ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
albatros__84
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Temmuz 2017 11:27
Son Ziyaret:
29 Ekim 2017 18:01
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tolga Ergin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tolga Ergin

SON 4 MESAJI

Yeni Akvaryum
Arkadaslar kolay gelsin. Yeni kurmayi düsündüğum 150×70x65 ölcülerinde tankim için 13 mm cam ariyorum Tekirdağ da oturuyorum burda maksimum 10 mm bulabildim istanbul ici 13 mm cam bulabilecigim adresler paylasirsaniz cok iyi olur. Yapmak istedigim bu tanki su anda yavru olan oscarlarim icin dusunuyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim herkeze hayirli guzel hobiler.
Akvaryum Su Sizdirmasi Ve Sump Hk.
Yorumun icin tesekkur ederim camlari tamamen parcalidiktan sonra parlatmayi dusunuyorum sanayi sitesinde arastiricam bu parlatma malzemesini silikonlari eski oldugu icin mecbur parcalamak zorundayim hazir parcalanmisken gidere bildigimi giderir senin dedigin yolla olmadi yenisi ile degistirmeyi dusunuyorum
Akvaryum Su Sizdirmasi Ve Sump Hk.
Tesekkurler usta misina ile denicem bende bilmiyorum ne bakicagimi aslinda bilgi olmadigi icin aldigim baliklari telef etmekte istemiyorum gosterisine aldanip acemiligimde dayanikli buseyler bakmayi dusunuyorum.birazda goze hitap etsin ilerde bu isle ugrasa ugrasa gelisirz isallah bilgi icin saol misina ile denicem.
Akvaryum Su Sizdirmasi Ve Sump Hk.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198565/110720171136441.jpg[/IMG]

Herkeze hayirli gunler. Oncelikle foruma yeni katildim akvaryum ve balikcilogi hakkinda pek bir bilgim yok sagdan solda duyma birkac bisey ve forumda degerli ustalarin yorumlarini okumakla birseyler ogrenmeye calisiyorum. Elimde 100×50×45 lik bir tankim var resmini koymaya calistim isallah basarili olmusumdur. Akvaryumum su kaciriyor. Alt kenarindan silikonlari baya eski surumda. Bunu demonte edip silikonlarini tamamen temizleyip tekrar kurmak istiyorum bu konuda cami silikonlarindan cama zarar vermeden nasil bir yol izleye bilirim. Hazir sokmusken camdaki cizikleri (derin olmayan) gidermek icin bir cila yontemi varmi arabayi pastalama islemi gibi. Daha ince trakya cam sanayinde yaptigim stajimda cam parlatma pasti kullaniyoduk camlarin cizigini almak icin bunu piyasada bulma imkani varmidir yada buna benze bir urunu bu is icin. Bir diger sorumda hazir sokmusken arka duvarina ic sump koymak istiyorum. Kac bolme yapmaliyim olculeri ne olmali zeminden yuksekligi ust siniri motor secimi ve hangi filtrasyon malzemelerini kullanmaliyim. Bana net olculer ve su urunler cinsinden bir bilgi verirseniz cok memnun olurum. Simdiden herkeze tesekkur ederim. Hayirli gunler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.