ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kruvaz0r
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ekim 2015 18:56
Son Ziyaret:
12 Haziran 2019 09:10
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Melik Can AYDIN
Doğum Tarihi:
21 Temmuz 1990
Yaş:
33
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Melik Can AYDIN 160 L Bitkili blue grass lepistes bolivian ram komanda cory kribensis 40 L Bitkili yavru tankı

SON 9 MESAJI

Kribensisler. Yavrusu İçin İnsana Saldıranlar...
Ben yaklaşık iki yıldır bir çift kribensis beslemekteyim.Gerçekten yavru büyütmelerini izlemek büyük keyif veriyor.Vatoz ve çöpçülerle benimkiler hiç bir şekilde geçinemedi.Başlarda zarar veremediklerini düşünüp çıkarmadım çöpçüleri ama birkaç kere çöpçülerin gözlerine saldırdıklarını görünce çıkardım bence dikkat edilmeli.
Dış filtre nasıl temizlenir?
[QUOTE=Abksn]

Yüksel bey çıkarılan karbon yerine ne koymamız lazım? Elyaf, seramik, biolojik sünger... Veya sizin tavsiye edeceğiniz başka birşey varmı? Boş kalmamalıdır heralde birde karbonu çıkarıp yeni karbon koysak daha faydalı olurmu? Yani karbon akvaryum suyu oturunca mesela ben iki aydır kullanıyorum hiç bir malzemeyi değiştirmedim sadece az dı üstlerine ekleme yaptım. Sözü uzattığımı biliyorum ancak kafama cok takıldı bu suyun berraklığı için karbon gerekli değilmi? Bilen herkesin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Teşekkürler. [/QUOTE]

Ben şu an dış filtremi temizliyorum aktif karbonu çıkardım yerine zeolit koymayı düşünüyorum ve sanırım öyle de yapacağım.
Canlı Balık Site Tavsiyesi
Bende arayıştayım aynı şekilde.
Tetra ex 800 plus
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Sıddık bey.
Tetra ex 800 plus
Bende dün ex 800 plus aldım ve bir sorunum var şelale aparatını kullanmak istemiyorum.Aparatı olduğu gibi suyun içinde kullanabilirmiyim yada aparatı söküp bastona bi hortum bağlayıp suyun içine sokarak kullanabilirmiyim ?
ATAKAN PETSHOP
Bahsettiğim siparişim bugün elime ulaştı fakat ellerinde tetra ex 700 bulunmadığı için(bir tane kalmış ondada sıkıntı olduğu için yollamamışlar) ex 800 plus modeli gönderdiler.Aldığım diğer ürünler elodealar ve gnays kayalarda benim için yeterli.Sonuç olarak tavsiye edebilirim sizlere ilk alışverişimdi ve memnun kaldım.[:)]
ATAKAN PETSHOP
İlgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Sipariş vericem birazdan alışveriş tamamlandığında izlenimlerimi paylaşırım.
ATAKAN PETSHOP
Atakan petshop dan yaklaşık 250 liralık alışveriş yapmayı düşünüyorum.Bir adet tetra 700 dış filtre bir kaç tane de malzeme ve bunlara ek olarak yaklaşık 50 liralık bitki.Ürünleri ve ücretleri belirttim çünkü bütçem biraz kısıtlı ve hüsranla karşılaşmak istemiyorum.Firma yorumlarını okudum fakat kararsız kaldım yardımcı olursanız minnettar kalırım hayırlı akşamlar.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese merhaba bende akvaryum dünyasına yeni katılıyorum diyebilirim.Bundan 7-8 sene evvel bir canlı doğuran tankım vardı fakat o zamanlar ne kadar bilinçsizce balık baktığımı şimdi bu site sayesinde daha iyi anlıyorum. Gerçekten çok faydalı bir site olmuş.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.