ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mzy87
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Eylül 2017 15:08
Son Ziyaret:
19 Mayıs 2019 14:39
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa

SON 10 MESAJI

Salyangoz Neonu Yedi Mi ? ( Yer Mi ? )
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199822/180520191201161.jpg[/IMG]

Herkese merhaba ,

Birkaç gün önce 20 lt tankımda beslediğim balıklardan birini ( neonu) , köşede bu şekilde salyangoz emerken buldum , öldü de o mu yakaladı yoksa o mu yakalayıp öldürdü bilemedim , size danışmak istiyorum salyangoz neonu yer mi bu şekilde ? 2 neon 2 çöpçü 2 zebra bir de salyangoz vardı akvaryumumda , 1 vatoz da 1 ay önce öldü ona da sebep salyangoz mu bilmiyorum ?
Akvaryum Işığı
Tankım 40 litre , nasıl bir revize yapmalıyım sayılarda , yardımcı olursanız sevinirim.
Akvaryum Işığı
Herkese merhaba ,
1 salyangoz , 2 çöpçü , 3 danio , 3 neon , 1 vatoz olan akvaryumuma hangi tür ışık almalıyım ya da ışık uygulamalı mıyım ? Gerek var mı ? Eğer varsa hangi renk ve ne kadar açık kalması gerektiğini de belirtirseniz çok sevinirim , akvaryumda canlı bitki yok bu arada.[:)]
Tür Uyumu Tavsiyeniz
5 gün önce ilk mesajımda bahsi geçen akvaryumu kurup evi terkettiğimde bayram tatili için , bugün eve döndüğümde de çöpçü balığının en dipte kurumuş şekilde kaldığını gördüm , bu diğer balıklar çöpçüyü yemiş olabilir mi cüsseleri bu kadar küçükken ? Yardımcı olursanız sevinirim.[:(]
Tür Uyumu Tavsiyeniz
Akvaryum hacmi 30 Lt , hangilerini kaça tamamlamalıyım ? Hacime göre yani.

Ayrıca lepistes eklenebilir mi bu akvaryuma , evetse kaç tane ? İçinde pipo filtre var dış motor da haliyle ses yapıyor , sessizlik ve max temizlik için öneriniz nedir ?
Tür Uyumu Tavsiyeniz
Merhaba arkadaşlar , yeni bir akvaryum kurdum , 1 kırmızı zebra 1 sarı zebra , 1 neon , 1 çöpçü balığı , 1 vatoz , 1 adi salyangozum var , türler birbiriyle uyumlu mudur ? Eklenecek türler neler olabilir ? Şimdiden teşekkürler.
Yeni Akvaryum
İyi ama en son tek kalan moli bile öldü ? Akıntı fazlasıyla köpük ve dalgalanma yapıyor balıklar yaklaşınca ters dönüp girdapa girmiş gibi oluyordu , yani daha düşük sirkülasyon sağlayan motora geçsem sanki daha iyi olacak gibi ve dediğiniz gibi az balık besleyecek isem hangi balıklar ya da kaç tane balık uygun 14 litrelik akvaryumda ? Yardımcı olursanız sevinirim , bu kapasite için hangi iç filtre ya da motor gereklidir ?
Yeni Akvaryum
Peki dediklerinizi yapmaya çalışacağım ama hepsinin birden 1 gün bile sürmeden ölmesi akıntıdan dolayı mı acaba ? Akıntı balıklar üzerinde ne gibi etki bırakır ? Sersemletip öldürmeye varan bir etkisi olur mu ?
Yeni Akvaryum
Akvaryumum 25 litre civarında , bu sabah itibariyle de salyangozlar haricinde tamamı öldü , salyangozlar da belki ölmüştür bilemiyorum , akşam moli ve salyangozlar kalmıştı zaten , filtre açık uyudum , moli de sabaha ölmüştü , sanırım filtre içerde çok akıntıya sebep oluyor diye bunlar oldu , çok üzüldüm , küçük filtre mi almalıyım yardım edebilen olursa sevinirim.
Yeni Akvaryum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199822/100620181854581.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199822/100620181855241.jpg[/IMG]


Merhaba Arkadaşlar ,

Eski akvaryumumun dün masadan düşüp kırılmasıyla bugün yeni akvaryum aldım , 6 tane de balık aldım dünden de 4 balığım ve 2 salyangozum vardı , eski akvaryum biraz daha büyük olduğundan bakımı zor diye küçük akvaryum aldım ancak eskisinin motoruyla devam ediyorum ancak su debisi fazla diye midir yoksa yeni balıkları ekleyince attığım yemden midir ya da balık uyumsuzluğundan mıdır bilemedim ? Vatoz var 2 salyangoz var kılıç kuyruk var moli var altın barb var 2 melek de vardı (yeni) ancak az önce meleklerin öldüğünü farkettim çok üzüldüm çünkü dün de akvaryum kırılınca üzülmüştüm , pamuk tıkamıştım debiyi azaltmak için motorun hava kanalı hortumuna , şimdi ne yapmam gerekir ? Otçul köpek balığı ters yüz gidiyor , vatoz ise bayağı hareketsiz , acil yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar lütfen.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.