ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Crooks54
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Şubat 2015 20:18
Son Ziyaret:
02 Mart 2015 22:18
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Kemal ERCAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih Kemal ERCAN

SON 10 MESAJI

30 Litre Akvaryum
Beyler yardımcı olursanız sevinirim.. 30 litre akvaryumum var 1 adet beta 2 adet çöpçü 2 adet vatoz bakmak istiyorum.. Fakat akvaryumumda kütük bitki vs. yok. Bu akvaryumu nasıl bitkilendirebilirim? Kütük bitki çakıl ne gerekiyorsa almayı düşünüyorum. Isıtıcı motor vs. ne gerekiyorsa yazarsanız sevinirim.. Saygılar...
30 Litre Akvaryum
Arkadaşlar tek betalı akvaryumu önerir misiniz? Önerirseniz içine kütüktü vs. ne önerirsiniz?
30 Litre Akvaryum
Burak kardeşim bu dediklerini aynı anda bakabilir miyim?
30 Litre Akvaryum
O zaman çıkan sonuç şu ki diğer balıkları vericem yerıne birki vs alıcam sadece betayı besleyecem. Bu mantıklı mı?
30 Litre Akvaryum
Akvaryumumun fotosunu koydum şimdi. Önerileriniz nelerdir?(bitki, görüntü, filtre, ısıtıcı, kum vs.) Beta işine girmek mantıklı mı sizce? Onun dışında alabileceğim balıkları da söylerseniz sevinirim. Şuan içinde 2 moli yavrusu 2cinsini bilmediğim yavru 2 çöpçü 1 melek 1 kılıçkuyruk 1 pengasus 1 platy bulunmakta. Sizce ne yapmalıyım? Burak kardeşim bende sakaryalıyım önerdiğin bi pet shop vs varmı? Ben balıklarımı değiştirmek istesem bana yardımcı olur mu aldığım yer? Görüşlerinizi bekliyorum..





30 Litre Akvaryum
Eyvallah kardeşim çok saol. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat bana ilginç bişey önerseniz hani mesela şey mi yapsam akvaryumu tam ortadan ayırım sağa dişi beta sola erkek beta mı koysam diye düşünüyorum. Acaba bunu yapmak için, bu 30 ltlik akvaryumda beta üremesi, yapabilmek için neler yapmak gerekir fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar? Bide aklınızda bu akvaryumda yaşayabilecek ilginç türler varsa mesela 8-9 tane bakabileceğim göze hoş gelebilecek türler varsa aklınızda yazabilir misiniz? Anlayacağınız benim aklımda hiç bi bilgi yok gibi bişey. Siz bana yapabileceğim farklı bişey önerirseniz sevinirim arkadaşlar..
30 Litre Akvaryum
Şuan yerdeki taşlar var beyaz bide iki tane bitki var canlı bitki o kadar..
30 Litre Akvaryum
Pengasusla kılıçkuyruk nasıl sizce? Bugün onlardanda aldım deniyorum şuan beta ayrı ona bi 10 ltlik akvaryum yaptırabilirim şuan sıkıntı yok şu anda. Bugün balıkların 2. günü hiç bi sıkıntı yok gibi. Melek hala kaçmaya çalışıyor gibi, plati ortalarda dolanıyo, çöpçüler zaten yerdeler arada bi hava almaya cıkar gibi en tepeye çıkıp asagı iniyorlar, yavrular bazen grup halinde bazen tek başlarına geziniyolar genelde bitkilerin etrafındalar zaten, bugün aldığım pengasus arada dipte arada ortalarda kendi halinde kimseye takılmadan dolanıyo, kılıçkuyrukta etrafta akvaryumun yukarı kısımlarında falan geziniyo. Arada bi plati takılıyo bi yavrunun peşine biraz giddiyo geri dönüyo falan hiç bi sıkıntıları yok gibi şuan ama bilemem tabi daha pek bi bilgim yok bu konuda. Lepistes alabilirim ama şöyle bi durum var zevk meselesi biraz balık bakmak. Lepisteslerin görünüşü falan pek hoşuma gitmiyo. Hani amacımda çiftleştirmek de değil. Bugün arkadaşa bi adet dişi beta aldık yazın çiftleştiririz diye düşündük hani denemek için. Yoksa üreteyim satayım gibi bi amacım yok. Sadece bakmak hoşuma gidiyo yeni balık almak yem vermek suyunu temizlemek falan hoşuma gitti giriştim böyle bi işe şuanda mutluyum öyle keşke almasaydım falan da demiyorum izlemek falan çok hoş. Öğrenci adamız sonuçta elime para geçtikçe de bi yandan balık alırım bi yandan içine bitki süs vs. Ama her türlü görüşe açığımşuan bilgim olmadığı için. Yanlış yorumlamayın lütfen dediklerimi..
 (Bide o arkadaşımın japonuna ne olduğu hakkında bi bilgi yada yorum yapabilecek bi arkadaş varsa iyi olur ya)
Crooks542015-02-28 21:40:57
30 Litre Akvaryum
Kardeşim şuan 8 adet balık var 1 Platy 1Melek 2Çöpçü 4yavru. Yavrular moli olabilirmiş emin değilim. Beta da akvaryumun yanındaki surahide duruyor. Acaba meleği çıkartıp sürahiye koysam betayı da akvaryuma geri koysam nasıl olur diye düşünüyorum. Bu arada melek ten kastım o büyük meleklerden değil ufak ince üçgen. Google a yazınca çıkan büyüklerden değil. Nasıl yapsam acaba?
30 Litre Akvaryum
Bugün iki tane bitki aldım. Sabah kalktığımda meleklerden birini ölü olarak buldum diğeri duruyo. Ölenin hasta olma ihtimali de vardı. Çok fazla hareket etmezdi hep bi köşede dururdu. İki adet köksüz bitkim var. 1 adet te çöpçü almak istedim pet shop sahibi 1 tane çöpçü fiyatına 2 çöpçü 2 adet yavru moli ve 2 tane daha bi çins yavru verdi ama bilmiyorum onları.. Pipo filtre 35 tl ye geliyo ve içine kütük falan almayı düşünüyorum...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.