ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vmyvmy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ekim 2015 18:37
Son Ziyaret:
21 Aralık 2017 19:58
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
V Merih
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

V Merih

SON 4 MESAJI

İç Filtre Sesi
[QUOTE=caspr]Halen varmı bilmiyorum ama çok eskiden, onun içinde sünger olurdu. O sesi biraz olsun alırdı.[/QUOTE]
Çıkarılabilen 2 parçasının içinde klasik gözenekli siyah süngerler dışında sünger göremedim. Yok sanırım tüm parçalarını çıkardım baktım.
İç Filtre Sesi
[QUOTE=erdalakçay]Merhaba , hortumun ucunda vanayı iyice kısmanız lazım, filtrede bir sorun görünmüyor.Asıl konu o filtre sizin akvaryuma göre değil yaklaşık 150 lt olan akvaryumlara uygun..Sizin akvaryumdaki balıkları fazlasıyla yoracaktır..Debisi çok yüksek bir filtre almışsınız ve aynı zamanda gereksiz fazla elektrik harcar..[/QUOTE]
Teşekkürler hocam iade edeyim en iyisi ses rahatsız edici, balıkları da yoracaksa kullanmanın anlamı yok, elimde 300 l/h lik iç filtre var, varlığı yokluğu anlaşılmıyor. Satıcıya da sorarak 60 litreye uygun demesi üzerine almış bulundum.
İç Filtre Sesi
Arkadaşlar merhaba 60 lt akvaryumum için atman f201 iç filtre aldım. İc filtre hava cekerken yüksek ses cikariyor. Suyun içinde çıkan sesten bahsetmiyorum, hava hortumunun ucundan elektrikli supurge misali havayi cekerken ses cikiyor. Ürünü internetten aldım satıcıya sordugumda bu kapasitedeki (650 l/h) filtre için normal hava girisini kisarsaniz ses azalir diyor. Kapatsam bile ses gelmeye devam ediyor. 2 senedir akvaryum kullanıyorum böyle bir ses duymadım, asagidaki linkten çıkan sesi duyabilirsiniz. Bu durum normal mi ya da filtre arizali mi?
https://youtu.be/d3NlRvPzmts
Sunsun Hw-603 Ve Yeni Hw-503
Merhaba arkadaşlar, bu filtreden aldım ve kullanmaya başlayalı 24 saatten fazla oldu. 60 lt akvaryumda belirli bir oranda temizlik yaptı, fakat berraklik hala yok, sanki bir toz bulutu varmış gibi bulanık. Filtrenin kutusu üstündeki resimde filtre sıralaması üstten alta doğru; siyah-sarı-mavi şeklinde. Fakat filtrenin içinden mavi-sarı-siyah şeklinde çıktı ve kullanma kilavuzunda da bu şekilde. Suyu temizleyip berraklastirdigini söyleyen arkadaslar yardimci olabilirler mi? Filtre malzeme sıralaması nasıl olacak? Bunun dışında iç filtreyle birlikte kullanimda pis suyu çeken ve temiz suyu veren aparatlarin en ideal konumlandirilmasi nasıl olmalı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.