip fanusa devam edeceğim. Yılmak yok! Ayrıca kumlu halini de burdan paylaşmaya ve fanusun durumunu güncel tutmaya devam edeceğim. Bakalım ileriki günlerde neleri göreceğiz. Kısacası R.I.P kara yosunu.
Kara Yosunu Ve Karides Fanusu
[QUOTE=Cem Altay]Uzun vade beklentiniz olmasın.Co2 ve besin takviyesiyle bir müddet yaşatanları biliyorum fakat sonrasında dağılıyorlar.
Takipteyim,umarım istediğiniz gibi olur 🙏[/QUOTE]
Bakalım ben de denemiş olurum olmasa da çok üzülmem zaten yerden alıp, temizleyip, fanusa koyup suyu doldurmam 20 dk sürdü. Demek istediğim bu kurulumla fazla bi duygusal bağım yok daha çok deney gibi olacak benim açımdan.
Kara Yosunu Ve Karides Fanusu
Uzun ara sonrası yeni bir hesapla foruma geri döndüm. İş ve ders döngüsünden dolayı 9.00 da çıkıp akşam 20.00 gibi döndüğüm için eski akvaryumlarıma hiç dokunmadım bile doğrudan fanusa yöneldim çünkü on litrelerce suyu dinlendirme vs. çok iş geldi gözüme. Fanus kurmamdaki en büyük etken uğraşmak istemeyişimdi ama aynı zamanda odamda yeşil, göze doğal gelen küçük bi su kütlesi istiyordum ve kolları sıvadım
diptekiler sokaklarda yerden kazıdığım kara yosunları elimde poşetle bunları yolup, poşete doldururken bana atılan bakışlar delirmiş bu dermiş gibiydi hahahah. Orda dikili üç-beş bitkiyi de damlatan bi su borusunun altından kopardım. Kendi kendime “Bu böyle sulak, nemli yerde büyüdüyse sualtında da büyür yavv” dedim ve bitkileri de aralara sıkıştırdım. Umarım ki bitkiler su yaşamına adapte olur. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238037/220120231209441.jpg[/IMG] Sonra baktım çok düz geldi gözüme azcık kahverengilik eklesem on numara olur diye düşündüm ve önceki yıllardan kalma akvaryum kutumu karıştırınca tam fanusa uygun bir kök buldum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238037/220120231221221.jpg[/IMG] Şimdilik böyle ilerki günlerde eklemeler yapacağım. Herkese iyi hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.