ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Abdllh
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2020 11:45
Son Ziyaret:
15 Ekim 2020 15:12
Toplam Mesaj:
8 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdllh
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Abdllh

SON 6 MESAJI

İç Filtre Seçimi Ve Kum Kalınlığı
[QUOTE=Nursun]
Balıkları daha almadıysanız 20 litre de tek başına betta yada karides beslemenizi öneririm , japon balığı hele ki 2 tane kesinlikle olmaz . [/QUOTE]
Haklısınız.
İç Filtre Seçimi Ve Kum Kalınlığı
[QUOTE=muratdeg]100 litre debi yeterli. Tabi asıl soru 20 litrede hangi balığın besleneceği.
Bitki yoksa kum da şart değil, dolayısıyla şu kadar cm kum olmalı diye bir şey yok.[/QUOTE]. Kısmet olursa japon 2 tane. Biliyorum hacim az fakat şu an elimden gelen bu ve silis kum düşünüyorum.
İç Filtre Seçimi Ve Kum Kalınlığı
İyi günler.20 litrelik akvaryumda iç filtre seçimi nasıl olmalı yani saatte ne kadar temizleme kpasaitesine sahip olmalı ve bitki koyulmayacak bir akvaryumda kum kalınlıgı kaç cm olmalı?
20 Litre Suda İki Japon Balığı
[QUOTE=Akvaryumbilgisi]Sürekli dip çekimi balıkları hasta edebilir. Haftada 1 yapsanız yeter.Herhangi bir filtreleme sistemi olmak zorundadir. [/QUOTE] Maksimum 3 gün. Yoksa su çok kirleniyor. Yinede sağolun

[QUOTE=lemur]20 litrede balıklar dönecek yer bile bulamıyordur. Şartlarınızı iyileştirmek için önerilerde bulunmak anlamsız. Tek yol akvaryumu büyütmek ve uygun güçte filtre kullanmak.

O iki balık için benim önerebileceğim, en az 80 litre.[/QUOTE] teşekkürler bende en az 40 50 litre gibi bir suda beslemek isterdim fakat evde imkanlar işte.

[QUOTE=Yorum yapmaz]O hacimde filitre pek işe yaramaz. Hiç yoktan iyi dir ama uzun süre sağlıklı bakamazsınız balıklarınıza. Hacime uygun türlere baksanız daha iyi olur.
İlla ben Japon beslemek istiyorum diyorsanız imkanlarınız geliştiği zaman tekrar dönüş yapın hobiye. [/QUOTE][QUOTE=Yorum yapmaz]O hacimde filitre pek işe yaramaz. Hiç yoktan iyi dir ama uzun süre sağlıklı bakamazsınız balıklarınıza. Hacime uygun türlere baksanız daha iyi olur.
İlla ben Japon beslemek istiyorum diyorsanız imkanlarınız geliştiği zaman tekrar dönüş yapın hobiye. [/QUOTE] onları verebileceğim biri yok. Zaten fanustaydı biri başta bize verdiklerinde, gidip 4köşe kap almıştım . Teşekkürler yinede
20 Litre Suda İki Japon Balığı
20 litre suda 2 tane yaklaşık 7 cm lik japon besliyorum. Biliyorum çok yetersiz fakat şimdilik elimden gelen bu. Suda 1 tane aksesuar ve biraz silis kum var. Her 2 yada 3 günde bir yeni su ve dip çekimi yapıyorum. Sizce bu habitata iç filtre gerekli mi?
İç Filtre Gereken Temizliği Yapmıyor
İyi günler. İç filtrem gereken temizliği yapmıyor. Su hala bulanık ve kirli ayrıca suyun üstünde yüzen kirler de var . Anlamadığım olaysa filtre etrafa köpük veriyor , ses çıkarıyor yani çalışıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.